Reklama

Reklama

24 hodin: Dnes neumírej

(seriál)
  • USA 24: Live Another Day (více)
Trailer 4
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, 2014, 9 h (Minutáž: 45 min)

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Kim Raver, William Devane, Giles Matthey, Gbenga Akinnagbe, Benjamin Bratt, Yvonne Strahovski, Tate Donovan (více)
(další profese)

Epizody(12)

Vysloužilý agent Jack Bauer se skrývá v Londýně. Už jsou to čtyři roky od té doby, kdy začal utíkat před spravedlností. Nyní musí opustit svůj úkryt a naposled riskovat život, aby odvrátil hrozící globální katastrofu... (TV Prima)

Videa (62)

Trailer 4

Recenze (109)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Ani to nejde popsat, jak rád slyším po čtyřech letech ten typický tikot hodin :-) A titulky opět v režii duu megawir&Morpheus88. Je to stále stejný Jack Bauer jako v 8 sezónách předtím. Fanoušek dostane přesně to co čeká. Akce, napětí, herecké výkony a damn it! Bez přátel, jako vyvrhel se musí poprat s osudem. Nové postavy prozatím správně lišácké. Škoda toho černošského herce, jen připomíná Curtise Manninga. Yvonne konečně další dobrá role. Co se týče dosavadního hodnocení, nepřijde mi nadhodnocené. Je takové, jaké se dá očekávat od lidí, kteří 24 sledujou a dostali co si přáli. Konec seriálu opět lehce otevřený a můžeme si jen domýšlet. (hodnocení po 12 dílech - konec) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem si připomněl všech osm výborných řad skvělého seriálu 24 hodin! Každá řada měla něco do sebe a na to, že od první řady uteklo již 18 let, tak nic neztratila ze svého kouzla. Každá řada dokázala něčím prekvapit, něčím zaujmout a něčím člověka dostat. U deváté poloviční řady jsem měl trošku strach. Přece jen 24 hodin je 24 hodin, což znamená 24 dílů a jeden den Jacka Bauera. Musím říct, že jsem se velmi spletl. 12 dílů byl dobrý nápad a to především, že se stále něco děje a není zde téměř žádné zbytečné místo. Například šestá řada měla pár naprosto zbytečných dílů. Za mě tedy super nápad s méně díly. Konec byl opět šokující. Jen to vypadá, že žádná další řada s Jackem Bauerem pravděpodobně nevznikne a mě nezbyde se čistě ze zvědavosti podívat na 24 hodin: Nezastavitelný (celý nadšený jsem z toho). 24 hodin bez výborného Kiefera Sutherlanda? Nesmysl! V této řadě mě mimo perfektního výkonu překvapil Benjamin Bratt. Krásná Yvonnne Strahovski. Nevadila mi ani více než jindy odporná Mary Lynn Rajskub i s tím bordelem, který měla kolem očí. A konečně se také dostalo na záporáka v podobě ženy, i když ne zcela tak hlavního nepřítele. Jednoznačně pět hvěz a velmi důstojné rozloučení s Jackem Bauerem. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tahle série není vlastně nic jiného, než esence všeho, co dělalo 24ku 24kou. A díky zkrácenosti na 12 dílů to má konstantní drajv prakticky po celou dobu. A i když tu nenalezneme vůbec nic nového a dějově se to vykrádá více než kdy jindy, je to pořád perfektní adrenalinová jízda, za kterou by se rozhodně nemuselo stydět ani flmové plátno. Devátý den určitě není tak absurdně překombinovaný, dokonce ani není zas tak emocionálně drtivý jako finální hodiny minulého dne. Je tak trochu návratem ke kořenům v tom smyslu, že tentokrát je zápletka zase velmi osobní. Ve finále do sebe všechny rozjeté linky perfektně zaklapnou a jediné, co mě trochu mrzí, je že to končí dost otevřeně. Útěchou může být, že otázkou ohledně pokračování není pravděpodobně ani tak "jestli," jako spíš "kdy." ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

"dvacetčtyřka" nebyl nikdy můj oblíbený seriál. Né, že bych ho nesnášel nebo tak. Jen mě nezaujal. Live another day jsem dal tak nějak z nudy a zklamaný jsem nebyl. Děj je opravdu poutavý, scénář inteligentní a rozčiloval mě jen místy. Za celých 12 epizod jsem si nezvykl na tu ošklivou ropuchu (Mary Lynn Rajskub) a poslední epizoda celou sérii degradovala o třídu níž (ten závěr obzvlášť). Co na druhou stranu oceňuji je drsňáctví J.B. S nikým se nemaže a je hezky nekorektní :). Takže ponechám nadstandard. ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Dlhú dobu som už nevidel 24. Naposledy nejakú z prvých sérii veľa rokov dozadu. Tak som sa rozhodol, že si pozriem túto novinku, keďže pôvodný seriál sa mi veľmi páčil. A ako som očakával, nesklamal ma. Seriál vás chytí od prvej sekundy a nedá vám vydýchnuť až do poslednej sekundy poslednej epizódy. Jack Bauer, ako stále, vo forme, tentokrát ako hľadaný muž. Veľmi dúfam, že bude natočená aj ďalšia séria. Nemám žiadne výhrady. 5* a 100%. ()

Galerie (278)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o druhý film, kdy Kim Raver hrála manželku šéfa prezidentova štábu. (vercza)
  • Seriál se natáčel v Londýně. (Yardak)
  • Ve 3. epizodě je v rozporu čas na digitálních hodinách a na hodinkách poručíka Tannera (John Boyega). Zatímco digitální ukazují 13:35, poručíkovy 12:19. (Shadowrat)

Související novinky

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

09.09.2021

Tento týden se objevily zprávy, že producenti, televize Fox a zřejmě i Kiefer Sutherland jednají o možnosti oživení dnes již kultovního akčního seriálu 24 hodin. Veškerá jednání jsou údajně teprve v… (více)

Jack Bauer konečně ve filmu?

Jack Bauer konečně ve filmu?

02.09.2014

O filmovém pokračování seriálu 24 hodin se mluví řadu let. Hodně se o něm spekulovalo především po osmé sérii, která v roce 2010 seriál zakončila, nakonec se ale nikdy nedostal z plánovacích fází.… (více)

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama