Reklama

Reklama

Carly Whittenová (Cameron Diaz) je drsná newyorská právnička, která se, pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, striktně drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženatými muži. V současnosti je bezhlavě zamilovaná do Marka Kinga (Nikolaj Coster-Waldau). A ten jí lásku téměř bezvýhradně oplácí. Vždyť kterou ženu by nepotěšilo, že si partner vzpomene i na zdánlivě bezvýznamné výročí? Nebo na ní čeká před kanceláří s květinou a pozváním na romantickou večeři? Ale vše jednou končí a často tvrdým dopadem. Carly tento náraz potká, když se spontánně rozhodne Marka překvapit a bez ohlášení navštíví jeho dům v Connecticutu. Dveře jí totiž neotevře Mark ale jeho manželka Kate (Leslie Mann). Tato vždy věrná a oddaná žena v domácnosti je paralyzovaná šokem a Carly se pro změnu nebezpečně rozzuří. Naštěstí ale místo toho, aby svůj hněv namířily proti sobě, začnou se Carly a Kate pomalu sbližovat. Pomáhá jim v tom nejen mrzká existence společného nepřítele, ale také zjištění, že má Mark ještě jeden tajný milostný poměr a to s Amber (Kate Upton), která se také chytila do Markových lží. Své síly nakonec spojí všechny tři a s podporou Carlyny svérázné sekretářky Lydie (Nicki Minaj) začnou hledat všechny možnosti, jak dát Markovi za vyučenou. Čím důmyslnějšími a děsivějšími se stávají jejich pomstychtivé plány, tím pevnější je také jejich přátelství. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (371)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

"Já mám pravdu? Nebyla jsem připravená na to, že mám pravdu!" Klame se tu tělem. Kdo čekal rozvernou komedii pro holky, kde spolu blbnou tři zhrzený kámošky, bude zklamán - Kate Upton se objeví až ve druhý polovině filmu a vlastně i potom hraje druhý housle (což obrečí ta část mužskýho publika, kterou k filmu přitáhl její hrudník). Ve skutečnosti sledujeme průměrný komediální drama o ženský, která po odhalení nevěrníka prochází jakousi sebereflexí, přičemž se jí do cesty přimotá komediální drama nevěrníkovo ženušky, který se z toho všeho zhroutil svět. No. Občas je to fajn, Diaz a Mann mají obstojnou chemii, sem tam se povede vtípek. Zdaleka tak fajn už není zjištění, že film několikrát sklouzne do vod trapnýho fekálního humoru a že by se dal o dobrých dvacet minut zkrátit. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Nominovaný za najhorší herecký výkon v hlavnej úlohe v tomto filme sú Leslie Mann, Kate Upton a Nikolaj Coster-Waldau. A víťazom sa stáva ...chvíľka napätia... Leslie Mann je víťazkou dva krát hurá, hurá. Hrozné herecké výkony jednotlivých hercov a nie len, že hrozne hrali aj tie postavy boli najhoršie ako sa dalo napísané (okrem Carly). Rozhodne zle zahraný a napísaný film, ktorý do svojho stredu ešte jemne baví, ale ten koniec nemohol byť horší. SPOILER : Hlavný hrdina zabudne vidieť sklo? S hlúpej postavy, ktorú hrala Leslie Mann je odrazu žena čo zarába milióny? ...to si snáď robíte so mňa srandu týmto filmom. KONIEC SPOILERA . Prečo toto nemá odpad? Je tam dobrá hudba, sexi herečky a pekné oblečenie, ktoré herečky stále striedajú. To je ako keď sa topiaci slamky chytá tak ja som zachytil tieto veci, aby to nedostalo odpad a ešte do stredu filmu som sa jemne bavil a potom prišla hrôza, že to nedokázali normálne a uveriteľne zakončiť. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vtipné, originální a kvalitní už vůbec ne. Herr direktor vsadil boty na stehna a ňadra velikosti Dé, což v mém případě zafungovalo. Neustále pohledy do výstřihů odváděly mou pozornost od jalových dialogů a celkové problematiky, která je mi cizí (podvádí vás milenec, jež má Jaguára za 300,000 dolarů). Na ozdobu tam prcli tu prdelatou černošku s šikmýma očima, což mě nechalo chladným jako Hodora na šestkráte otitulovaná Deanerys! 60% Celosvětový výdělek k 24. 8. 2014: $194,384,548, což je 4,86 násobek budgetu ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

typická současná komedie,která sází na ten nejjednodušší humor,který spoustě lidí sedí,ale postavit film na tom,že nejvíc k smíchu bude,když dá někdo někomu do pití projímadlo není tou zrovna optimální cestou.Navíc je t celé takové místy až nepříjemně uječené (hlavně Leslie Mann).Na jedno shlédnutí OK,ale vícekrát určitě ne...40% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Slunce seno a pár facek - tedy to, co u nás svým naturelem s odstupem času představuje to nejhloupější a nejabsurdnější, tak přesně tohle je The Other Woman, akorát za velkou louží. A samozřejmě o dvě třídy více nablýskané a svým pojetím o světelný rok vpředu. Ve finále je to ale stejně tupá hovadina a ztracený čas. Nejvíc zamrzí, že to točil jinak brilantní a citlivy režisér emocionálních fláků typu The Notebook, nebo My Sisters Keeper. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o první velkou filmovou roli královny rapu a královny New Yorku Nicki Minaj, o které se říká, že má nejlepší křivky showbyznysu. Nicki je známá tím, že se nebojí obléci výstřední nebo odvážnější outfity. Velice často si také mění styl, délku nebo dokonce barvu svých vlasů. Mnohé kreace oblečení i účesů předvedla i v tomto snímku, kdy měla skoro v každé scéně jiné vlasy či oblečení. (matestur)
  • Scenáristka čerpala inspiraci ve francouzských komediích, kde je cizoložství běžnější než v USA. (jenik71)

Související novinky

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

19.03.2021

Tvůrce romantických komedií jako Zápisník jedné lásky nebo Jedna za všechny Nick Cassavetes si teď čerstvě vyzkouší akční thriller. Do své novinky God Is A Bullet si pak navíc sehnal přímo parádní… (více)

Jamie Lannister a kalifornské gangy

Jamie Lannister a kalifornské gangy

26.04.2015

Nikolaj Coster-Waldau potřebuje dobré role a potřebuje je hned. Jeho incestní hrdina ze Hry o trůny je čím dál tím sympatičtější, takže ho možná brzy potká nějaká další tragédie (tip knih neznalého… (více)

Reklama

Reklama