Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh, který poslal celý svět do kolen a dal naději všem, kterým život rozdal jen nízké karty. V historicky první sérii televizní show „Británie hledá talent" předstoupil před krutou porotu a nepřátelské obecenstvo Paul Potts. Nevzhledný, jako exot ohlásil, že zazpívá operní árii a ve svých čtyřiceti letech sklidil to, co doposud od života – výsměch a kopance. Naposledy. Paul Potts začal zpívat árii z Pucciniho opery Turandot a jeho život se v té vteřině navždy změnil. Za pár okamžiků mu uslzená porota ležela u nohou a diváci nadšeně aplaudovali. Soutěž nakonec oproti všem předpokladům a sázkovým kurzům vyhrál, jeho operní vystoupení shlédlo na YouTube 120 milionů lidí, operní album, které následně vydal, se stalo nejprodávanější deskou v několika zemích světa. A na začátku byl jen drzý tlusťoch, který chtěl veřejně zpívat operu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (152)

kareen 

všechny recenze uživatele

One chance je jednou velkou pohádkou, tak trochu ve stylu Billy Elliotta (jen o dost méně realistického) , místy dost předvídatelnou, s několika hluchými místy a s operou v hlavní roli, což nikdy nebyla zrovna má oblíbená doména. Ale je také pohádkou s Jamesem Cordenem, který mi byl moc sympatický už v Doctorovi Who a tady se to rozhodně nezměnilo, jeho roztomilou dívkou, nádhernými záběry Benátek a najde se i pár vtipných situací. Jsem ráda, že se to celé netočilo kolem Talentu, to bylo vlastně už jen takové závěrečné happy endové vyvrcholení Paulova snu i když musím přiznat, že jsem po jeho představení se porotě a následnému zpěvu pocítila mírné mrazení v zádech a že se to soustředilo spíš na jeho život v malém walleském městečku. Na čistou čtyřku to úplně není, ale já se docela příjemně bavila, tak ji dnes vysolím...Tak jelikož už se mi po pár dnech celý film naprosto vykouřil z hlavy, snižuji nakonec přeci jen na tři hvězdy. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa vám naskytne šanca vidieť tento biografický kompilát, nechajte si ju ujsť. Upúta azda sympatickým castingom, povinným drbom do romantiky a dobrou náladou. Všetko ostatné smeruje priamou linajkou do finále, ktoré asi videl každý v originály, až máte pocit, že Britain's Got an American Dream. Po tom všetkom si na druhý deň nespomeniete na nič, podobne ako na nutrične a výživovo zabitý obed v staničnej jedálni. 2 a 1/2* ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady pozitívne ladených filmov o chlapíkovi, čo sa nevzdal a trpezlivo si išiel za svojim cieľom. Nemám rád podobné súťaže ale snímok bol zaujímavo dramaticky spracovaný, natočený a zahraný. A hlavne pri konci som mal dobrý pocit a lepšiu náladičku. Preto mierny nadpriemer. 70/100 ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Několik vtipných momentů, sympatická „ošklivka“ Alexandra Roach a dle očekávání především díky slavným operním áriím dobrá hudba, jinak na můj vkus moc nasládlý a účelově podaný příběh operní komety Paula Pottse. Divím se, že film stále zůstává v červených číslech, je to takový typicky tuctový snímek, který si podle mě zaslouží maximálně 65%. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Natočit to amíci, tak nevím jestli by to dopadlo takhle dobře. Příběh podle skutečné události, který nám je podán opravdu parádně a hlavně uvěřitelně. Sympatické herecké obsazení, pár velice vtipných a dojemných scén z tohoto filmu dělají nezapomenutelný zážitek. 9/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme nechýba Simon Cowell, porotca a autor celosvetovo úspešnej talentovej šou. (kacer4)
  • Interpretom spievaných pasáží je samotný Paul Potts. (kacer4)

Související novinky

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama