Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Ukázka z filmu 2
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Ukázka z filmu 2

Recenze (72)

VvV14 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že používají i méně známé postavy a v celku dobře vysvětlují jejich původ. Akce plný pytel a dobře zvládnutý fakt, že nejsou jen hrdinové Avengers (Fantastic Four,....). Jsem velmi spokojen a doporučuju i pro neznalé. Je to dobrá průprava a seznámení s základními znalostmi komiksového světa. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nevím proč z toho mám velmi podobné pocity, jako z animovaného Star Wars seriálu... Tedy že to vlastně není úplná zbytečnost (kouká se na to hezky!), ale svět by se bez toho klidně obešel. Jak komiksový, tak i ten opravdový, plný šílených geeků a fanoušků. V létě 2012 bude tahle televizní epizodka dávno zapomenuta - Nejmocnější hrdinové světa jsou tak pouhým zabijákem času pro všechny, kteří jej mají nadbytek a těší se na film (hodnoceno po S01E01). ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Každá generace má nějaký animovaný seriál, který se stane pro ní kultovní. U mě to byl kreslený Spider-man a Želvy ninja. Pro dnešní generaci to budou Avengers. Komiksová vlna snad nikdy nebyla silnější a tento seriál to jen potvrzuje. Na rozdíl od filmu si seriál může dovolit představit skoro všechny hrdiny z celého marvelovského světa, což je fajn, jelikož ještě chvilku potrvá, než se na plátně objeví Ant Man nebo Black Panther či Wasp. Avengers: Nejmocnější hrdinové světa jsou fajnoví animovaným seriálem, který dobře baví a rozšiřuje povědomost o marvelovském světě a vesmíru. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Konečně animák od Marvelu, který se vyrovná animákům od DC. Skoro ve všech dílech je na co koukat. K tomu tolik různých postav. Jen v Avengers se jich vystřídá deset a dalších jednou tolik hrdinů. K tomu spousta záporáků, která by se neztratila ani v celovečerácích. Třeba Graviton, Leader, Zemo nebo moje oblíbená Enchatress (Zaklínačka). Škoda, že druhá série, která je lepší, není s dabingem. Série 1 - 95% Série 2 - 100% ()

longercz 

všechny recenze uživatele

Rozjíždí se to trošičku pomaleji a kostýmy, stejně tak jako muskulatura hlavních hrdinů mohli být pojaty poněkud dospěleji, ale zhruba od desátého dílu se laťka jednotlivých epizod nasadí poměrně vysoko a seriál začne produkovat velmi originální a nesmírně propleté příběhy. A ano, musím uznat, že ta původní znělka z první série je výborná :) ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Po dvou sériích bylo vysílání seriálu zrušeno a byla zastavena produkce nových epizod. Důvodem bylo to, že místo seriálu začal vycházet komiks. (karlik4801)
  • Pouze Wasp ani jednou tým Avengers neopustila. (jh666)
  • Seriálu předcházela dvacetidílná mini-série složená z prvních pěti epizod (každá rozdělena na čtyři části), které jednotlivé hrdiny představovaly. (liquido26)

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama