Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 6
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 6

Recenze (113)

Pavoll 

všechny recenze uživatele

Najviac sa mi na tom pači že tam nenajdete žiadne kladne postavy, pretože sa da povedať že aj hlavne postavy su zaporaci. Konečne nejaka zmena oproti väčšine serialov, kde sa z hlavných predstaviteľov snažia spraviť neviem-akých hrdinov. V tomto serialy to nenajdete, tu sa nikto na svojej ceste za svojim cieľom nezastavi pred ničím. Dobre mi tam pasuje aj ta brutalita a krv lebo bez nich by to nebolo ono. Obľubené postavy: Rebekah, Elijah. 9/10 ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Pilot : Za predpokladu, že ste fanúšikmi Upírskych denníkov, a upírskych ság, tak sa vám tento seriál musí zapáčiť. Ja ale nespĺňam ani jednu z týchto kategórií, a o to viac ma prekvapilo, že pilot ma pomerne bavil. Najzaujímavejšie bolo, že išiel veľmi hladko, a herecké výkony boli výrazné natoľko, že som bol spokojný. No napriek tomu nikdy Originals nebudú mojím šálkom kávy, a práve preto pochybujem, že by som sa k ďalším epizódam dostal. Ale ako som už napísal - nikdy nehovor nikdy. Hodnotenie pilota : 50% ()

Reklama

viky13 

všechny recenze uživatele

Spin - off seriálu TVD tuhle upíří línii rozhodně nezkazil ,ba právě naopak. Minimem hlavních rolí pod 20 let dokazuje ,že tvůrci dokážou zabavit nejen náctileté. Joseph Morgan ,Daniel Gillies ,Claire Holt ,Phoebe Tonkin ,Charles Michael Davis a Danielle Campbell to rozhodně v hlavních rolích nezkazili. Napínavé ,trošku jiné než TVD a taky nově vznikající zakázaná láska. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Seriál skvěle začal a první série ještě lépe skončila. Sice to po odchodu Rebekah vypadalo všelijak, ale finále vše vynahradilo. Mikaelson Family je prostě perfektní. Edit. Druhá série dokázala tu první překonat o pár koňských délek. První série měla především problém v tom, že se tam začalo odvíjet až moc hlavních linek. Druhá série se tohoto dokázala vyvarovat a naservírovala jich méně, které navíc plynule přecházely jedna v druhou. Velké plus vidím především v tom, že jsme se tentokrát víceméně dočkali celé Mikaelson Family. Jinak série dokázala zachovat všechno dobré, co bylo na sérii první a vyvarovat se jejích chyb. Jen tak dál. Edit. Třetí série je o malinko horší než druhá, ale stále se jedná o jeden z nejlepších seriálů, které sleduji. Série byla skvěle rozehraná, ale poněkud trpěla střídáním nepřátel, přičemž ten hlavní měl nakonec docela málo prostoru. A obě zemřelé postavy mi budou opravdu chybět. Série 1 - 88 % Série 2 - 100 % Série 3 - 92 % ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

1-3.serie Rozhodně lepší podívaná než pubertální Upíří deníky, které se točí jen kolem milostného trojuhelníku a nápad to ztrácelo po první serii. The Originals jsou dospělejší, nápaditější, děj je rychlejší a uvěřitelnější. Jednotlivé zvraty dávají víc smysl a jsou propracovanější. Neopakuje se tam jedno téma dokola, neběhaj tam dvojníci a když se rozhodně někdo někoho zabít, tak ho fakt zabije. 4.serie Ztrácí to na dechu, člověk se v tom začal trochu ztrácet, stejně jako postavy se plácaj ve svych rolích. Měli to tady ukončit. 5.serie Neměla snad ani vzniknout. Zmar. ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Joseph Morgan (Klaus) vyhrál cenu na People Choice Awards 2014 v kategorii "Favorite Actor in a New Series". (MonicaPixie)
  • Postava Klausa Mikaelsona (Joseph Morgan) bola pôvodne určená na to, aby bola zabitá v seriáli Upírske denníky (2009), ale stále sa zvyšujúca sa popularita postavy priniesla nielen prežitie, ale až vlastný seriál, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu. (pancoyote)
  • Cintorín, ktorý môžeme vidieť vo viacerých epizódach, je Lafayette Cemetery No. 1. Nachádza sa juhozápadne od Francúzskej štvrti v Garden District mesta New Orleans. (Sasha_K)

Reklama

Reklama