Reklama

Reklama

Bobovy burgery

(seriál)
  • USA Bob's Burgers (více)
Trailer
USA, (2011–2024), 102 h 26 min (Minutáž: 20–24 min)

Tvůrci:

Loren Bouchard

Hrají:

H. Jon Benjamin, Dan Mintz, Kristen Schaal, Eugene Mirman, David Herman, John Roberts, Renée Taylor, Paul F. Tompkins, Toby Huss, Brian Posehn, Kevin Kline (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(282)

Kreslené příběhy jednoho obyčejného chlapíka, jeho rodiny a jejich podniku s hamburgery. Navzdory různým překážkám, mezi něž patří hrozné umístění a mizerná obsluha, jsou Bob a jeho úžasná rodina přesvědčeni, že jejich burgery jsou cestou k úspěchu. Jsou Bobovy burgery fakt tak skvělé? Přesvědčit se už musíte sami... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nie je veľa animákov, ktorých hrdinovia sú nepekní a celý svet pôsobí ako zvláštne stredisko mentálne chorých ľudí, ktorý vyzerajú ešte horšie. Bobové Burgery sú takým animákom, ALE sú tiež hovadsky vtipné. Je to konverzačka, plná podivínov, ktorý zbytočne nemoralizujú a dokážu prekvapiť zmesou podivného a zároveň dospelejšieho humoru. V malých dávkach viac ako uspokojujúce. 1. séria - 80% ()

ZackSawyer 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další novotu a začínám si zvykat na tenhle delikatesní seriál, kdo mě nejvíc potěšil je malá "ušatá" Louise, která má neskutečné nápady a dělá si z lidí prdel, protože jak ona tvrdí jsou tak hloupí... Zatím po dvou dílech decentní 3* - možná půjde nahoru... Po třinácti epizodách zvedám o hvězdičku ;-) Těším se na další sérii ()

Reklama

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Bob's Burgers je velmi osobitý seriál, který prostě musí sednout. První věc, kterou člověk zaregistruje je "šílený" dabing, který mě zprvu odradil, nicméně po pár dílech jsem si ho zamilovala, spolu se všemi postavami. Po shlédnutí všech dílů BB přesouvám mezi oblíbené seriály a Louise bude navždy moje nejoblíbenější animovaná postava. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

"Nebudu si kupovat celé prase kvůli jedné klobáse." Praví se v jednom hoaxovém obrázku o prezidentce Taiwanu. Pro mě to zcela jasně vyjadřuje můj postoj k Bob's Burgers. Chápu, že je důležité mít variaci v postavách (a některé charakteristiky mám rád - např. lásku k písním a slovním hříčkám) a že i v burgerech je víc ingrediencí, které si samostatně jako celý chod dávají jen někteří lidé a většině by to nechutnalo. Pro mě je tou nejlepší "ingrediencí" Louise Belcher, která dle mého nemá konkurenci. Roztomilejšího kombinaci ďábelského génia a sarkastického sociopata, který má ale srdce ze zlata, nenajdete. Vím, že spin-off s ní by byl příšerný a že ostatní postavy jsou potřeba, aby jí nahrávaly na smeče. Přesto ale - abych kvůli tomu musel poslouchat miliontou Tininu tirádu o zadcích nebo divnost Phillipa Fronda mi za to nestojí. Bohužel, nejspíš kvůli cílové skupině a animačnímu standardu Status Quo Is God, tj. postavy nestárnou, se dějové linky často orientují na jiné, starší postavy (jako již zmíněná Tina). Kvalitu to má však dostatečnou, místy to evokuje klasické řady Simpsonových, místy ty novější. ()

Spielbergo odpad!

všechny recenze uživatele

Další sračka do sbírky, aneb kdo má rád Femily Gáje, ten si zamiluje dozajista i tuhle bandu úchylů, převlečených za "rodinu". Jsem ze srdce rád, že jsem vyrůstal na inteligentním humoru Simpsonových a ne na toaletních vtípcích animáků let současných. Pámbů s náma, nevím zda chci žít ve světe, kde tolik lidí dokáže dát 4 a 5 hvězdiček... ()

Galerie (649)

Zajímavosti (9)

  • V Bobově restauraci je na tabuli v každém díle minimálně jeden Burger dne. (ČSFD)
  • V úvodní znělce má výloha vpravo od Bobovy restaurace pokaždé jiný vývěsní štít. Když v úvodní znělce přijíždí dodávka deratizační služby, má v každém díle na boku napsanou jinou hlášku. (ČSFD)

Související novinky

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Reklama

Reklama