Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer 2
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (399)

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Vzít rozmáchlý dark fantasy komiks a adaptovat jej jako procedurální kriminálku, to zní jako špatný vtip. Stanici Fox se to ale zdá v pořádku a tak z Careyho ambiciózního příběhu vzali jen nástřel „ďábel opustil peklo“ a já vlastně nechápu proč se vůbec obtěžovali s právy ke komiksu. Místo nekompromisního padlého anděla nastupuje žvanil, místo střetu nebe, pekla a všeho uprostřed se řeší obyčejné vraždy. A i když odhlédnu od výborné předlohy a budu seriál posuzovat samostatně, pořád to není žádná sláva, ale jen nepříliš povedená variace na Castlea a podobné. ()

FAITH.BABE 

všechny recenze uživatele

Holky... Která z vás tíhne k tomu vrušujícímu náboji všeho temnýho, hned pouštějte. Balzám na duši. Lucifer, ač se zprvu nezdá jako klasický fešák z podsvětí, si vás během pár okamžiků totálně získá. Z jeho hlášek se válim v jednu chvilku smíchy po podlaze a v druhý chvilce křížim nohy abych neobskočila telku, když nahodí ten svůj mrduhodnej výraz :))) Celkem úspěšně se mi daří vžít se do hlavní ženské postavy a tak hladce prožívám seriál přesně tak jak to miluju. Jako bych byla jeho součást. Nemůžu se dočkat co přinesou další díly! ()

Reklama

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice by to v průměru bylo za 4*, ale jako celku tomu prostě musím napálit i tu pátou. Generická, klasická, béčková CSIčková nadpřirozená kriminálka v průběhu postupně povýšená na něco ukrutně zábavnýho a návykovýho, díky neskutečně napsaným postavám a chemii mezi nima. A pokud mluvím o postavách, tak nemám na mysli jen ústřední duo, ale prakticky všechny hlavní i podpůrný účastníky, který si dokážou získat sympatie diváka tak snadno, že by ve Game of thrones vydržely naživu ještě kratší dobu než princ Oberyn. A ve výsledku je mně vlastně úplně jedno, že to prej s komiksovou předlohou má pramálo společnýho. ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Z prvních dílů jsem byl asi tak nadšenej jako většina lidí tady, ale pravda je, že se seriál brzy okouká a po pár dílech už nepřináší nic novýho. Lucifer je frajer, Chloe moc pěkná, chemie mezi nima dobrá, ale případy jsou na úrovni V.I.P vražd na primě. Na druhou stranu, je to DC Comics, takže některý věci, u kterejch kroutim hlavou nad jejich nesmyslností, se musí odpustit... Stejně jak třeba v Gothamu je tu zbytečně moc jasnejch věcí, který se zbytečně vysvětlujou, ale to k těm komiksárnám asi patří. Chybí mi tam nějaký silnější průběžný děj, aby z toho nebyla Kriminálka Las Vegas (Los Angeles v tomto případě). Popravdě nevidim moc rozdíl mezi Luciferem, Mentalistou nebo Dexterem... Až na to, že Mentalista mě baví víc. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektvívka, ale v úplne inom kabáte. Existuje miesto medzi nebom a peklom, kde hrá metaforické divadlo najviac sexy obsadenie, a pritom nemáte pocit, že by ste pozerali na mydlovku alebo péčko. Má to krásny vývoj postáv, ťažkotonážny sexappeal a perfektné tempo. Tak sympatických hercov v (nad)ľudských rolách v čele s Tomom Ellisom a Lauren German si obľúbi takmer každý. ()

Galerie (1 015)

Zajímavosti (116)

  • V pilotním díle je odkaz na seriál Californication (od r. 2007), který také, stejně jako Lucifer, napsal scenárista Tom Kapinos. Když Lucifer (Tom Ellis) řekne, že Trixie je jméno pro šlapku, odkazuje tím na prostitutku Trixie (Judy Greer), pro kterou měl hlavní hrdina seriálu Californication Hank Moody (David Duchovny) slabost. (Miro_CZ)

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama