Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitel Ceny Akademie Cuba Gooding Jr. (Nejlepší herec ve vedlejší roli - Jerry Maguire, 1996) se představuje v roli novináře Lewise Hickse, specialisty na brutální vraždy. Když Hicks jednoho dne objeví zohavené tělo své nové přítelkyně a do ruky se mu dostane děsivý deník se jmény dalších plánovaných obětí sériového vraha, musí najít způsob, jak krvavým jatkám zabránit dřív, než bude pozdě. Tikot hodin je napínavý psychologický thriller, který navazuje na tradici filmů Mlčení jehňátek a Sedm. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Felicia Carson !! Svobodná, bezdětná.. Zemře dneska !! Vidíš ?? Je to psáno, tak se to musí stát.." Překvapivě dobrá, jak říká Ďurko Červeňák, pizdovina, v níž ta psychologická rovina šlape nepoměrně lépe než vše ostatní, a které ta třetí hvězda unikla snad jen o pinďoura Cubova zaprášeného strejdy Oskárka.. Musím říct, že mě ty vyloženě béčkové projekty režiséra Ernieho Barnabashe až na výjimky hodně baví, vybírá si potenciálně velmi silné a zajímavé příběhy s dost odvážnými motivy, které však téměř vždy doplatí na zhovadilost scénáře, tady John Turman nejspíš sám sobě operoval čelní lalok, nicméně téměř nikdy vyloženě nezklamou.. V případě velmi svižného Tikotu hodin mě ty kiksy tvůrců mrzí jako málokdy, protože ten rozhodně platí za nejsympatičtější sólo snímek Cuby Goodinga Jr. za hodně dlouhou dobu, navíc svou roli si hodně užívající Neal McDonaugh, stejně jako jeho mladší já Austin Abrams, hláškuje jako o život.. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasický thriller novinář vs. sériový vrah, ale chyba lávky, tohle je o cestování v čase. Není to sice nic nového a podobná zápletka už byla stokrát vyčerpaná, ale tady to příliš nevadí. Tikot hodin je velmi příjemný filmík, který sice v paměti příliš dlouho neutkví, ale spolehlivě pobaví. Gooding a McDonough jsou dobrá dvojka. ()

Reklama

djcremo 

všechny recenze uživatele

Takto to nejako vyzerá, keď sa scénar zbúcha narýchlo. Potom aj dej je nelogický a v určitých momentoch vyznieva až trápne. Hlavne v závere filmu som sa nestíhal čudovať nad kde to má nejakú logiku. Samozrejme tomu zodpovedajú aj herecké výkony. A zrejme ani tvorcovia to nebrali nejako vážne, keď si nedokázali všímať pri natáčaní nezrovnalosti. Ako jeden príklad uvádzam, ako sa vyšetrovateľ pri vypočúvaní hlavného hrdinu v dome objavoval striedavo s gumenými rukavicami a bez nich po tom ako si ich dal s rúk dole. A takých kravín je vo filme viac než dosť. To bolo pre mňa asi aj najzaujímavejšie na celom filme, lebo som sa pritom bavil a smial neskutočne. Keď už fakt nebudete vedieť po čom siahnuť tak len kvôli tým nedostatkom sa to oplatí. Schválne, kto ich nájde viac? ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Velmi povedenej snímek o vrahounovi z budoucnosti co si vyrovnává účty s děvčaty co na něj tenkrát byla zlá. První půlka filmu je klasické krimi a pak do toho vstoupí trošku toho sci a fi k tomu. Cubík hraje dobře a vrah byl také vybrán výborně tenhle dacan se pro role padouchů narodil. Atmosféru to má a hned od začátku mě to vtáhlo do děje a film jsem si užíval a ani chvilku se nenudil. No a ode dneška budu na všechny milej jelikož mám strach že bych mohl naštvat nějakého caparta z kterého se vyklube novodobej Albert Ajnštajnů a díky stroji času mi pak delikátně nakope pozadí takže vzkaz pro Mirka Koudelku...sry že jsem Ti v pěti letech rozšlapal na písku bábovičky kámo dodneška mě to mrzí :) ()

ZdenoLo odpad!

všechny recenze uživatele

A ja že to bude ďalší priemerný krimi thriller no a s toho sa nakoniec vyklube kokotinka s cestovaním v čase. No nevedel že či sa mám smiať alebo plakať. Ten kto toto spáchal musel mať sakra kvalitné drogy alebo skôr nariadenú psychiatrickú liečbu. ! SPOILER ! Muž čo vymyslel stroj času sa vracia do minulosti aby vraždil tích ktorí mu ubližovali alebo dokonca budú ubližovať?! Však to musí byť smiešne aj 5 ročnému retardovanému decku. A ešte k tomu tak debilne napísaný scenár. Odporúčam pozrieť tak max prvých 10-15 minút a stop ! Jediné jedno plus bol večný záporák Neal McDonough ktorý sa ani nemusí vžívať do role lebo ako psychopat vyzerá aj keď sa tvári prirodzene. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • V kalendári možno vidieť, že 17. apríl 2011 je sobota. V tento deň bola v skutočnosti Kvetná nedeľa. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge ve státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama