Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toto romantické drama vypráví příběh dvou dospívajících, kteří oba patří do jiného světa. Jejich vztah je prakticky nemožný, nicméně stejně tak je nevyhnutelný. Ona je dobře vychovaná dívka, jež byla odmalička vedena k velkorysosti, naivitě a dodržování pravidel. On je rebel, impulzivní, nezodpovědný a závislý na riziku a nebezpečí. Neustále se díky svému chování dostává do konfliktů a absolutně ignoruje zdravý rozum. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

emma53 

všechny recenze uživatele

Možný spoiler : Ano, tak tohle byla romantika jako blázen, ne nadarmo se říká zamilovaným, že jsou to jen zamilovaní blázni. Tady to platilo na entou. Motorkáři se spoustou těžkých frajerů, diskošky, párty, pití, bitky a samozřejmě láska. Ta nespoutaná, krásná, něžná, divoká, sladká, bláznivá láska. Rebelant a lehkovážný Hugo Oliver (ale jeho duše je přitom plná bolesti) s postavou, kterou by mu záviděl kde kdo a on si toho byl tek kluk moc dobře vědom, nouzi o ctitelky rozhodně neměl a hle, najednou mu vstoupí do života ta milá, sympatická, naivní, půvabná a špatnou morálkou netknutá Babi. A tak se pomalu rozvíjí vztah, kde se přelévá obrovská škála emocí a ta úžasná chemie, která nám tak zoufale chybí v jiných filmech, tak tady jsem jí jim věřila na sto procent. Ano, bylo tam spoustu klišé a patetických momentů, ale mně to bylo fuk. Já byla s nimi ne tři, ale sto metrů nad zemí a nebo naopak sto metrů pod zemí. K tomu výborná muzika a já se jen musím podívat znovu na druhý díl, který jsem viděla dávno, protože tyhle konce já romantička tělem a duší v těchto případech neberu. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Ať mě nikdo netvrdí, že se autor románu Federico Moccia nenechal inspirovat Rebelem bez příčiny...Dospívající mládež, která hledá konflikty tam kde vůbec nejsou, vzdor vůči rodičům, nepochopení a když už je v těle moc velký přetlak, hodíme si nebezpečné závody na motorkách...On je jeden z těch rebelů, který všechno řeší pěstí a je z rozvrácené rodiny. Ona naopak je hodně vzorná a jak už to tak bývá od prvního setkání ho nesnáší. Že z toho bude velká láska je nasnadě. Sice jsem se jako hlavní hrdina H necítil "Tři metry nad nebem" ale na druhou stranu musím ale uznat, že je to moc hezky natočené, sestříhané a moc pěkně se na romantiku po španělsku koukalo... ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Len tak pre začiatok, zmyslom tohto filmu je povedať že pre ženy je blbec ten čo je slušný a milý ;) Mladé pekná Babi má pokojný život, má milého priateľa, je dobrá študentka a vychádza s rodičmi, zatiaľ čo pán H je agresívny svalnatý motorkár v podmienke čo začne vypiskovať a baliť slušnú dievčinu, ktorý s partiou svojich rovnako tupých kamošov vtrhne na párty, urobia bordel, zničia dom, aby následne zničili auto priateľovi spomínanej Babi a zbili pána ktorý sa ho chcel zastať. Aby toho nebolo dosť keď už ju takmer má tam kde ju chcel mať si to po nociach pre istotu rozdáva s inou aby mu s toľkého semena vo vajcách ešte viac nepreplo. Keď sa nám už do neho Babi zaľúbi neodradí ju ani agresívna jazda a vysypávanie popelníc. Dočkáme sa aj dievčenského súboja kde sa Babi bije s tou čo pánovi H pomáha aby nemal plné vajcia, keď ich od seba odtrhnú tak pán H samozrejme vypráva kaleráby do hlavy ako je jediná, nepodvádza a kvak kvak kvak. Dokonca aj pri stretnutí s Babinom otcom je náznak kalerábu aby povedal že ho spomalila, že sa polepšil a potom vybehne na svojho brata omg Bože uder ! Keď sa nám Babi pokazila a začala si sama písať ospravedlnenky ktoré samozrejme stoja jej rodičov 8 000 euro :D šak čo dakto si kúpi auto a dakto falšuje podpis :D Dočkáme sa aj vyhrážania sa, vlúpania sa, dalšej agresie, klamstiev, znovu agresia ... tak čo ľudia, myslíte si že Babi dostane na konci filmu rozum ? ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEBYLA JSEM DOBRÁ, CO?“...,,BYLA JSI PERFEKTNÍ.“...,,UDĚLAL JSI MĚ ŠŤASTNOU. JSEM ŠŤASTNÁ.“...,,JÁ JSEM ŠŤASTNĚJŠÍ.“...,,NE, JÁ JSEM VÍC.“...,,ODSUD AŽ DO BARCELONY.“...,,TAK JÁ JSEM JEŠTĚ VÍC.“...,,JAK MOC?“...,,AŽ TŘI METRY NAD NEBE.“....... /// Puberťačky z vyšší vrstvy a puberťáci z ulice. Holčičácky (?) hloupej scénář od autorů Bravíčka (španělskýho). Soutěž o největšího primitiva vyhrává... ten s vypracovaným tělem, co mele sračky a umí řídit motorku..... Je fakt boží...a vona slaďoučká...(nebo obráceně?)....a tenhle (tahle) taky. Holky to musíte vidět!...Já jsem úplně zvlhla.... (nojo, ale co mám dělat já??) Možná by to mohlo bejt ,,péčko“... dialogy tomu odpovídaj (a dočkaj se i příznivci (lehce) hambatých obrázků...). Tak tohle se dneska mladejm líbí? A já myslel, že radši poslouchaj popíkovský popěvky. No jo, vždyť vím – holčičky vždycky přitahujou zlobivý kretína a děcka baví dělat zakázaný věci (i když to pak rodiče stojí 8tisíc eur). Neskutečně dlouhý okamžiky štěstí (to si snad ani nezasloužím!), aby mohlo zaznít: ,,ještě jsem to nedělala.“ (...uvolni se lásko...) Samozřejmě – tragédie dá příběhu (i životu) vždycky jinej průběh, ale tady přichází dost pozdě (jen si pobreč, míň vychčíš...). ,,KDYŽ ZJISTÍŠ, ŽE SE VĚCI STÁVAJÍ JEN JEDNOU....UŽ NIKDY SE NEBUDEŠ CÍTIT TAK, JAKO BY JSI BYL TŘI METRY NAD NEBEM“.... Nejlepší bude, když budu (nadosmrti) dělat, že jsem tuhle romanci holky a vzteklýho zvířete (kteří nechtěj zestárnout a bejt jako já(my)) nikdy, -opakuji NIKDY! neviděl. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Říkaj mi ,,H“ (,,H" jako Hrdina). 2.) Se svojí dívkou pouštíme draka, chodíme na pláž... (a pak na vlajce V.B....na veřejnosti...vlastně nic.) 3.) Thx za titule ,,PIRAT20AJ“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Má to podobnou magii jako stejně motorkářské Hotto Rodo, přestože to vypálí jinak. V Třech metrech nad nebem je magie tvořena dokonale kontrastní dvojicí, jejíž chemie ale dokonale funguje (Maria Valverde bezostyšně hrající v kalhotkách a podprsence je sama o sobě magická až až). Dost realistické. Trailer https://www.youtube.com/watch?v=fKOZfhKDZ9Q ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Do jedné z rolí byla původně vybrána Blanca Suárez, která však kvůli časovému vytížení později roli odmítla. (chaometic)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na mnohých miestach v Katalánsku, predovšetkým v metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama