Reklama

Reklama

Troopers

(seriál)

Obsahy(1)

Troopers je název webseriálu z dílny College Humoru, ve kterém hrají hlavní roli právě troopeři. Záměrně nepíšu stormtroopeři, protože tvůrci mají zřejmě kvůli autorským právům zakázáno v tomto seriálu používat kostýmy ze Star Wars, které jsme mohli již v několika jejich videích vidět. To ale vůbec nevadí. Udělali si vlastní, těm původním velmi podobné, a připravili si několik krátkých skečů, které jsou provázány tematickým zasazením na jistou vesmírnou loď. Můžete se těšit na příjemný humor, sympatické troopery a jejich trable a především na skvělé technické zpracování. (BugHer0)

(více)

Recenze (115)

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Troopeři (nebo jak bych to počeštil) jsou jeden chytřejší a nápaditější než druhý. Někdy se člověk sám diví, který z nich je vlastně ten blbec, co způsobuje tu spoustu vtipných situací. Jako u každého seriálu, některé díly jsou lepší než jiné, a u některých je vtipná jen "závěrečná tečka" ve formě nějaké té hlášky. Protože je to ovšem nad průměrem, dávám 4* ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Příjemná, krátkometrážní oddychovka. Neoficiální parodie na Star Wars. V hlavní úloze zde uvidíte 2 Dreadtroopery Larryho a Riche kteří mají dokonalou schopnost všechno zvorat. Dále pak galatickou princeznu. A hlavního "děsivého pána zla" Dreadlorda. Některé díly jsou sice drobet slabší. Ale ve většině případů jsem brečel smíchy. Zde je celý seriál s cz titulky http://www.videacesky.cz/serialy/troopers ()

Reklama

zly.dvojce 

všechny recenze uživatele

kdyz ctu ty komentare samozvanych kritiku, tak se musim taky pridat, je to naprosta bomba, vsechny dily, ne jak se vam tu snazi nakukat ze dva z jedenacti a to vam rika clovek, ktery prvni star wars videl v kine jeste za komara nekdy v 88, kdyz mu bylo devet. desetkrat lepsi nez jakykoliv dil z nove trilogie. ()

Dvorka96 

všechny recenze uživatele

Onlineseriál "parodující'' Star Wars? Proč ne, když je to taková sranda. Ten kdo zná Star Wars trochu dopodrobna a umí angličtinu úrovní středně pokročilého (ne, není to nadabované česky) se bude královsky bavit. Troopři jsou tak strašní idioti, až je to k popukání a Dreadlord (Darth Vader) jako jejich Boss je se svými hláškami úžasnej. Je zajímavé jak si Troopři poradí se starostmi "všedního" života na Hvězdě smrti. Některé epizody jsou sice horší, ale těmi ostatními to autoři bravůrně dotahují, takže super seriál pro ty co mají rádi Star Wars a umí trochu anglicky. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Mám rád svět Star-Wars a parodie na něj taktéž. Spoustu amatérských předělávek najdete na internetu a dokonce vznikly i minisérie věnované parodii kultu Hvězdných válek. Jistě snaží se je zesměšnit, ale to přece vůbec nevadí. Já myslím, že spolu s Robot Chicken Star-Wars jsou to jedny z nejlepších parodií. Dokonce Chicken předčí i ve vizuálu a mají povětšinou delší a nikterak nudící obsah. 2,5 minuty pobavení na učet SW za to rozhodně stojí... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Sériál nadabovala amatérská dabingová společnost Fénix ProDabing. (hiding)

Reklama

Reklama