Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o tom, jak novodobí vizionáři Bill Gates a Steve Jobs změnili svět. Na počátku digitálního věku stáli dva géniové Bill Gates a Steve Jobs vizionáři, kteří rozpoutali nesmlouvavý závod rozvoje technologií, souboj titánů v podobě firem Microsoft a Apple Computers. Od vysokoškolských kolejí až po křesla v ředitelských pracovnách jejich život nikdy neprovázela nuda, ani to nebyla žádná selanka. A nechyběl v něm ani humor. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavé, ale jsem z toho dost na rozpacích. Oba géniové tu jsou vykresleni dost negativně a nejspíš to nebude daleko od pravdy. Děsně mi tu chybí nějaké shrnutí nebo názor dalších stran. Opravdu bych raději viděl propracovaný dokument o vzniku Microsoftu, protože si připadám, jako bych nedostal všechny informace. Rozhodně díky za film a na některé momenty se někdy v budoucnu nejspíš ještě znovu podívám, ale současně se poohlédnu po něčem lepším na toto téma. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[4/10] Film ma zaujal celkom dobrým námetom, ale nepáčilo sa mi ako je táto dráma spracovaná. Tá 95-minútová stopáž pôsobí na človeka pri tomto filme oveľa dlhšie aká v skutočnosti je, v podstate tu ide o samé dialógy medzi postavami a nič iné sa tu nekoná. Ani stupňovanie deja, absolútne nič, iba dialógy. Neviem, ked´ som videl tento film, mal som pocit podľa kamery a strihu, je to film z 80. rokov. Ked´ som zistil, že je to z 99., bol som mierne zarazený, ale nečudujem sa spracovaniu filmu, kedže je to TV film. Ale aj tak je spracovanie slabšie, akoby som čakal. Táto dráma ma okrem námetu ničím nezaujala. Ani dialógmi, ani hercami, ani spracovaním. Dosť som sa pri tomto filme nudil a mal som problém ho dopozerať dokonca, toto jedno pozretie mi bohato stačí, nemám dôvod pozerať tento film opakovane. ()

Reklama

immortalis 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejlepších TV filmů jaké jsem, kdy viděl. Technologický fanoušek si v tomto díle najde velké zalíbení. Perfektní byl především Noah Wyle, který zahrál opravdu přesvědčivě. Souboj Apple vs. Microsoft je tu stále, ale až tady zjistíte jak to vlastně začalo. Pro toho kdo se zajímá o počítače je to nutnost. ()

Hanyou 

všechny recenze uživatele

Ještě, že jsem k filmu měla doprovodný komentář a trpělivého člověka na zodpovídání mých všetečných laických otázek, jinak bych si to asi ani z poloviny neužila tak, jak jsem si to užila. I když technika nehraje úplně hlavní roli ve filmu. Nakonec je také spíš o mezilidských vztazích. Rozhodně zábavný počin. Jsem ráda, že mi byl tento film nabídnut k vidění. ()

Ace.Anita 

všechny recenze uživatele

"Můžete to zopakovat?" "ZEMĚ" "Neznám.. Co tam momentálně frčí?" "Počkejte, najdu vám to.. kolonka f,f,f.. filosofie, tady: "Nezáleží na tom, jestli jsi kretén. Záleží na tom, co dokážeš a jak to dovedeš prodat." "Aha. Jo.. A nemáte tam náhodou ještě něco jiného?" "Bohužel, i tu je už jen pár volných míst." "Ach tak. Myslím, že tu reinkarnaci nechám až na další století.." ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • V roce 1999, krátce po premiéře tohoto TV filmu, se konala konference Macworld, kde bylo publikum ohromeno, když se dozvědělo, že úvodní komentář neměl na svědomí Steve Jobs, ale ve skutečnosti to byl Noah Wyde. Skutečný Jobs se na této konferenci také objevil a z Wydea si utahoval. (HappySmile)
  • Steve Jobs po zhlédnutí snímku údajně řekl, že nesnáší scénář, ale výkon Noah Wyleho se mu líbil. Bill Gates o filmu pronesl v zásadě jen strohé: "Poměrně přesný." (T-pack)

Reklama

Reklama