Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Yōto Yokodera je trochu perverzní student 2. ročníku střední školy. Má rád dívky, ale má problém, že svoje city neumí dát pořádně najevo. Jedné noci se rozhodne, že požádá o pomoc tajemnou sochu kočky. Ta dokáže plnit přání, a to takovým způsobem, že žádajícímu člověku odebere to, co on nechce nebo nepotřebuje, a předá osobě, která to naopak postrádá. Cestou k soše potká dívku Tsukiko Tsutsukakushi, která se rovněž rozhodla zbavit něčeho, co jí připadá, že je spíše na obtíž. Poté, co si dvojice uvědomí, že tato změna není úplně to, co si představovali, ba právě naopak, rozhodnou se, že svoje ztracené vlastnosti získají zpět. Aby to však dokázali, musejí najít ty osoby, kterým je tajemná socha předala. (P.V)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (5)

Wenciczech 

všechny recenze uživatele

Slabší průměr. Propíráme se bahnem psychických zranění, tak jako to bývá u anime tohoto typu. A jakmile se přebrodíme nelogickým bahýnkem zcela nesmyslného randění jednoho chlapce s pár děvčatami, tak skočíme do emocionálního závěru, který má potenciál na to, vypotit z vás jednu kapku slané vody z oka. ()

Zahanator 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že se zde na čsfd jedná o dost nedoceněný kousek. Přitom je to prakticky dokonalá oddychovka. Ze začátku víceméně jen praštěná harémovka, která ale v oné "harémovitosti(se vším špatným, co k tomu patří)" netlačí nijak zvlášť na pilu a tedy nepůsobí ani trapně. Ke konci se dosti zvážní, dojde na nějaké ty emoce, ale divák opět nemá pocit, že by se z něj autoři snažili mermomocí ždímat slzy. Velice dobře se to sledovalo, vlastně nemám nic, co bych mohl vytknout. ()

Reklama

seth82 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku nič výnimočné, skôr taký podpriemer, okrem animácie, no neskôr sa to dočkalo nečakanej dramatizácie. Uvidíme, či bude Season 2, tri hviezdičky, asi 50 percent. ()

Kontractor 

všechny recenze uživatele

Běžná robukome pro relaxační účeli, co neurazí a člověk se u ní parkárt zasměje. Prvky harému, fanservisu a kawaii holčiček jsou vhodným dávkován pro sezonu, kde toho moc koukatelného nebylo... ()

Galerie (341)

Reklama

Reklama