Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

predators 

všechny recenze uživatele

Google [gúgl] je americká společnost sídlící v Mountain View v Silicon Valley jižně od San Franciska v Kalifornii; její areál je přezdíván Googleplex. Od podzimu 2006 je Google oficiálně zastoupen pobočkou v České republice. Chabí pokus o navázání na úspěšnou komedii obou protagonistů, Nesvatbovi! 40% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…VÍTEJTE V GOOGLU!“ /// Wilson a Vaughn ze sebe na místě pro idioty dělaj idioty a učej 21letý děcka, že nejlepší parta není jeden, že životní zkušenosti nevygůgluješ a že úspěch může mít jen film, kde se hraje na city a ve kterým se mísí mládí se stářím – takže je teda jakoby pro všechny. Viděl jsem už horší věci. Tady jsem se dovolil i několikrát zasmát (třeba to s tím profesorem Xavierem…). Pravda, trapně mi bylo taktéž hojně. Nebudu to řešit. Vzhledem k tomu, že mladej byl nadšenej soudím, že tento příběh, ve kterým staří a hloupý (mezi mladejma) ke štěstí došli, je určenej generaci, pro kterou je Google víc než jen několik písmen a která by svý Hunger Games nejradši odehrála v Silicon Valley. Něco mezi odpadem a třema. Pojďme s dobou… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Usínám i vstávám s Gůůglem. 2.) Miluju reklamní filmy. 3.) Thx za titule ,,Bestlama a Daji“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...a tak zatímco Ainy kouká na nízká hodnocení uživatelů, já koukal na film. A viděl jsem nevyváženou, špatně sestříhanou hovadinu, která by byla příjemným zpestřením filmového léta, kdyby ovšem svým profilem nekopírovala horské etapy Tour de France a kdyby dabing nepřipomínal večerní předčítání dyslektiků. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nevím jak to Shawn Levy dělá, že točí dokonale průměrné filmy prakticky v jakémkoliv žánru si umane. Jen vydařeným závěrem, který mají Američani v malíku si Stážisti řekli o 3. hvězdičku. Film je neskutečně ukecanej, ale co z toho, když je to opět šablona na americký sen jako blázen. Alespoň že i přes svou délku pořád kvalitně natočená. Tentokráte jsem byl zcela imunní proti Ferrelově hrubo humoru. Duo Wilson/Vaughn má na svém kontě mnohem lepší Nesvatbovy. 55% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru velica dobrá komedie o dvou chlápcích, kteří ačkoliv už jsou možná za zenitem, tak se chtějí poprat o práci v Googlu. Velice dobrý příběh, líbilo se mi, že se to odehrávalo v Googlu a mohli jsme tak trošku vidět jak to tam vypadá, navíc to bylo vtipné, perfektní byla i ta scéna v nočním klubu. Samozřejmě byli tam i takové ty tradiční scény, které jsou v každé komedii a člověk v některých momentech prostě ví co přijde, ale takových momentů tam bylo minimum, takže tato komedie v čele s výborným Vince Vaughnem a Owenem Wilsonem zaslouží 4* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Google dovolil natáčať v Googleplexe, ktorý sa nachádza v Kalifornii, päť dni. Väčšina filmu sa nakrúcala v Georgia Institute of Technology v Atlante. (sWONDER)
  • Naštvaného zaměstnance Googlu, který se snaží spát ve "šlofíkárně", ale je pořád vyrušován Nickem, si zahrál režisér filmu Shawn Levy. (Decim28)
  • Tri dievčatá, ktoré si zahrali v scéne v knižnici, sú v skutočnosti dcérami režiséra Shawna Levyho. (MikaelSVK)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama