Reklama

Reklama

Angry Birds ve filmu

  • USA The Angry Birds Movie (více)
Trailer 2

Film nás zavede na ostrov, kde žijí nelétaví, ale jinak velice šťastní ptáci. Až na pár výjimek. Ruďák, věčně vzteklý opeřenec, neposedný Žluťas a výbušný Bombas tvoří v tropickém ráji partičku neoblíbených outsiderů. Když však na ostrov dorazí záhadná zelená prasata, musí tahle nesourodá skupinka zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (299)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nasraní ptáci, které už dnes snad nikdo nehraje se přiřítili do animáku, který měl přijít tak před 4-5 lety. Ale vlastně dopadl lépe než jsem si třeba já dokázal představit, ovšem ani tak to žádné terno není, ale jelikož jsou ptáci hrozně ukecaní, tak tam přecijen nějaký povedený gag spadne nebo i nějaká narážka na popkulturní dílo či osobu jako třeba Kevin Slanina nebo přímá vykrádačka zpomalovačky z X-menů. Když už nic jiného, tak alespoň dětem film podvědomě vštípí nervozitu k arabským plnovousům...6/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $73miliónovTržby USA $74,045,385Tržby Celosvetovo $229,296,476Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ už to je na jedno kopyto tieto animáky, svoju nadštandardnú latku si drží len Disney/Pixar a DreamWorks, animácia je v podstate na dobrej úrovni ale ten príbeh, položení na strašnej jednoduchosti, následne aj tie gagy pôsobia ako pôsobia /videl v kine 3D verziu: 55%/ ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

I když se zaručeně nejedná a nějak extra skvělý animák nebo komedii, tak se musí ocenit snaha. Vymyslet, jak zakomponovat různé prvky a postavy ze hry do filmu, aniž by to působilo moc trapně nebo nastavovaně, nemohlo být jednoduché. Do toho se tam najde i pár opravdu vtipných scén nebo odkazů. Například Calvin Swine nebo The Shining. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Když jsem se poprvé dozvěděl, že Angry Birds bude jako celovečerní film, vysmál jsem se tomu. Tak jako, kraťas bych pochopil, ale 98 minut... Není to moc na tak jednoduchou zápletku? Tak jsem se rozhodl podívat na tento film. A ano, dopadlo to tak, jak jsem čekal. Jednoduchá zápletka v 98 minutách docela nudila. Jenže i jednoduchá zápletka v sobě něco skrývá... Ano, je to nejspíš o dnešní době. Ostrov ptáků je Evropa, ostrov prasat je... ano, tušíte správně. Orel=USA. To stačí, víc to popisovat nebudu. První polovina je nudná, ukecaná a nijaká, Druhá polovina... no, už se něco děje, ale pořád nic extra. Humor... já nevím, jestli jsem jediný na světě koho nerozesměje SPOILER chcaní do "jezera Moudrosti" KONEC SPOILERU a bude mu to připadat spíš trapné, ale to je jedno. Takže kromě dvou scének, humor na bodu mrazu. Postavy nic moc. Celkově, není to to největší zlo, ale už to podruhé nechci vidět. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Neznám snad nikoho, kdo by tu hru ve svý době nežral, hrál jí úplně každej, ať už na PC, mobilu nebo tabletu. A tohle je tak povedená adaptace, že si každej fanoušek musí přijít na svý. Hlavně to ztvárnění jednotlivejch ptáků je super, každej má tu svojí super schopnost, příběh úplná klasika, čili standard, největší outsider se stane hrdinou. Ale ten humor byl víc než fajn, dost se člověk pobavil. Nějaká migrační politika mě v tu chvíli vůbec nenapadla a pochybuju, že by to byl skrytej záměr pohádky. Navíc někde v polovině mi tam furt chyběl jeden základní pták a i toho jsme dostali na konci, takže spokojenost obrovská. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (20)

  • Ve filmu se objeví i mnoho ptáků, kteří v žádné hře nebyli. Ve filmu mají ptáci stovky vajec, v herní předloze mají ale jen tři. (samu.dino)
  • V dubnu 2015 se začaly prodávat Lego stavebnice s motivy tohoto filmu. (samu.dino)
  • V scéne, keď všetci členovia kurzu sebaovládania maľujú obrazy, je vidno, že ten Terrencov sa podobá na "Stvorenie Adama" od Michelangela Buanarrotiho. (Bob0)

Související novinky

Filmová Barbie doplňuje obsazení

Filmová Barbie doplňuje obsazení

16.04.2022

Christopher Nolan (Tenet, Temný rytíř) a jeho Oppenheimer zřejmě není jediný film, do kterého se v těchto dnech snaží tvůrci obsadit celý Hollywood. Podobně na tom je i chystaný snímek režisérky… (více)

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Garfield se vrátí na velké plátno

Garfield se vrátí na velké plátno

24.05.2016

Slavný kocour Jima Davise už má za sebou dva seriály, kupu televizních filmů a dva celovečeráky, které vznikly hlavně proto, že si Bill Murray špatně přečetl desky scénáře a předpokládal, že ho… (více)

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

13.03.2016

Videoherní adaptace čeká další důležitý rok. Z Angry Birds zřejmě bude hit, Assassin's Creed a Warcraft ale budou o diváky bojovat trochu složitěji. Hollywood v každém případě neusíná na vavřínech a… (více)

Reklama

Reklama