Reklama

Reklama

Helix

(seriál)
  • USA Helix
Trailer
USA, (2014–2015), 17 h 49 min (Minutáž: 37–43 min)

Hudba:

Reinhold Heil

Hrají:

Billy Campbell, Kyra Zagorsky, Mark Ghanimé, Jordan Hayes, Neil Napier, Sue Beattie, Hirojuki Sanada, Meegwun Fairbrother, Matt Long, Severn Thompson (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Zástupce centra pro kontrolu nemocí v Atlantě doktor Alan Farragut je se skupinou spolupracovníků vyslán do odlehlé arktické oblasti, kde se na výzkumné stanici Arctic Biosystems vyvíjejí nové druhy léků. Došlo tam údajně k úniku retroviru. Jsou dva mrtví a jeden nakažený. Když se ukáže, že členem týmu je i jeho bývalá žena Julia Walkerová, Alan se ptá, proč byl vybrán právě on. Dozvídá se, že přeživší nakažený muž je jeho bratr Peter, se kterým měla jeho žena kdysi milostnou pletku... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Helo 

všechny recenze uživatele

Celé Béčkové přesto však nenudící s několika dobrými momenty, občasnou mrazivou atmosférou, dobrou kombinací vážných scén a veselé hudby a hlavně s podivným koncem. Na 4* stačí, ale jsou vážně slabé. Edit: Druhá řada si udržela přibližně stejnou kvalitu. Změna prostředí neuškodila, ačkoli to ztratilo tu mrazivost první řady. Mělo to pár parádních momentů (Michael dávající otrávenou štamprli dítěti, Flight of the bumblebee) a závěr by byl dost boží, nebýt dodatku z budoucnosti, který byl ve výsledku úplně zbytečný, když další řada nebude. Kdyby to usekli o 2 minuty dřív, tak jsem naprosto spokojen. ()

IQ Tiqe

všechny recenze uživatele

Po 3 dílech: Vizuálně povedené, zpracování nemám co vytknout; celkem jsem se na ten projekt těšil, ale zatím to vypadá, že se z toho vyloupne nekonečně natahovaná mysteriózní záležitost o skupině lidí uměle omezené na určitém místě, podobně jako třeba Ztracení nebo Terra Nova. U obou víme, jak to dopadlo... ()

Reklama

evilmind 

všechny recenze uživatele

1. sezona - a v soutěži o nejblbějšího scénáristu vítězí.... Helix! Co začalo jako pokus seriálovou Věc se rychle přetavilo do bizarního slepence plného nelogických zvratů. Tolik úžasných odhalení na téma "jsem tvůj otec", "jsem tvůj ztracený bratr" a "tvoje matka nezemřela ale je támhle v bedně" rozhodně nikdy žádná show neměla, je to už za hranicí směšného. Stejně jako celá na konci odhalená konspirace. 2. sezona - kupodivu když už všechna ta "úžasná" odhalení jsou venku, je samotná honba za dalším virem v novém prostředí docela zábavná, v mezích běžných SyFy show. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

na to že PILOT se dal, tak bohužel očekávání a natěšenost klesali s každým dílem... U předposledního dílu už jsem se opravdu nudil a do toho ještě přišel "borec" Kosa nebo jak že se jmenuje... Výběr postav byl fakt špatnej, dialogy o ničem a furt o tom samém a kolikrát jsem se chytal za hlavu... Pár extra zvratů se našlo, ale opravdu jen pár. Zklamání roku a bojím se druhé sérii..2.Série - Začátek teda nic moc, uvidíme... ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Klaustrofobní prostředí, uzavřená skupinka lidí, nehostinné prostředí severního pólu a hrozba nakažlivého virusu... to všechno zní jak recept na skvělý horor, thriller, drama... či sfi-fi? Ano, Syfy si objednala nečekaně sci-fi a tak to všechno ke konci série muselo jít do háje. A přitom se to rozeběhlo vcelku slibně, i ty digi opice a digi vrtulníky a digi sněhové bouře (atd.) se dali překousnout... Ale co naplat, k melodramatické rodinné telenovele, kdy jsou snad všichni mezi sebou příbuzní nakonec došlo, včetně dalších "šokujících" odhalení, která mi jsou naprosto ukradená, takže mě nic neláká se podívat na druhou sérii. ()

Galerie (491)

Zajímavosti (1)

  • Každá epizoda časově pokrývá jeden den (24 hodin) a i přes to, že se děj odehrává prakticky na Jižním pólu, se stihne vystřídat den a noc. (kotheram)

Reklama

Reklama