Reklama

Reklama

Na palubě letadla Concorde roste napětí a nejistota! Nachází se tu totiž televizní reportérka Maggie Whelan (Susan Blakely), která má v rukou kompromitující materiály a právě se stala terčem pomsty bývalého milence, zrádného pašeráka Harrisona (Robert Wagner)... Ona i všichni cestující - ve hvězdném obsazení Alain Delon, Sylvia Kristel, Bibi Andersson a další - jsou ve smrtelném nebezpečí, kterému se budou snažit uniknout! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Na rok vzniku neskutečně, ale neskutečně špatné triky, idiotská zápletka, nemožné chování hlavních postav (hlavně té naivní novinářky, která to měla ve svých rukou), herecké hvězdy Kennedy a Delon jsou zde za trest a hlavně na Delonovi je vidět, že ho to absolutně nebaví. Jo, americké filmy, ty si zkrátka vybírat neuměl a je to jeho jediná skvrnka na jinak vynikající kariéře. ()

KOOHA 

všechny recenze uživatele

Pouze jedna hvězda a to za opravdovou hvězdu a tou je Concord. Jinak to je opad. Nesmyslný příběh kvuli novinářce je paťák schopen jít do rizika sestřelit letadlo plné lidí a to dokonce několikrát. Obličové grimasy a skeče Delona a ostatních se vůbec nehodí pro daný žánr a o vyšetřování nebo opravě letadla během mezipřistání se tam raději ani nezmínili. Blbost, ani na to nekoukejte. Opravdu jediné co stojí za jsou krásné záběry Concordu za jeho letu. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, podle mě celkem vydařený akčňák na jedno zkouknutí, sice pravda dnes již trochu úsměvný ale i tak. Delon je skvělý jako vždy(jako herec fakt sympaťák). Další herci též dobří.Nevím hodnocení tady mi přijde trochu moc malé, film opravdu dnes ničím nevyniká, ale věřím že ve své době musel být dobrej. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo úsměvné. Velice úsměvné. Toto někdo myslel vážně? Čekala jsem kravinu a kravina to opravdu byla, takže žádné překvapení, ani zklámání se nekonalo. To, co se děje ve vzduchu, je hodně legrační a hodně směšné. To vymyslelo pětileté dítě a spolu s desetilým kamarádem to pak doma natočili? Teď myslím záběry letadla. To, co se děje na jeho palubě také stojí za to. Totálně bezemoční piloti dělají, že řídí letadlo. Nic víc. Kdyby se před nimi objevil obří letící velbloud s fialovýma tečkama a řítil se přímo na ně, nehnuli by brvou a mistrně se v poslední vteřině nějakým bravurním manévrem vyhnuli. Cestující by si zakřičeli, popadali na sebe, všechno by popadalo a za chviličku by bylo všechno OK. Slečna letuška asi také měla nervy ze železa. Tohle ani jediný hrající člověk ve filmu (na saxofon) nezachrání. Nicméně, pane zhulený muzikante, máte ode mne hvězdičku. Pozemní scény jsou dobré a nedá se jim nic vytknou, takže zvedají film z naprostého bahna ke slabšímu průměru. Děkuji. PS: A Delon spadl do toho filmu z Marsu, nebo odkud? ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Tohle byla teda ukrutnost, pomalu jsem nevěřil vlastním očím co všechno je možné si vymyslet a přitom zřejmě doufat, že většina diváků bude po lobotomii. Neboť tolik logických bot pohromadě se kolikrát nevidí ani v pěti filmech, natož v jednom jediném. No ale nakonec byla docela sranda sledovat s jakou kravinou se scénárista vytáhne v každé další scéně :D 20% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Letecká společnost Federation World Airlines vlastnící Concorde je smyšlená, jejím předobrazem je Trans World Airlines. (Robbi)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Paríži, Los Angeles a vo Washingtone. (dyfur)
  • Mezi automobily na pařížském letišti de Gaullea jsou k vidění i legendární vozy Citroën 2CV, nejčastěji zvané „kachna“ („conette“). (Robbi)

Reklama

Reklama