Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 8
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Videa (168)

Trailer 8

Recenze (704)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Rozhodně tenhle chlápek zaujal a ohromil a velmi až nečekaně potěšil. Cely tento příběh je naozaj velmi dobře propracovaný a má hodně do sebe takže spokojenost. Když na konec celé shrnu tak lukostřelec byl díl co díl lepší. jeho příběh nabral nečekaný směr spousty otázek a skvělých dílu. Akce byla super, humor taky prostě hodně se povedlo a jsem rád, ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tenhle komix mě velmi mile překvapil. Je to něco mezi Batmanem a Robinem Hoodem. Ačkoli malý výskyt super schopností mi trochu vadí. Jinak je to super. Oliver Queen se po 5-ti letech strávených na pustém ostrově Lian Yu u Číny vrací domů. Je něco jako Bruce Wayne, synek z bohaté rodiny. Ale je z něj jiný člověk, než jakým byl předtím. Už není tak rozmazlený a ví, co chce. Během havárie lodi ztratil svého otce. Později zjišťuje, že to byla sabotáž. Otec mu ještě před svou smrtí stihl dát seznam lidí, kteří jejich městu (Starling City) nejvíc uškodili. Z Olivera se na ostrově díky novým přátelům stane neohrožený lučištník. A jako bdělý strážce se vrací do svého města, aby napravoval škody. Skoro v každém díle má nového záporáka, takže nuda to rozhodně není. I jeho tým se časem rozroste. Víc už nebudu prozrazovat. Hlavním záporák 2. série je Deathstroke. Ten Olivera pronásleduje celou dobu a snaží se ho zničit. Tak se tu setkáme s některými starými tvářemi. Deathstroke postupně likviduje jak Olivera, tak jeho společnost i přátele a rodinu. Je to opravdu náročný soupeř. Celé město se octne v plamenech. Ale Oliverovi se za pomoci Ligy zabijkáků podaří město zachránit. Postupně se k němu přidávají parťáci, jako třeba: Black Canary, Arsenal a Speedy. Přítomnost Flashe a Atoma mě taky potěšila. :) Nová série je tu a s ní i nový záporák R'as al Ghul. Spoiler: Nakonec musel spojit své síly se svým dlouholetým nepřítelem Malcolmem Merlynem proti Ra's al Ghulovi. Z Malcoma stává se nový R'as a město je zachráněno. Ve 4. sérii se objevuje nový záporák Damian Darhk. Bohužel je tato série ještě slabší než ta předchozí V 5. sérii bojuje hlavně proti Prometheovi. Vytahují se staré křívdy a Oliver musí dělat těžká rozhodtnutí. Finále je skutečně epické. 6. série je tu a otevírá staré rány. Často pronáší větu: "You have failed this city!" ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Asi nejnudnější seriál, jaký se mi v poslední době dostal do obzoru. Všechno v něm na mě působí hrozně strojeně a převzatě odjinud, originalita absoutně na nule, hlavní hrdina totálně nesympatickej cápek. Nemám ani na to dokoukat první sérii, prvních šest dílů byl už takhle docela problém přěžít, aniž by se mi znuděně padající oční víčka nepřilepila ke spodním řasám. Doporučuju nacpat televizi Nova do vysílání kolem druhé ráno, ihned po Alias a Dark Angel, udělají tak ze svého programu tematickou trojhodinku se sestupnou tendencí. 30% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Příběhy Olivera Queena mě celkem bavily, i kdy originality moc nepobraly. Queen totiž Batmanovsky vyráží chránit město, Robinsonovsky vzpomíná na svůj "lukrativní" pobyt na ostrově, Montechristovsky se mstí všem vinným a nosí přitom na sobě oblíbený sherwoodoský outfit. Abych však jen nehaněl, tak i z neoriginálních ingrediencí lze sestavit poživatelný pokrm a mě dost chutnaly Oliverovy útěky vlastní ochrance, používané šípy s diktafonem či úžasně naivně optimistické koncovky. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, ale tohle zelené alter ego Bruce Waynea, které se výrazně liší akorát přezdívkou, názvem města a hračkami (všechno, co střílí a vybuchuje vs. luk), mi ani trochu nesedlo. Příběhy jsou tak pomalé a unylé, že jsem měla opakovaně nutkání vypnout a zapnout přehrávač, jestli se mi ten díl náhodou nekousl, o magazínové vizáži valné většiny postav ani nemluvě... Za co že je těch 77 %? ()

Galerie (2 592)

Zajímavosti (87)

  • V 15. epizodě 1. série, kdy Oliver Queen/Arrow (Stephen Amell) honí na motorce Dodgera (James Callis), má střívavě v záběrech otevřené a zavřené hledí na helmě, přestože s ním nijak nemanipuluje. (BLANIK.)
  • Postava Olivera Queena/Arrowa (Stephen Amell) bola divákom predstavená už v seriály Smallville (od r. 2001), ktorý bol taktiež vysielaný pre stanicu The CW. Arrowa však v tomto seriály stvárnil Justin Hartley. (toi-toi)
  • Postava Roberta Queena (Jamey Sheridan) se narodila v roce 1958, zatímco jeho představitel v roce 1951. (JORDY)

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama