Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (587)

tron 

všechny recenze uživatele

Nepriznaná adaptácia Shakespearea sa - v nie príliš zaujímavom prevedení - sústredí na tínedžerského diváka. Tomu odpovedajú aj dialógy, scenár a použitý humor. Snímka je vďačná snáď len po hereckej stránke (Stiles, Gordon-Levitt a ešte pôvabne nevycválaný Heath Ledger) a zaujme postavičkou extra nynfomanky, ktorá je zhodou náhod riaditeľka školy. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Celkem podařená teenagerská komedie (se slovem nejlepší nebo silně naprůměrná bych ale narozdíl od některých tady byla opatrná), která měla pár výborných scén, například Ledgerův zpěv na stadionu nebo taktika "klamání těla" přednášená Julií Stiles trenérovi. Jinak si ale nemůžu pomoct, ten vývoj byl šíleně prostej, předvídatelnej a místy i trochu nudnej. A to by se komediím stávat nemělo. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

jedna z mnoha,z takzvaných teen komedií,která má ale oproti ostatním jedno veliké plus...a tím je heat ledger.od jeho smrti,jsem se o něj začal zajímat víc..bohužel to tak bývá a nejsem pyšný na to,že jsem ho znal pouze jako syna mela gibsona z patriota a teplý cowboye z teplé hory.film není trapný,ba naopak se povedlo využít plně dobrých vtípků a i zajimavě vykreslit romantickou pointu.slušné. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Kašlu na to. Deset důvodů... je jednou z nejlepších romantických komedií, jaké jsem kdy viděl a skrývá v sobě mnohem víc, než se z místních "usazených" hodnocení zdá. Vtipů má totiž víc než většina produkce posledních pěti let a herci jsou až příliš příjemní na to, abyste si je po pár minutách neoblíbili. Julia Stiles je jako kick-ass chick překvapivě kouzelná, Ledger nikdy nebyl tak "cool"a "cute" zároveň a hláškující černošský profesor je jednoduše geniální. 9/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Slabota. Sklamanie. Vôbec som s tým nebol spokojný. Nemám žiadne predsudky voči americkým, teenagerským, romantickým komédiam. To iste nie. Rád občas zabrúsim aj do tohto lacného filmového subžánru. Ale tento snímok ma naozaj ničím nezaujal. Určite nenajdem desať dôvodov, prečo by som mu mal dať nadpriemerné hodnotenie. Nenajdem ich ani päť, ba ani len aspoň tri. Bolo to jalové, fádne, nudné. Nenašiel som si absolutne žiaden vzťah ku hlavným postavám. Nezaujal ma dej. Nepáčilo sa mi to. * ()

Galerie (55)

Zajímavosti (30)

  • Cameron (Joseph Gordon-Levitt) říká: "Já hořím, já toužím, já hynu." To je přímá citace ze "Zkrocení zlé ženy". (Elisebah)
  • Volnou předlohou žhavě současného příběhu s letitou zápletkou je Shakespearova komedie "Zkrocení zlé ženy". (Roby)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama