Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ani po smrti neopouští Uga Fantozziho prokletá smůla. Pro nebohého účetního není v nebi volné místo, a tak je poslán zpět čekat, než se nějaké uvolní. Plný energie a odhodlání se rozhodne využít čas k tomu, aby si života pořádně užil a dohnal vše, co zameškal. Ale maléry opět přicházejí. Neteř předstírá vlastní únos, aby získala peníze na vytouženou motorku, a Ugo propadne sexu po telefonu, čímž ruinuje rodinný rozpočet takovým způsobem, že si manželka Pina musí začít vydělávat právě na jedné takové lince. Bývalá kolegyně a dávná láska, slečna Silvaniová, tvrdí, že čeká Ugovo dítě. A aby toho nebylo málo, megašéf Balabam na něj hodí své podvody, takže milý účetní končí v base. Vrcholem smůly je povolávací rozkaz do nebe ve chvíli, kdy je Ugo propuštěn a začíná mistrovství světa ve fotbale. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Evidentně těžko ho zabít, Fantozziho.. Z účetního hlediska to MÁ DÁTI lascivní humor, občasné světlé momenty probleskující skrz trapnost, ženské představitelky z italského národního obludária, mužské z ústavu pro duševně choré a opakovaní frků z předchozích dílů, což mi návrat Uga v plné míře DAL. Mimochodem, nekupuje si pan účetní to rozměrné spodní prádlo u stejné firmy jako Hugo z hor a incredebilní Hulk? ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

To je tak blbý, až je to dobrý! Tak bych charakterizoval tento prozatím devátý díl slavné série o smolařském účetním. Nevím proč, ale na TV Barrandov jsem si to pustil jako kulisu a nakonec jsem u toho seděl v salvách smíchu. Sedlo mi to do nálady. Takový hlášky jsem nechytal >>> V kolik se vrátíš? Ukáže prostředníček..Co říkala? Že se vrátí v jednu! :D ()

Reklama

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Devátý film o Fantozzim, kvalita klesá. Italské komedie o panu účetním alias Fantozzim mají 10 dílů! (u nás uvedeno už 9) 1 Fantozzi (1975)/Zrození pana účetního 2 Secondo tragico Fantozzi, Il (1976)/Nesnáze pana účetního 3 Fantozzi contro tutti (1980)/Maléry pana účetního/ 4 Fantozzi subisce ancora (1983)/Maléry pana účetního 2/ 5 Superfantozzi / Superúčetní (1985) 6 Fantozzi va in pensione (1988)/Pan účetní jde do důchodu/ 7 Fantozzi alla riscossa (1990) 8 Fantozzi in paradiso (1993)/Fantozzi v ráji/ 9 Fantozzi - Il ritorno (1996)/Návrat pana účetního/ 10 Fantozzi 2000 - la clonazione (1999)/Pan účetní opět zasahuje/ ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Nebýt hlušších míst, bylo by to za 4, protože ze scén, kdy se Fantozzi (podle jeho slov) nastavuje v posteli vedle Piny po tom, co zákazníkovi po telefonu říká, že si to strká do zadku nebo té v závěru, kdy má pocit, že po osmi porcích mexické fasolady exploduje za doprovodu samopalu či ručních bomb, jsem opravdu chcal smíchy...z dalších hlášek: Ugina ukáže dědečkovi vztyčený prostředníček coby gesto vzdoru. Pina: "Tak co říkala?" "Říkala...říkala, že se vrátí v jednu." // "Ugina se ještě nevrátila, co když se jí něco stalo?" "Měla na sobě obojek, ne? Tam je známka. Uvidíš, že nám ji přivedou domů." // následně Fantozzi podává inzerát do magazínu Čtyři packy s poutavou titulní stranou překrásné zrzavé kočky, který zní: "Ztratil se exemplář ženského pohlaví, hladká srst, střední velikost, slyšící na jméno Uga." // po otevření kokosového ořechu, který obsahuje Ugyn cop: "A, uřízli jí ocas!" // Fantozzi ukazuje fotografii vnučky policistovi: "Podívejte se, podívejte! Podle vás by byl někdo schopen tuhle holku prc--?!" // "Já tě ochráním, maličká. Já tě--uááá! Ještě jsem si nezvykl vidět tě takhle zblízka." // "Kam ji vedeš? To ne, to ne, vede ji do boudy!" // "No do prdele, je to možný?! Každý ráno si chcíplá jako netopejr a dneska, zrovna dneska-- Objevil jsem zajímavou telefonickou šous-eh, teda šlus--službu." (Semenářka versus Polykačka) ... :-D ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Již neuvěřitelně desátý díl této francouzské komediální série. Oproti předchozí osmičce a devítce malinaktý skok do předu. Je zde lepší příběh a více vtipných a lepších scén (mám na mysli, že scény se snaží být více vtipné než trapné jako v předchozích dvou filmech). Fantozzi je skvělý, pořád na to má. Takže koukatelný lepší průměr, kterž vystačí na jedno dobré podívání. Nic víc ale, bobmba to není. 57% = *** ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Fantozziho dcera je ve skutečnosti muž. (ČSFD)
  • V čase 1:25:24 se v restauraci na zdi objeví reklama na pivo Corona. (HonzaR.)
  • Postava Fantozziho je tak populární, že v Itálii široce používané adjektivum "fantozziano" znamená "někdo tak nešťastný jako Fantozzi". (ČSFD)

Reklama

Reklama