Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Padouch Gru se polepšil, snaží se žít jako spořádaný otec tří adoptovaných holčiček. S doktorem Nefariem rozjel výrobu džemů, které jsou zatím dosti odporné chuti. Jednoho dne si ho povolá na pomoc šéf Antipadoušské ligy. Svět ohrožuje nový terorista, který ukradl látku, která mění cokoliv živého na zabíjející a nezničitelné monstrum. Gruovi se do toho moc nechce, když ale zjistí, že doktor Nefario od něj odchází hledat lepší práci, tak souhlasí. Jenže to nebyl jediný problém, kterému musel čelit. Nejstarší dcera Margo začíná pokukovat po chlapcích, zatímco nejmladší Agnes by k taťkovi ráda sehnala také nějakou tu mamku. A ke všemu se záhadně ztrácejí malí Mimoňové. Gru bude muset zmobilizovat všechny své padoušské schopnosti a spolu s tajnou agentkou Lucy Wildeovou odhalit, co za tím vším vězí. (TV Nova)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (719)

misterz 

všechny recenze uživatele

Dvojka zaostala za jednotkou. Dejová linka už nebola tak zaujímavá, miestami sa mi to zdalo pre detského diváka dosť prekombinované a kamsi sa vytratil aj emocionálny náboj. Mimoni síce zostali stále rovnako zábavní, ale hlavný záporák už tak nenadchol. Aj keď musím uznať, že lietanie na žralokovi bolo celkom originálne :). 75/100 ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejlepší byla ta kindrvajíčka. Bez nich by to bylo jako Laurel bez Hardyho, jako Abbott bez Costella, jako Procter bez Gambla nebo jako Ren bez tý debilní kočky, co nalepuje soply pod stůl a sbírá náplasti od roku 62. Celé je to lehce špionážní, jinak docela veselé, složené z neustálých gagů zmíněných kindrvajíček. Ta k srdci přilnou více, než kterákoliv jiná hlavní postava a příběh tak postrádá hlavního hrdinu. Záporák El Macho byl bezkonkurenčně nejlépe napsaná figura. Pro děcka pestrobarevný úlet do fantazie, pro dospělého velmi, ale opravdu velmi mírná zívačka. Dobrý animovaný film. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Na první díl Padoucha to rozhodně po všech stránkách nestačí. Příběhově mi to vůbec nesedlo, nebýt těch žlutých, roztomilých a hlavně dosti vtipných kindervajíček (mimoňů) výsledné hodnocení by bylo silně podprůměrné, ale díky bohu za ty mimoňe, kteří drželi laťku dobré kvality na vysokém postu. Některé postavy mi postupem času lezli čím dál víc na nervy a unavovali mě, ale i tady to mimoni zachránili. Potěšilo mě krásné a vtipné pěvecké zakončení, které hodně připomínalo závěry Shrekovských filmů. Gru a spol: 50%, Mimoni 90%, což v průměru dá na těch 70-75%. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Ja chcem svoju vlastnú armádu žltých mimoňov! To by boli skutočne skvelí pomocníci na nezaplatenie! .. A druhý diel dobrodružstiev zloducha/hrdiny Grua vôbec nesklamal. Stále si udržuje pomerne vysokú latku v rámci svojho žánru, stále divákov zásobuje hŕbou originality, humoru i dojímavých scén. Stále vie pobaviť malých aj veľkých, stále sa snaží vyvarovať klišovitosti, čo sa mu po väčšinu času úspešné darí a čo je hlavné - stále ma vie skvelo pobaviť! ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tohle o velký kus předčilo jedničku. Příběh byl ucelenější a hlavně nápaditější, což zaručilo, že jsem se od začátku až do konce bavila a oproti jedničce jsem nezaznamenala jediné hluché místo. Dost tomu pomohla i nová postava agentky Lucy. A hudba Pharrella Williamse se k tomu perfektně hodila (za sebe musím říct, že na písničku Happy nedám dopustit, ale nemluvím pouze o ní, ale o Pharrellově hudebním výběru celkově). No a konečně, minioni mě tentokrát opravdu rozesmáli, těším se na jejich vlastní film, který by u nás měl jít do kin za pár měsíců. ~(4,2)~ ()

Galerie (64)

Zajímavosti (24)

  • Mimoně dabují v původním znění samotní režiséři, mluvící španělsky, italsky, francouzsky i anglicky. V českém dabingu propůjčil mimoňům svůj hlas režisér českého znění Zdeněk Štěpán, stejně jako v předcházejícím díle. (prochy95)
  • V originálnom dabingu musí Lucy (Kristen Wiig) odletieť do Austrálie, v českom dabingu však odletí do Francúzka (Raketoplan)

Související novinky

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama