Reklama

Reklama

Ztracen v Arménii

  • USA Lost and Found in Armenia
Trailer

Bill se rozešel s Nancy a rázem se mu zhroutil svět. S přáteli sice odjel na dovolenou k teplému tureckému moři, ale ze všeho nejraději by se od rána do večera povaloval na hotelu, zíral do stropu a pokoušel se na svoji snoubenku zapomenout. Znavený životem se dal zlákat kouzlem adrenalinového parasailingu. Když se však na padáku uvázaném za motorovým člunem vznesl k obloze, prudký vítr přetrhl lano a vzdušné proudy Billa zanesly daleko od pobřeží do malé, světem i časem zapomenuté arménské vesnice, jejíž nedůvěřiví obyvatelé ho začnou považovat za nepřátelského špiona. Právě tady potká mladou dívku, která ho osvobodí ze spárů podezíravých vesničanů a postará se o to, aby (ač ztracen v Arménii) konečně našel sám sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Řekněme, že na komedii bych si představoval více vtipu. A více vtipnějšího vtipu. Tak jako tak jsou zde úsměvné momenty, ale za břicho se rozhodně popadat nebudete. Oceňuji ale, že vše působí na jednu stranu tak absurdně, od zajetí turisty, až po možnost mučení řezníkem, že by to mohlo být jen v komedii, na druhé straně ale velmi reálně. Herci jsou v tomhle ohledu přesvědčiví, takže úsměvné je už jen to, jak vesničané věří tomu, co dělají a turista zase svému strachu. Ale po čase už si s tímhle nevystačíte. Pár vtipných hlášek ještě zazní, ale k tomu, aby to utáhlo celý film samo, už jich není dostatek. Je to pěkná letní oddychovka. Pokud máte rádi krásné prostředí a komedie u nichž nemusíte příliš přemýšlet, je tohle přesně pro vás. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ptákovina na tretiu. Od podobnej americkej produkcie sa to líši len v tom, že táto ruská sa vyvaruje nechutnostiam. Našťastie. A samotný záver, chápem ako paródiu na práve americkú filmovú tvorbu. Aspoň dúfam, že to bolo tak myslené, lebo inak.... ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Tento film se tváří jako americká produkce (Los Angeles crew, produkce Red Tie Films, apod), ale podle závěrečných titulků ho zafinancovala Gazprom Bank. A i když se na produkci podílelí Rusko i USA, dopadl film dost uboze. Prvotní nápad byl dobrý, ale ani tři scénáristé jej nedokázali využít. Celé jejich snažení skončilo jako nenáročná romantická komedie s poukazem, že ´válka není dobrá věc´. Doporučuji sledovat v období ´jarní únavy´. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v San Diegu, Los Angeles a Arménii. Produkční společnost Red Tie Films se stala historicky první americkou společností, která kdy natáčela přímo v Arménii. (Kritiq)

Reklama

Reklama