Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nekompromisní drama z drsného vězeňského prostředí je plné britských hereckých talentů a násilí. Toto je příběh o ztrátě, přežití, spasení a životě v britském vězení. (oficiální text distributora)

Recenze (24)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Život ve vězení byl podán syrovým a krutým způsobem, tedy přesně tak, jak to je a jak jsem očekával. Fajn byli i herci v čele s Johnem Lynchem a přimlouval bych se za doplnění Neila Maskella, který tu k mému rozladění nedostal příliš prostoru. Co mi ale příliš nesedlo byla ta hlavní nit. Že si někdo vezme na starost nového kluka s čistě nezištných důvodů, to beru. Basa je sice džungle, ale i v ní občas žijí lidé. Ale to odhalení zápletky mi příliš nesedlo. Nemyslím si, že by systém něco podobného dopustil a nedokázal jsem před tím zavřít oči. Celkově dobrý dojem mi to trochu pokazilo, ale ani to nebrání tomu, abych Ghosted hodnotil nadprůměrně. 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŽÁDNÉ NÁHODY NEEXISTUJÍ, JACKU. JEN OSUD…“ /// Film z lapáku bez hollywoodskejch kudrlinek, bez sluníčka na dvorku, ale zato třeba s krví ve sprchách. Dalo by se říct, že TOHLE JE TA PRAVÁ VĚZNICE a v ní místy až komorní zpověď chlápka co zabil a ,,tajemnýho“ mladýho delikventa. Říkám si, že jen díky tomu syrovýmu prostředí asi víc čekat nemusím, ale vono to v závěrečným finále zvýší vobrátky, který přemění tenhle vězeňskej film v hustý lidský drama. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych, aby mě měli kluci víc rádi. 2.) Jsem mladý maso a jdu si sednout. 3.) Thx za titule ,,mark82“ a ,,jives“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku mě zaujala kamera. Trochu jsem se bála, že to bude až moc alternativně pojaté, což by nemuselo sice být na škodu, ale přece jen mi to k tématu úplně nesedělo. Bála jsem se ale zbytečně, protože i když je kamera detailní a citlivá, tak neodvádí pozornost od příběhu. Dostalo se mi všeho, co mi tak nějak vlezlo na mysl po přečtení těch dvou vět tady v obsahu. Vzpomněla jsem si na R a na to jak mě film zklamal svou "neosobností", tak snad jen řeknu, že Ghosted mi to vynahrazuje. ----"There are no coincidences Jack, just fate."---- ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

fúúúú silný "väzeňský" filmček. Tá hnusná atmosféra čpela z každého bodu obrazovky od samého počiatku až do konca. Páni Lynch a Parkinson predviedli dobrú hereckú robotu. Priznávam, že ani jeden z doposiaľ videných filmov z tohto prostredia ma svojou atmosférou tak neoslovil ako tento film. Trocha ma nasr....dila oná "náhoda" ktorá viedla k tak prekvapivému záveru celej drámy. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné vězeňské drama s excelující ústřední dvojkou herců v podání Johna Lynche a Craiga Parkinsona. Martin Compston se tentokrát drží hodně zkrátka a herecky zde nemá v podstatě nijak extra co nabídnout. Nejspíš je to tím, jak byla jeho postava napsána, ale třeba oproti svému výkonu v Sweet Sixteen mi přišel takový... nevýrazný. Závěrečný zvrat je možná nečekaný, ale nijak mě nešokoval. Ghosted si drží standard, a v rámci kategorie "Prison movies" bych ho zařadila mezi průměr, až lehký nadprůměr. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Pracovným označením filmu bol názov Ghost. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama