Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Otec povedal, že keď bol mladý, toto patrilo k najakčnejším a najvtipnejším filmom. Teraz to už však pôsobí ako spomalený film... Tempo je síce pomalšie a zábery na jedno miesto možno dlhšie, ale je to stále veľmi vtipné. Chcem aby sa točili takéto filmy aj teraz, chcem znovu podobne ladené komediálne westerny. Pre Terence Hilla a Buda Spencera mám slabosť a na ich filmoch som vyrastal. 8/10 ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Tak kdybych to mel srovnat s prvnim dilem tedy s filmem Pravá a levá ruka ďábla, musim rici, ze toto pokracovani je o neco malo lepsi. Bohuzel az prilis moc se drzi zabehlych koleji a onen pribeh neni zase az tak uplne odlisny. Podstatou techhle filmu je ale jejich zabavnost a ta tu rozhodne je, i kdyz rekneme na rovinu, ze stejne jako u mladsiho bratricka prvni polovina filmu je rozhodne lepsi nez druha. No a co je oproti Pravá a levá ruka ďábla v tomhle horsi? No je to naprosto jednoduche, zaverecna bitka je jeste o velky chlup trapnejsi nez minule jinak bych byl spokojen. ()

Reklama

superzurda 

všechny recenze uživatele

Kvalitní pokračování kvalitního filmu. Okradení banditi a následné rodinné setkání, kam bandité vtrhnou jako nezvaní hosté. Je to jeden z mála filmu, kde jsou narušitelé odraženi a ještě okradeni. Nejlepší je scéna S+H večeří v nejdražším podniku ve městě. ,,Kdyby byl každý tak šlechetný jako vy." ,,Tak byste se nechali přepadávat častějc." ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než první díl a to hlavně tím, že tu nejsou ti příšerně otravní mormoni. Scéna Buda Spencera u zpovědi je parádní, jinak je to ale spíše průměr. Jen teda moc nechápu český název filmu, když i v českém dabingu nikde slovo Joe nezazní a postava Terrence Hilla se tu jmenuje Trinity. Nebo je možná víc dabingů? ()

Han22 

všechny recenze uživatele

O něco slabší, ale stále zábavné pokračování příbhu Bambina a Trinityho. Tenhle díl je už čistá komedie a scény jako rodinná večeře nebo návštěva nóbl restauraci se servisem ala "kostka ve skluzu" mi přišly geniální. Ovšem chybí tu pořádný příběh i záporák a bitek taky moc není - je závěrečná ve stylu amerického fotbalu a to je trošku málo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Původní německá verze uváděná do kin měla délku 127 minut a přístupnost od 16 let. (Stocki)
  • Natáčelo se v Itálii, v oblasti Abruzzo, konkrétně v okolí náhorní planiny Campo Imperatore v provincii L'Aquila. (Stocki)
  • Matku Buda a Terence zde ztvárnila herečka Jessica Dublin. Ve skutečnosti by ale nikdy nemohla být jejich matkou, protože když se Jessica narodila, Budovi již bylo dvanáct let a Terencovi tři roky. (Stocki)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama