Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (368)

kajas 

všechny recenze uživatele

Varování: Při sledování tohoto snímku dostanete neodolatelnou chuť na sýrové křupky :). Tučňáci na rozdíl od Mimoňů ukázali, že bez problémů utáhnou vlastní celovečerní film. Na příběhu příliš nesejde, ale takovou kanonádu hlášek a nápadů jsem dlouho v žádném animáku neviděla. A konečně už vím, jak se natáčejí přírodopisné dokumenty! ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Samotní tučňáci jsou cool a super. Jejich protivník nenadchne, ani neurazí, naopak jemu podřízené jednotky chobotnic se mi líbily hodně (zajímavé charaktery) a byly nečekaným pozitivem. Konkureční tým vlka, medvěda, tuleně a sovy shledávám dost slabým článkem. Každopáně prťata se bavila a já také. Celkově slušný průměr. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Ale, ale, to je příjemné překvapení! Tak nějak jsem čekala další animák pro děti, kde se inteligence vtípků sníží, aby je pochopili i osmiletí caparti, ale Tučňáci na to vyzráli. Nabízejí srozumitelný příběh (nepochopený padouch, vztah velitel Skipper a benjamínek Vojín, dvě soupeřící zvířecí party), ale navíc i kopu výborných hlášek a vizuálních vtípků, například naše parta tučňáků tancujících bavorácké tanečky (v bavoráckých krojích!), šanghajské "mořské panny", honička na Benátských kanálech... Prostě tohle je praštěný, chytrý a rychle odsýpající animák, u kterého by mi rozhodně nevadilo pokračování. 80 % ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo slabo hodnotený animák. Necieli primárne na dospelejšie publikum, ako napríklad Coco. Ani nemá pomer dospelej a detskej zábavy dobre vyvážený ako Zootopia. Prináša však veľa vydarených nápadov a fórkov. Vtipné postavy na čele s bavorskými chobotnicami prefrčia akciou, za ktorú by sa miestami nemusel hanbiť žiadny zo starších Bondov. Zbesilosť, ktorá poteší hlavne svojou hravosťou a minutážou za ktorú stihnete pochrúmať vhodný počet sáčkov syrových chrumiek. Nie top animák, ale modré % sú zárez. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nemáš rodinu a všichni tu umřeme.............. Tak jsem nevěděl, zda dát za tři nebo za čtyři. Smíšené pocity se nějak nechtěly rozhodnout. Nakonec rozhodla scéna s křupkama a nástup jiných postav. Jakoby se tvůrci chtěli posunout dál a naštěstí nenechají tučňáky táhnout celý příběh. CITÁT - Bylo dokázáno, že Kočičí jazýčky obsahují jen 17% koček........ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)
  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)

Reklama

Reklama