Reklama

Reklama

Campione! Macurowanu kamigami to kami koroši no maó

(seriál)
  • Japonsko カンピオーネ! ~まつろわぬ神々と神殺しの魔王~ (více)

Epizody(13)

Recenze (3)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Hehe, haha. Průměrná fantasy bohy-vyvraždovací harémovka, to jsme tu ještě neměli. Nebo ano? Epizody jsou nafouklý vymletým haraburdím a za normálních okolností by na tenhle příběh stačily tak +- 4 díly. Nutno uznat, že nápad o navenek přírodních katastrofách, které jsou doopravdy jen kamufláž k božským soubojům, je kupodivu až se vší vážností mindblowing. Vyprskl jsem ale až při zjištění, že polibek přenáší informace rychleji co USB kábl; tomu se říká skloubení příjemného s praktickém! Magnifico! Na Ericu se dobře kouká, ale přežít jen s tímto všech 13 dílů chce hodně vilné choutky a vysokou toleranci hlouposti. Po 3. dílech drop. ()

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Nietzsche prý řekl, že bůh je mrtev a bylo po něm. Po tom bohovi, ne po filosofovi. Jenže byl se sebou asi příliš spokojen a zapomněl na zástupy všelikých dalších bohů. Nedodělanou práci teď po něm zdědil jistý Kusanagi Godó. Je to proti němu břídil, páč Nietzsche vyřídil boha perem zatímco Godó třímá zlatý meč. I když na druhou stranu, pero ostřejčí meče. Godó by ovšem nemohl svoji práci dělat, pokud by mu dutinu ústní nesmýčila jazykem italská fuchtle. Godó si zřejmě přečetl, jak se má chovat hrdina suprhrdinské harémovky a ovládán jemu vlastní, nudnou poctivostí, se těmi všemi předpisy důsledně řídí. Chodí do školy, v níž je terčem závisti spolužáků. Nechá se obdivovat dalšími ženštinami. Má bohatý repertoár různého zajíkání, kvíkání a nedůrazného protestování. Když se mu fuchtle nastěhuje do bytu, protestuje, ale zmůže prd. Nemá žádné touhy, jen chodí do té blbé školy a když je to se světem nahnuté, zachrání jej. Jaký pes, taková bouda, teda svět. Když se moc dlouho chodí do školy, přilítne odnikud velezlý bůh. Když už se s ním zápolí moc dlouho, nechá se porazit a zhodní. Pak se zase chodí do školy. Na diváka se pořád valí různé (možná je lepší říci "stejné") erotické vtípky tak pitomé, až jsou z toho skrz naskrz oplzlé. Tento seriál žádá si zřejmě božskou trpělivost. Ale ta je asi mrtvá i s bohem. Končím po 4. dílu. ()

Reklama

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo jako Fate/Zero, ale zhruba od půlky, když jsme již viděli všechny schonosti, tak se vše jen opakovalo a seriál byl pěkná nuda. I zpočátku vtipné scény ze vstahů mezi hlavními postavami byly ke konci ohrané a trapné. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama