Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Campbell 

všechny recenze uživatele

První a poslední film Jeana Leonarda(lol) a první a poslední Americký ninja co jsem viděl. Ne nebylo to tak příšerné jak jsem předpokládal, ale není to ani film který chci vidět znova a ani netoužím po jeho pokračování. Tohle bylo sice dost úsměvné ale akční scény ujdou, herce nečekejte. Tady nejsou, i když je tu partička lidí co si myslí že hrajou. To největší mínus ale jde k člověku co hraje mladého ninju, už jen ty "kopance" co každého téměř zabije je blbost a ubohost. No nic moc ale zas taková trága to není. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tento díl byl taky v pohodě akorát ten kluk ze začátku byl na ranu. Pak jak se z něj stal ninja tak už byl v klidu. Každopádně slovní rozepře mezi ním a Dejvem byla na palicu občas. Ale akce je tu spousta a pořád se něco děje. Každopádně po drsné čtyřce je tento díl hodně odlehčený a snaží se i o komediální vsuvku, ale jako nostalgie to funguje skvěle. Zjistil jsem, že si to vcelku pamatuju, jako malej jsem to viděl hodněkrát. Ale záporák je fajn. Celkově je to hodně odlehčené béčko, které je skvělé tak na jedno odpoledne, ale vzhledem k nostalgii to zas tak špatné není. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní Martial-art béčko s Davidem Bradleyem, který tu kosí trénované bojovníky jednou ranou. Je to přehnané, ale mě se to tak líbí už z doby, kdy tyto filmy frčely.Opět je to pohádka, která dnes již nikoho nového nepřitáhne a hodnotím jí z nostalgického hlediska. Prostě ten film mám rád a dávám mu 86% :) ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

To je tak, když někdo neví, kdy přestat. Po doslova hrůzostrašném čtvrtém dílu přichází na scénu pětka, jež zpočátku skýtala určitý obrat k lepšímu. Na rozdíl od předešlého snímku, kde nebyl problém vyhnout se kulce (ne, opravdu nejsme v matrixu) či lapit do zubů vystřelený šíp, je tohle jakžtakž koukatelné. Nindžů tu běhá o několik víc než je sarančat v migračních stádech, a proto je musí David Bradley posílat sice nudnými, ale přesto otočkami do hajan... apropó souboje... nejsou špatné, ale strašně čitelné a občas i směšné...a když se neví kudy dál, stačí hodit na zem kapsli s bílým dýmem...příběh je plochý jako hruď Milly Jovovich a jakákoliv odbočka, snažící se ho okošatit, končí slepě. Osvěžení přinesl vrátivší se Tadashi Yamashita, aby nás ve svém cameu naučil ničit jablíčka, roli úhlavního nepřítele vzal James Lew, tradiční záporák z béčkových luhů a hájů... Na triky s kdovíjak propletenými prsty u rukou už nevěřím (ještě předevčírem jsem to ale zkoušel ve snaze pokecat si o fotbale s pradědečkem), je to jenom hloupá hra, při které si maximálně spoutáte ruce bez pout... ()

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Proč kruci k prvnímu, celkem solidnímu béčku musí vzniknout totálně tragické čtyři pokračování z kategorie déčka, géčka, elka a zetka? Nechápu snahu producentů na takové nudné snímky shánět další a další peníze. Jedna scéna zde stojí za vidění a to kamerový přelet nad cvičícími, různě barevnými oděnými skupinkami ninju. Zbytek je odpad! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • V čase 01:36:44, kdy padá letadlo, je zřetelně vidět, že Viper v podání Jamese Lewa je nahrazen kaskadérem. (Arnyfe)
  • Původní Americký ninja Michael Dudikoff se také jmenoval Joe, tedy stejně jako hrdina v tomto pokračování. (SNCIS)
  • Po filmech Americký ninja 3 (1989) a Americký ninja 4 (1990) se David Bradley vrací do filmu jako jiná postava. Ve filmech Americký ninja 3 (1989) a Americký ninja 4 (1990) hrál postavu Seana Davidsona, zatímco v tomto snímku ztvárnil postavu Joea Kastla. (mzss1)

Reklama

Reklama