Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po těch hrůzných Sandlerových odpadech z posledních let vlastně docela fajn romantika. Na svižnost a vtipnost 50x a stále poprvé či Zkus mě rozesmát se sice nová sandlerovina kvůli několika trapným pasážím nechytá. Mezi nim a Drew Barrymore to ale pořád skvěle funguje a najde se zde i pár překvapivě povedených scén. A Terry Crews zde vyfasoval největší WTF roli tohoto roku. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedené i přesto, že si to místama až nezdravě hraje s rodinným klišé a naprosto profláklými situacemi. Nicméně tahle pozice Adamovi sedí, uvědomělejší fotřík, bez přehnaných, pubertálních a perverzních výstřelků. Přesto je ale zábavný. S Drew už si navíc zahráli, takže jim to klape i v tomto případě. Jako půl hvězdu navíc beru výtečného Terryho, který mě velmi bavil. Všeho všudy solidní rodinná zábava. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

What happens in Africa, stays in Africa. Povědomá to pověra každýmu Evropanovi, co si lajzne výlet do Afriky - konkurovat jí může snad jen Once you go black, you'll never go back. Jenže zatimco o pravdivosti tý druhý říkanky se pomalu sám začínám přesvědčovat, její kolegyně (s)prostě klame tělem. Totiž co se stane v Africe, to si panáčku vezeš zpátky domů... možná v omezený míře, ale i ta mnohdy stačí. Afrika skutečně může lidi měnit k nepoznání; a mainstreamová Amerika tu má díky Blended jeden solidní důkaz. --- Nicméně co bych si lhal do kapsy - primárnim poselstvim Coraciho třetí Sandlerovky samo sebou neni žádná akurátní výpověď o afrických kouzlech a pokladech, to by prvně museli zmutovaní nosorožci přestat bezstarostně křižovat silnice a možná i souložit na veřejnosti (ehm, kde jinde, já vim). Ale to příliš nevadí... obdobný přeháňky si přece neodpustilo ani Just Go with It, a jaká to byla hitparáda. Rovněž Blended má proto v záloze množství spolehlivých zbraní, díky nimž se nemusí nijak omezovat. Hravý zacházení s písničkama (zmršená Michaelovka!) a Adamův pokus o remake Waterboye bych zvlášť vypíchl; o nadpozemský chemii S+B se pak hádám nemá smysl dlouze rozepisovat. Některý pouta holt s roky nerezaví. (Viď, Afriko?) --- "I didn't see anything!" ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Pre mňa oveľa lepšie spracovanie než pred pár rokmi vydané - "Just Go With It." Sandler a Barrymore majú medzi sebou určitú dávku chémie, ktorá sa mi páči... romantika je príjemná, vývin ich vzťahu je príjemné sledovať a obaja podávajú celkom obstojné herecké výkony. Humor je na môj vkus občas mix. Miestami je však film maximálne otravný (najmä všetky kde bol Terry Crews), ale celkovo dokážem dať film do OK kategórie. Tohto roku som videl aj oveľa horšie filmy. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

V jedné české písniček se zpívá "tisíckrát obehraný schéma, dojemná kantiléna". Až na to, že tohle není ani trochu dojemné, ale obehrané je to až na kost. V poslední době mi přijde, jakoby Sandler hledal sám sebe a z nouze bere každou sračku, jen aby měl co vydávat. V tomhle filmu překvapil snad jen Terry Crews, měl dostat více prostoru! ()

Galerie (120)

Zajímavosti (21)

  • Na začátku filmu, kdy jsou Lauren (Drew Barrymore) a Jim (Adam Sandler) v restauraci, si Lauren pobryndá halenku. V každém dalším záběru je pak ale halenka pobryndaná trochu jinak. (Amper01)
  • V líbací scéně žirafa skutečně Zaka Henriho (Jake) oblízla, ale vniknutí jejího jazyka do jeho pusy už byl uměle dotvořený efekt. (velkyvezir)

Reklama

Reklama