Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (193)

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Co k tomu víc dodat, těžko by se hledala víc rozdílná trojice moderátorů než ta která tam momentálně je ale zároveň je to dokonale vyvážené..Jezza to táhne, jeho politická nekorektnost, břitký humor a zásadové názory jsou v perfektním protikladu vůči Jamesově intelektu, rozvaze a pragmatičnosti a celé to tmelí rozevlátý Richard v kytkatých košilích a štěněčíma očima..Závidím jim, že se vozí po celém světě v těch nejlepších kárách ale nic naplat, aspoň máme na co koukat ..Doufám že se tenhle tým, po ukončení spolupráce s BBC, objeví někde jinde, s neméně skvělým konceptem motoristického pořadu jako byl tenhle Top Gear .. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Automobily miluji, britský humor taky a především mám slabost, pro toto komediální trio britských herců. Jeremy, Richard a James udělali z původně obyčejného autosalonu neskutečnou show s obrovským rozpočtem, který samozřejmě dotuje BBC a vyplatilo se. Některé díly jsou nepřekonatelné zejména speciály a více než pořad o autech se zde kolikrát řeší něco úplně jiného. A jenom to prospívá, protože Top Gear není jenom nějaký obyčejný televizní pořad, Top Gear je především vynikající show u které si dokáže každý výborně odpočinout a pobavit se. A o to v dnešní době jde na prvním místě. Auta se samozřejmě řeší taky, ale většinou ty cenově nedostupná a nejsilnější, což si rád bere pod svoje křídla Jeremy, jehož nejoblíbenější slovo je POWEEEER!. Není díl, který bych neviděl a doufám, že TG se bude i nadále ubírat stejným směrem, protože vše co jsem vyjmenoval z něj v mých očích dělá jeden z nejlepších televizních pořadů co jsem kdy viděl. ()

Reklama

Miany 

všechny recenze uživatele

Bez Britů by to nebylo tak dobré. Pro toto tvrzení mám podklad! Podívejte se na americkou verzi ;-) Mimo jiné se na pořady o automobilech nějak nedívám, ale tohle... tohle je podívaná + auta a jiné dopravní a nedopravní prostředky. Trojce je vybírána snad tak, jako by byla už předurčena, protože k sobě nekompromisně padne. Díky za to, že se to dostalo i na naše kanály. Auta jsem začala možná milovat víc... ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Jsem Top Gear závislák... a to přitom auta ze srdce nesnáším, protože jsem v dětství byla nucena jezdit po republice na všechny závody Rally... Ale šílená trojka Jezza-Hamster-Slow jsou prostě neuvěřitelně návykoví... takže čumím i na ta auta a vůbec mi to nevadí. P.S. - nesmím zapomenout na Stiga! To je ta největší legenda! Něco na způsob britského Chucka Norrise za volantem........Dodatek: A sice je fajn, že Prima Cool TG vysílá - ale to jejich zkracování dílů je příšerné - vždycky vystřihnou geniální THE NEWS, které se téměř vždy zvrhnou ve zvrhlou šílenost:D tolik sexistických vtipů a narážek během pěti minut si nedovolí prostě nikdo (kromě nekorektní trojice přerostlých děcek:D) na žádné jiné TV. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie som ten typ chlapa, ktorý dokáže pred garážou celé hodiny leštiť svoje fáro a potom ešte o tom kecať v pube s kamarátmi. Svoje auto beriem čiste vecne a prakticky. Je to proste dopravný prostriedok, ktorý mi uľahčuje každodenný život. Preto ma relácia "Top Gear 2010" nijak zvlášť nezaujala. A navyše nemám rád suchý anglický humor. Takže ma britské trio podivných moderátorov (Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond) dokázalo skôr podráždiť ako pobaviť. *** ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Ačkoliv ve 4. epizodě 13. série s názvem Porsche Panamera Vs. The Royal Mail Service Race - Playing British Bulldogs With Live Fire Against The British Army In A Mitsubishi Lancer Evolution VII řekne Jeremy Clarkson, že po něm budou střílet ostrými, je to lež. Při palbě z kulometu lze zahlédnout, že se jedná o slepé náboje, které v sobě nemají žádné projektily. (Nathaniell)
  • Úspech britského Top Gearu podmienil vznik spin-off programov Top Gear USA (od r. 2010), Top Gear Australia, Top Gear Russia, Top Gear South Korea a Top Gear China. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama