Reklama

Reklama

Iron Man: Vzestup techniky

  • Japonsko Iron Man: Rise of Technovore (více)
Trailer

VOD (1)

Technologický terorista Iron Mana falešně obviní. Ten uprchne, aby své jméno očistil. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem celkem dost Marvel/DC animáků, které byly určeny rovnou na video - musím říct, že se to po pár filmech omrzí. Proto jsem příchod asijské produkce hodně uvítal, rozhodně je totiž Rise of Technovore cílený na jinou, starší cílovou skupinu diváků než třeba výše zmiňované kousky. Mix japonského vlivu a klasické superhrdinské postavy je zajímavý a příběh mnohokrát upřednostňuje dlouhé monology před lacinou akcí. Rozhodně jsem si vícekrát během sledování vzpomněl na klasické anime seriály než podprůměrné Marvel animáky, což vlastně nakonec vůbec není špatné hodnocení. 65 % ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Doslova pár obstojných akčních scén... a jinak nic. Nuda a šeď. Co navíc, tenhle Iron Man hloupě vykrádá sám sebe, a to když pracuje s jedním z jeho nejslavnějších příběhů a cpe do něj přepálenou pohádku o zlých nanotechnologiích. A co mělo jako znamenat to okaté obšlehávání Akiry? Nebo onen pokus o filozofický přesah? Na pěst, vážení. Tohle nezachrání ani část hostujících Avengers s Normanem Reedusem aka Punisherem. Tony Stark jako anime fakt ne, díky. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Tak takhle teda ne. Nejen, že Tonymu prostě tahle animace, stejně jako v případě téměř všech Marvel Anime, jednoduše nesedí, Rise of Technovore je poměrně nudnou a nezajímavou animovanou odnoží, která kromě účasti části Avengers a Punishera nic moc velkého nepředvede. Potenciál by tu ale byl. ()

Lokitre 

všechny recenze uživatele

Nesmyslně dlouhé a nudné dialogy, akce nic moc a animace, kterou ani polovina týmu Avengers nezachránila. Snahu a odvahu napodobit filmové Iron many oceňuji, ale tohle prostě nebylo ono. Během celého filmu jsem očekávala kdy nastane nečekaný zvrat nebo dobrý vtip. Nic. Od začátku jste věděli jak to skončí. Tony samozřejmě zase zachrání svět sám. Žádnou spolupráci Avengers nečekejte. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Ne. Prostě ne. Tony Stark už se ani nechová jako Tony Stark, sotva se na světě objeví takovýto génius a najednou jako naschvál má někdo lepší technologii než on. Něco mi říká, že s tímhle mohli přijít jen Japonci. To je věčně samé mecha a když pak dostanou do rukou Iron Mana, nemohou si odpustit tam nenajebat hlavnímu nepříteli miliardu strojů, co dokáže bůh ví co. Děs běs. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama