Reklama

Reklama

Scooby-Doo! Upíří hudba

  • USA Scooby Doo! Music of the Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

Scooby-Doo! se tentokrát proměnil v muzikál! Partička se vydá na upírský festival, který ovšem překazí opravdový upír. Věci jdou od desíti k pěti, krvežíznivec si totiž vybral za nevěstu ... Daphne! Parta Záhady s ručením omezeným vám tentokrát zatančí i zazpívá! Gang je značně znaven neustálým lovením monster, a tak se vydají na dovolenou, kde, jak doufají, nebudou žádné strašidelné věci ani mystéria. Jejich cílem je vesnička Little Bat, kde se koná upírský festival. Velma má radost, protože se tam setká i s autorem knih o upírech. Ukáže se, že spisovatel je nejstarším žijícím příbuzným Van Helsinga a není na tom finančně zrovna nejlépe. Provede gang po svém upírském muzeu, kde je mimo jiné rakev nejstaršího 'žijícího' upíra Valdronya, opatřená deseticentimetrovým sklem. Později se gang jde podívat na vystoupení skupiny herců, kteří jsou přesvědčeni o tom, že jsou skuteční upíři a podle toho také žijí. Jenže omylem svým tajemným zpěvem probudí ze spánku Valdronya. Skutečného upíra posedne amok a co je ještě horší, usmyslí si, že se Daphne stane jeho nevěstou! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo (zatím) poslední generace, tentokrát ozvláštněný přesunem do žánru muzikál. Texty písniček by mohly napovídat, že je určený pro trochu mladší děti, ale ty by se na druhou stranu u upířích nájezdů asi slušně bály:) Tak či tak, starší publikum si může užít vtipné narážky jako Stříbření, a ti "nejstarší" zase nemohou nevidět Theatre des Vampires, i když je pravda, že takhle nějak by vypadalo, kdyby nepocházelo od Anne Riceové, ale z Twilightu:) U mě vládla celkem spokojenost, i když je pravda, že v tom asi hraje svoji roli, že to bylo moje první setkání se Scoobym od seriálu "What's New, Scooby-Doo?", který je v snad v každém ohledu tragický. A o to větší radost mi dělá, že mohu říci, že po vizuální stránce je tohle Scoobyho dobrodružství jedním slovem nádhera. Za mě 70%, protože jsem sám do poslední chvíle nevěděl, jestli tam opravdu tentokrát je nějaké skutečné nadpřirozeno nebo ne;) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo v jeho prvej muzikálovej podobe. Nie som fanúšikom tohto žánru, takže tým bude aj ovplyvnené moje hodnotenie, ale celkovo to dejovo nebolo až tak zlé, animácie si udržali kvalitu a tých piesní do toho nebolo namontovaných až príliš. Každopádne ale menej hlášok a celkovo tá atmosféra z predošlého filmu mi určite chýbala. Takže u mňa len veľmi priemerné hodnotenie. 55 % ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Samotnej příběh byl prima jako vždy a bavilo mě to, ale to zpívání...ano jasně v muzikálu se to asi dá čekat takže co si vůbec stěžuju, že? Ale tady toho bylo až moc a upřímně se mi ty písničky ani moc nelíbily až na tu poslední. Každopádně shazovat hodnocení za to, že se mi nelíbí písničky rozhodně nebudu. Hlavně, že je to pořád sranda takže pod čtyři nepůjdu, ale příště až si to pustím tak ty písně na férovku přetočím :) ()

janececek 

všechny recenze uživatele

Jak to co nejstručněji shrnout. No .. tento film ze série se Scoobym, nemůžu říct, že by mě mě nějak výrazně nadchl, ale ani mě neurazil. Mě upřímně nevadily písničky, které se ve filmu objevily, naopak .. přišlo mě to díky nim takové zpestřené, ovšem musím souhlasit s názorem, že děti muzikál nebere .. příběh na mě působil poněkud slabě, navíc ten příšerný dabing to mu taky moc nepřidal. Ale když přemýšlím nad hodnocením, tak .. ty 3*si Scooby zaslouží. ()

Hookah 

všechny recenze uživatele

Tentno díl Scooby-Doo mě velmi sklamal. Úplně na 100% sohlasím s uživatelem HomeAlone. To spívání se fakt nedalo, bylo o ničem. Vždy když bylo jsem šel okamžitě dál, a doufal jsem ať už film skončí. Shaggy je dabovaný fakt příšerně, ale naštěstí i tohle jsem přežil. Jediné co se mi líbilo bylo to že jsem přišel na to, kdo byl ten upír. Ale to je asi jediné. Doufám, že Scooby-Doo další díli budou jako minulé. A jestli ne? Tak od čeho jsou tu ty starší díly jsou? Abych zazpomínal na výborné díli Scooby-Doo, přímo suprové. Prostě to shrnu. Nejhorší díl z filmů Scooby-Doo. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první plnohodnotný muzikál ze Scoobyho světa. (LUKICKK)

Reklama

Reklama