Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (459)

boshke 

všechny recenze uživatele

2 Broke Girls začaly slibně, nutno však dodat, že bez neutuchajícího nadšení mé ženy bych těžko začínal už s druhou sérií (žena teď doklepává třetí a nadšení neupadá) a její konec už jsem téměř protrpěl. Ano, je to seriál nenáročný a na nic si nehrající, ale jeho úroveň je obecně poměrně nízká. Herectví se tu moc nekoná (nejvíc bije do očí Max), humor spočívá hlavně v dvojsmyslech + v sexu (Oleg), výšce a asiatství (Han), 70. letech a rasismu (Earl), zhýčkanosti a snobství (Caroline), bytí na mizině a nevázaném životě (Max) a dilinství a Polsku (Sophie). Očividně jsou ale ti, jimž se to po (krátkém) čase přejedlo, v menšině. Do toho neustále deus ex machina s penězi, kdy se vždy objeví jednorázová nabídka práce v té samé výši, jaká je poptávána, popř. peníze prostě jen tak dostanou. O originalitě námětů (Caroline pálí vagina, jejímu otci kouká péro z plavek či rozsednutá loutka švihlého loutkaře) snad raději pomlčet... 50% (1. série - 70%, 2. série - 30%) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je to skôr ženský seriál a nemyslím to ako urážku. Zápletka a kulisy dávajú každému jasne najavo, že sa jedná o sitcom v tom najzákladnejšom slova zmysle. Máme tu Max. Veľké prsia, veľká držka a nábeh na najväčšiu zberateľku pohlavných nemocí v celej štvrti. Caroline je neskutočne nesympatická, otravná, no proste na facku anorektička, ktorá maskuje najtuctovejší (dosť na hovn*) ksicht blond ofinou. Pokiaľ by tieto dve neboli kamarátky, ale naopak nepriateľky, bavil by som sa oveľa viac. A tie úsmevy čo si neustále vymieňajú? Jehovista zvoniaci u dverí je vedľa nich hadra. Han a Oleg, to sú pre mňa najväčšie pozitíva. Sophie len žere a šuká, takže asi dobre vystihuje krajinu svojho pôvodu, silne katolícke Poľsko. No a Earl? Ten je tam prospešný asi ako kondom tehotnej. Väčšina dielov je tak za tri. Sem tam sa objaví štvorka, ale o päťku som nezavadil ani raz. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Za poslední roky by se mohlo zdát, že prosté odpočinkové sitcomy už moc neletí, současné seriály se totiž do sebe většinou snaží zakomponovat něco víc (viz co píše Tom Riddle). 2 Broke Girls tak i se svou jednoduchostí a všedností přináší poměrně svěží vánek, jelikož si při své upřímnosti na nic nehrají. Seriál si zakládá na kratších a vždy pochopitelných hláškách a humor je zde trošku ostřejší, ať už jde o narážky rasové, nebo překvapivě i sexuální. Kontrast mezi naprosto odlišnými původy hlavního dua funguje ze začátku skvěle, ale postupem času se ukáže, že charaktery, které se již dále nevyvíjí a vtipy, které se periodicky opakují, nedokáží udržet kvalitu po více než cca 2 série... Tudíž nakonec 3*. 7/10 ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Už je to dlhšia doba, kedy by ma dáky novší komediálny seriál tak skvele pobavil ako práve 2 Broke girls. Oleg bol jednoducho fantastická sexuchtivá oplzlá ukrajinská postava a pri každej jeho hláške som chytala záchvaty smiechu. Samozrejme dve hlavné postavy Max a Caroline boli neskutočne úžasné, pretože ich predstaviteľky hrali tak presvedčivo, že som im všetko verila, že presne takéto sú i v skutočnom živote. Nič iné mi celé dni po rozume nechodí ako slovné spojenie Cupcake business.... Po príchode Jennifer Coolidge celý seriál ešte viacej ožil a s ňou prišla ďalšia vlna zábavy.... Proste super! Uvidíme ako dopadne druhá séria. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Fenomenální. Dřív jsem to neměl rád, přišlo mi to pitomí a praštěný. Ale jakmile jsem pronikl do psychologie postav, dostaly mě. Ale totálně. Místy až brilantní scénář, hlášek v jednom díle je tolik jako v jiných sitcomech za celou řadu. Chemie postav je přirozená i díky tomu, že hlavní představitelky jsou kamarádky i v reálném životě. Skvěle jim sekundují vedlejší postavy a Earl je asi nejlepší vedlejší postava hned po Bertě z Dva a půl chlapa. Pětihvězdičkový majstrštyk. Jednou větou: Nohy Beth Behrs, kozy Kat Dennings. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (92)

  • Zvučka a predelové jingle sú úryvky piesne "Second Chance" od Peter, Bjorn & John. (Sagara)
  • Postavy ukrajinského kuchaře Olega (Jonathan Kite), polské sousedky Sophie (Jennifer Coolidge) a korejského majitele bistra Hana (Matthew Moy) sice mají v angličtině přízvuk z jiných zemí, jejich představitelé jsou však všichni rodilými Američany a ve skutečnosti mluví americkým akcentem. (kymberelyJ)

Reklama

Reklama