Reklama

Reklama

WTF

Trailer 2

Obsahy(1)

Více jak deset let vyvádí Remi Gaillard různé ptákoviny a získal si tím mezinárodní věhlas. Je to hvězda – vtipný, pobuřující, francouzský Borat s 1,4 miliard shlédnutí. Realita je ale jiná. Ve svých 38 letech žije stále ve svém malém bytě z dávek státu a pořád dokola poslouchá stížnosti od své přítelkyně, že už by se z něj měl stát NĚKDO. Jelikož už jeho přátele mají také práce a rodiny, chce i on změnit svůj život. Konečně si vezme svojí těhotnou přítelkyni, přestěhují se do malého domku na předměstí a její táta mu nabídne stabilní práci. Pokušení je sice na každém rohu, ale on se drží, jelikož to slíbil své manželce. Jednou však jeho největší fanda, 16-ti letý chlapec, který k němu stále vzhlíží se pokusí imitovat jeden z jeho žertů a plazí se po silnici přestrojený za hlemýždě. Na jeho nemocničním lůžku mu dá Remi slib...Ale jediný Remi ví lépe než kdokoliv jiný, že aby se z něj stal NĚKDO, musí udělat COKOLIV. A aby udělal cokoliv, bude muset přesvědčit svého bývalého kolegu, aby dali dohromady svojí starou bandu a udeřit ještě více než kdykoliv předtím. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (9)

NJD 

všechny recenze uživatele

Všeobecně známé Remiho skeče pospojované příšernou a hlavně zbytečnou dějovou linkou. Film tak oproti klasickým videím nepřichází vůbec s ničím navíc. ()

StDavid 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jediné pozitivum - uvidíte spoustu Remiho klipů pohromadě, většinu starých (na začátku) a některé nové (na konci) a to jsou také jediné momenty, kdy se zasmějete. Vše mezi tím je naprosto zoufalé - nevtipný scénář a fatální herecké výkony. Freddy Got Fingered je proti tomuhle oscarový trhák. (Film jsem viděl v novinářské předpremiéře - bez hudby a s alternativním závěrem, což samozřejmě hraje roli). ()

Reklama

BR23 

všechny recenze uživatele

Som človek, ktorý sa na cenu (lístka) nepozerá... som človek, ktorý je za každú srandu... som človek, ktorý sa zasmeje na Remiho video vtípkoch... ALE TOTO BOLA 3,14-čovina ! tak suché, tak neoriginálne, bez ľadu a skladu. V podstate ide o to že Remi zostrihal niektoré videá- už dávne úspechy a snažil sa do toho dať akýsi WTF dej. Ale ono to vôbec nefungovalo. zle, zle zle... bolo to nedostatočné, krátke (vzhľadom nato že drvivú väčšinu zabil dej) ... no možno je to ešte dobré že to bolo tak krátke.. zopár krát som sa zasmial, najmä v tých záverečných scénach, áno bolo to veselé... ale iba TO nestačí... pre tých 5 % zábavy tomu dám 1 jedinú hviezdičku... nič som od toho nečakal, naozaj nič... návšteva kina bola čisto spontálna... ale aj napriek tomu som z kina vychádzal rozčarovaný (v tom negatívnom slova zmysle)- toto patrí na "u" tube a nie do kín za čo ešte diváci platia 5 eur... ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Remi Gaillard je proste PÁN. Jeho videá na youtube som videl skoro všetky a tak som neváhal a nabehol aj na jeho film do kina. Gaillard nie je herec a tak som nečakal brutálnu zápletku a napínavý dej. Preto ani nie som sklamaný. Znova dokázal, že keď niečo spraví je to výborné. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama