Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři příběhy - čtyři hvězdy italské komedie. Duo Renato Pozzetto a Cochi Ponzoni v řadě neuvěřitelných gagů. Renato jako dopravce na super rychlé nákladní tříkolce fascinován závody Formule 1, Cochi jako bohatý podnikatel plánující smrt své ženy. Paolo Villaggio coby roztržitý spisovatel science-fiction posedlý představami unesen mimozemšťany, na jejichž kosmické lodi se stává zakrslým králíkem. Ennrico Montesano v roli vojenského velitele, který omylem přepadne Švýcarsko a způsobí mezinárodní konflikt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

B!shop 

všechny recenze uživatele

O moc slabsi nez "prvni dil" Tri tygri proti trem tygrum. Prvni pribeh s Pozzettem je naprosto totalni sracka, sice hromada foru, ale nezasmal sem se ani jednou, naprosto nesmyslnej pribeh, to vse silne kokotsky natoceny. Druhej pribeh s Villaggiem uz je precejen lepsi, ke konci uz mu sice dochazi dech a to je to nejkratsi pribeh, ale Villaggio vzdycky hodi nejakou hlasku, takze to sem tam pobavi a uvod ala Hvezdny valky je vtipnej. Treti pribeh me mile prekvapil, po prvni sracce a druhy promarneny sanci prisla konecne slusna komedie, davajici vzpomenout treba na takovy Bazanty, s jednoduchym pribehem, ale s dobrym napadem a celou dobu vtipnej, i kdyz ke konci uz zbytecne natahovanej. Celkove to stezi da ty tri hvezdicky, ale to hlavne diky tretimu pribehu a proto, ze mam rad Villaggia. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Paolo Villaggio /Fantozzi 1975 a pokracovania/ je znamy najma kvoli komediam, a tu teda nevybocuje zo svojho repertoaru. Nema film ani poriadnu dejovu liniu, ide skor o gagy. I tak su ale na urovni a ten taliansky humor je europskemu a ceskoslovenskemu - divakovi podstatne blizsi nez US umelotiny so Sandlerom napriklad : 68 % ()

Reklama

fimler 

všechny recenze uživatele

Takže tento film mě velice zklamal!První příběh se jakž takž dal, ale ten druhý s Paolem jsem málem přetočil.O tom třetím radši psát nebudu protože bych asi odradil hodně lidí od tohoto filmu.Ty další díly jsem neviděl a asi se ani nepodívám.Jak už tu psal Hrona Renato Pozzetto je pro mě taky taková dobrá záruka filmu tady v se taky chová přitrouble.Takové slabé 3 hvězdičky!!! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľké sklamanie, respektíve ja som od toho ani veľa nečakal, pretože som ani nevedel že niečo takéto existuje. Až sa divím že som to zohnal s dabingom a že si niekto vôbec dal s dabingom prácu. V televízií som to veru nikdy nevidel. Každopádne netreba písať, že to nemá na klasiky o Superúčtovníkovi. Ostatne tu je Paolo Villaggio ešte viditeľne dosť mladý a jeho najlepšie filmy sú až v jeho pozdnejšom veku. Tu by som vtipy napočítal na dvoch rukách a samotné moje zasmiatia by som napočítal hádam aj na jednej ruke. Ku podivu posledný príbeh je najlepší, ale po tento príbeh sa veľa ľudí ani nedostane a nudou to vypne skôr. Špeciálne efekty sú na úrovni základnej školy. Slabé. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Klasická italská komedie u které nemá význam rozebírat zda jsou gagy nové či okoukané. Je to prostě rok 1978 a doba bláznivých italských komedií. Pozzeto jako režisér i herec vstoupil do filmu příběhem založeným zpočátku na krátkých dialozích a vtipech, postupně svůj příběh rozehrál do souboje dvou mužů a jedné ženy, kdo z koho. Samozřejmě, že ženská má poslední slovo :-). Villaggio s nejkratším příběhem o spisovateli, který je posedlý mimozemšťany a ti nakonec vstoupí do jeho života. Za zmínku jistě stojí spisovatelova žena Carla v podání krásné Nadii Cassini. Poslední příběh ve kterém Montesano zabloudí se svou vojenskou jednotkou na území Švýcarska a vyvolá mezinárodní konflikt, je vtipně natočenou cestou "za cigárem". Erika Blank dodá snímku svůj šmrnc. Pro milovníky italské komedie doporučuji, ostatní možná nebudou snímkem tolik potěšeni. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama