Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tenhle díl mi celkově přijde takový vyčpělý. Už jen na začátku, jak sledujeme pár scén z minulých filmů. Nevzbuzuje to nostalgii, ale spíše soucit nad tím, že do toho všichni šli a že se snažili, aby to mělo hlavu a patu a aby to bavilo. Sem tam to sranda je, sem tam není. Hodně průměrný díl. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Filmy o četnících mám moc ráda a i když se mi minule a předminule zdálo, ža úroveň kvality trochu klesá, tak Četník ve výslužbě to alespoň u mě zase vyvrátil, protože tenhle díl se mi líbil více, zdál se mi vtipnější a ani mi nijak nevadilo, že se jedná o film s pořadovým číslem 4. K výkonu Luise de Funése a dabingu se ani vyjadřovat nebudu, opět skvělé, bez debat. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 2/10/// +přecejen stále pobaví, některé hlášky a grimasy jsou fain -něco už je naopak přehnané (závěr)///Až na slabší začátek a přehnaný konec má stále co nabídnou a jsem až překvapen kolik toho četník ve výslužbě může zažít. Uvidím jak budu hodnotit po zhlédnutí ostatních dílů, přecejen začínat u čtvrtého nění nejlepší, ale co už./// Celkem 70%/// ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Náš četník se ocitl ve výslužbě ... z ničeho nic - a na jeho výkonu je to znát ... bohužel. Děj sice obsahuje i přínosné a vůbec po všech stránkách skvělé a originální gagy, leč chvílemi se zadrhává - a v nouzi nejvyšší si vypomáhá trochu podřadnými scénkami, které jsou (nebo spíš které by MĚLY být) pod jeho úroveň. Vůbec nejslabší je paradoxně finále - ale na druhou stranu: Znám i daleko trapnější pokusy o vtip. Trochu usmolené 3* ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Další, tentokrát poměrně nostalgický, díl nezapomenutelné serie. Začátek a hlášky jako "I´m sorry" "I´m taky sorry" nebo "Radši se vrátim do blázince" a scénky s hipíky či v Cruchotově sídle mě opravdu dostaly. Naopak závěr, jak už bývá zvykem, vyústil v trapné zneškodnění nebezpečného zločinu aneb konec vylomenin rozmazlených fracků z kláštera. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Exteriéry klášteru se natáčely v prostředí Château de Saint-Amé poblíž Saint Tropez. (frolish01)
  • Cruchot (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) koukají dalekohledem na pláž a vidí tam své manželky s cizími muži. Přestože jsou z toho oba rozrušeni, myslí si, že jsou to jen halucinace (nakonec nebyly). Stejný případ se stal Cruchotovi ve filmu Četník v New Yorku (1965), kde několikrát zahlédl svou dceru Nicole (Geneviève Grad) a výsledkem také nakonec byla úvaha, že jsou to jen pouhé představy... přestože také nebyly. (SONY_)

Reklama

Reklama