Reklama

Reklama

VOD (1)

Amber Heardová stojí v čele hvězdného obsazení, jehož dalšími členy jsou Billy Bob Thornton a Theo James, v tomto temném a napínavém thrilleru na motivy bestselerového románu Martina Amise. Jasnozřivou femme fatale Nicolu Sixovou (Heardová) sžírá temná předtucha její vlastní vraždy. Než aby se však pokusila zachránit, pustí se do promyšleného svádění tří různých mužů – z nichž se jeden má stát jejím vrahem. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Billy Bop Throntona mám moc rád, ale ani jeho charisma tenhle film nezachrání. Ani Amber Heard se vlastně nedá nic vytknout, hraje Femme Fatale, její postava vlastně nemá co hrát, má být jen sexy. Ale to všechno nějak nestačí. Tenhle Amisův román jsem ještě nečetl, ale lze předpokládat (vzhledem k reputaci Martina Amise), že kniha obsahuje hloubku, jež zůstala nevystihnuta. Celý film klouže po povrchu. Je to jakýsi pokusu o Guye Ritchieho, ale režisér prostě tyhle gangsterky točit neumí a měl by se ještě od Ritchieho co učit. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád křivky a výstřih Amber Heard, ten si fakt užije. Stylizovaný noir, jenž se také pokouší bořit hranici mezi realitou a souběžně psaným románem o sobě, rychle zaujme (zmiňoval jsem vyzývavou Amber? ;-)), ovšem námětově se vyčerpá do 3/4 hodiny a pak již jen roztahuje bizarní podzápletky (mistrovství světa v šipkách). Afektovaný slizoun Jima Sturgesse je výkon hodně mimo. 50 % ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené a nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. Príbeh síce celkom kvalita, ale o dialógoch by sa už dalo polemizovať. Hudba ušla ale taká tá nemastná neslaná. Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Je to taká tá jasná priemerná záležitosť. Herci dobrí, ale žiadna extra sláva, rovnako tak ich podané herecké výkony. Amber Heard pekelne sexi, ale čo na tom? Ono by sa dalo povedať, že to nieje snímka pre všetkých, musíte mať naozaj tento štýl noir filmu radi, inak to pre vás ani nič moc nebude. Takže presne takej skupine ľudí by som to doporučil. Dej celkom odsýpa, ale čo na tom keď finále snímky je už vopred jasné. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Nějakej fet a chlast, pak taky turnaj v šipkách a do toho někdo píše knížku a taky někdo plánuje vraždu. Hraje tu Johnny Depp, Billy Bob Thornton, Jaimie Alexander, Jim Sturgess atd ale to je úplně jedno protože v tomhle filmu je hvězda Amber Heard a je tu několikrát vidět nahá a to mě u filmu udrželo i když to byla kravina. 60% (20% navíc za Amber Heard) :D ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Pokud by někdo nechápal proč Johhny Depp "dobrovolně" odevzdal část svého majetku Amber Heardové, tady dostane nápovědu :-) Uff, nejeden poklopec se řádně zapotí... Podobně to mají figurky na šachovnici tohoto podivného divadýlka, hříčky a paskvilu v jednom. Scénku, ve které z Amber sjede ošacení jsem si pustil opakovaně :-) Mé hodnocení je spíš momentální pocitovka (svým způsobem jsem si film užil), než že by si ho objektivně zasloužil, protože lidé, kteří budou říkat, že je to příšerná píčovina, budou mít v podstatě pravdu... 50% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Uvedení do kin zdrželo několik žalob, jedna mimo jiné namířená producenty proti samotné Amber Heard (Nicola Six), která si rozmyslela, že ve filmu, navzdory podepsané smlouvě, nechce být nahá a scény nechala vystřihnout. Průtahy zdržely premiéru o více jak dva roky. (Duoscop)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Sherlock jako Deppův brácha

Sherlock jako Deppův brácha

27.05.2014

Johnny Depp se v posledních letech věnoval hlavně disneyovským blockbusterům, letos se ale všechno změní. Jeho sci-fi Transcendence už máme za sebou, v nejbližší době pak zkusí štěstí v mysteriózním… (více)

Reklama

Reklama