Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam a Leo Clearyovi vyrostli ve vzájemné nenávisti a ani jeden z nich nemá rád jejich mladšího bratra Douglase, který jim byl představen teprve nedávno. Všichni sdílejí jednoho otce - sukničkářského opilce. Umřel velmi bohatý a všichni jsou postaveni před těžkou otázku: Kdo dostane jeho dědictví? Čeká je však nepříjemné překvapení. Požadavek závěti je složen ze tří úkolů, se kterými se musejí poprat. (cezero)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se krajně nepovedlo. Předchozí Cenovy filmy celkem šly a byly to solidní akčňáky. Kdežto The Reunion byl tak slabý a hloupý, až to bolelo. Do 50. minuty tam bylo obrovské množství blbých keců, pak byl menší náznak akce, kdy si člověk řekl: "Jo a teď to přijde". Jenomže ono zase nic a až do konce žádná kloudná akce a opět přiblblý řeči. Dlouho jsem se u žádného filmu tak nenudil. Nejlepší na celém filmu byla krátká přítomnost vždy skvěle hrající Amy Smart a závěrečné nepovedené záběry. Jednoduše řečeno...velké zklamání. Ceno, Ceno, doufám, že to brzy napravíš. 35% ()

limalama 

všechny recenze uživatele

Film sem stahoval jen kvůli Johnu Cenovi, protože jeho předchozí filmy 12 kol a Voják, mě nadmíru pobavily. Ale co mělo být tohle. Nějaká banda blbcu co se léta neviděli, ale jsou rodina, zdědí po smrti otce milióny. Ale má to podmínku a to vedení podniku po dobu dvou let. A začne takový zmatek, co sem už dlouho neviděl. Někdo zůstane doma, zbytek někam odjíždí, ani nevím kam, najednou se jedná úplně o něco jiného, než o vedení podniku a vůbec je to roadmovie o ničem, plná keců a žádné akce. Zklamání na celé čáře! 10% ()

Reklama

viky13 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten nejneakčnější akční fim jaký jsem kdy viděla. I když je to spíše komedie než akčňák. Trio - skeptická hora svalů John Cena, hyperaktivní španělsky mluvící Ethan Embry ( ten zelenej klobouk mu sekne ) a pohodářský playboy zlodějiček, jsou přesně ty protiklady, které dohromady tvoří skvělý ne/akční tým. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud budu chtít zachránit delfíny v Atlantiku, tak musím vyrazit stavět kláštery do Tibetu. Přibližně stejně logicky postavený se mi jeví tento snímek. Sourozenci obdrží velké dědictví, když spolu budou dva roky provozovat firmu a jelikož se nemohou ani cítit, tak spolu(?) odjedou do Mexica zachraňovat uneseného zmetka. Je to prostě hovadina, ale mne vždy potěší pohled na nádhernou Amy Smart, takřka neustálá přítomnost sympatické indiánky mi rozhodně není proti mysli a Cenovo medvědí rozdávání úderů má také svou poetiku. Jen kdyby to opravdu nebyla taková hovadina. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Hloubku to moc nemá, to je asi pravda, ale nic vyloženě vykurvenýho v tom taky není. Takž až Vám dojdou filmy, tak na závěr si to rádi dáte. A nebo když nebutete vědět co si dát a nepřemýšlet, tak je to fajn taky. Je to jak takovej ten bombonek zadara z pultu v obchoďáku, proběhne to, radost z toho je a neuškodí, takže ? No jupí do toho ! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama