Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Už je tomu rok, co Kyousuke odhalil to veliké tajemství, které před celým světem skrývala jeho mladší sestra Kirino. Od té doby si s ní zažil své. I přes to, že Kirino na konci předešlé série odmítla odcestovat na soustředění do Ameriky, nakonec ji Kyousuke přeci jen přesvědčil, aby odjela. Uběhly tři měsíce a Kirino se vrátila zpět. Ale i když by člověk čekal, že je to celé spojí a utuží jejich nestabilní vztah, nic takového se nestalo. Vypadá to, že jsou zase tam, co před rokem. Kirino Kyousukeho ignoruje, bije, popřípadě na něj ječí či ho žádá o pomoc a on? On to celé snáší a snaží se ji zachraňovat před všemožnými průšvihy a nesnázemi, popřípadě urovnává její rozhárané vztahy s kamarádkami. (EMIA)

(více)

Recenze (6)

-Victor- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jen abych vylepšil hodnocení, tak dávám plný počet hvězdiček. Oreimo pokračuje ve šlépějích první série a nikterak neopouští její kvality. Anime jistě nesedne každému, ale snad každý otaku musí mít pro toto anime minimálně pochopení. Každý kdo si užíval první sérii, by měl být spokojen i s tímto důstojným pokračováním. ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očakávania sa splnili a prekonali, nemám tomu absolútne čo vytknúť. Výborne(a v rámci normy aj pre detského diváka), na rozdiel od väčšiny broXsis anime kde je ten incest fakt sila a tá posledná časť... vážne krása. Prial som si aby to skončilo inak aj keď viem že inak to skončiť nemohlo... ale veď to je anime tak prečo nemohlo? (T.T) Možno je to nespravodlivosť oproti iným anime ale u mňa to je jasných 5* ()

Koonix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vo všetkom lepšie ako prvá séria. Údernosť a kadencia vtipov, vzrástli snáď desaťnásobne, navyše dej neobsahuje takmer žiadnu zbytočnú vatu, a celý čas sa sústredí iba na zložité, a uveriteľné vzťahy medzi postavami, pracuje s nimi citlivejšie a robí z každej jednej zaujímavú osobnosť. Som nadšený, a jediné čo mi trochu vadilo je opäť koniec, ale snáď sa poriadneho rozuzlenia dočkáme v špeciáloch. ()

Reklama

Reklama