Reklama

Reklama

Intimní místa

(festivalový název)
  • Rusko Intimnyje mjesta (více)
Trailer

Obsahy(1)

Současná Moskva. Několik solidně zaopatřených lidí, žijících zdánlivě bezstarostný život. Každý z nich však má nějaké intimní tajemství... Co člověk vlastně potřebuje ke štěstí? Nad tím se zamýšlí debutující režisérská dvojice v hořké komedii, jež s nadsázkou a značnou otevřeností hovoří o věcech, které si většina lidí obvykle nechává pro sebe. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

POMO 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý vie, že sex je divácky vďačná téma. Čiernohumorne vtipné nahliadnutie do intímneho súkromia skupinky ľudí, ktorým to doma moc neklape, alebo ani nemá s kým klapať. V čele cenzúrnej komisie sedí samotárska pani s nefungujúcim vibrátorom, a najkrajšia a najromantickejšia protagonistka je tehotná s týpkom, ktorý si v posteli s ňou predstavuje chlapa. Citlivý a vďaka širokouhlej kamere cinematicky netelevízny uspokojiteľ vašeho psychologického voyeurizmu. ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Hravý a lehký snímek o milostných a vztahových peripetiích skupiny přátel z Moskvy. Oba režiséři vypráví zcela otevřeně a velmi přirozeně příběhy, které se mohou klidně stát i Vám. Určitě se zasmějete, byť jsou některé gagy vpraveny do děje poněkud uměle. Tři až čtyři hvězdičky, ale byť jde o debut, na vyšší počet než tři nakonec nedosáhne. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som nejaké vtipné situácie v spojitosti se sexom, no dostal som len nudu a nezáživne podané panoptikum pár sexuálnych úchyliek. Vôbec si nemyslím, že by tento snímok o niečom vypovedal, alebo prišiel s niečím, o čom by sme už dávno nevedeli. Navyše to bolo až moc útržkovité čoho dôsledkom bolo, že na pár scénkach sa síce aj dalo pobaviť (niektoré miesta ladené až do absurdna alebo irónie sa podarili) no medzi nimi je toľko hluchých miest, že aj to málo dobrého sa v tom mori nudy spoľahlivo utopí. Nepomohlo tomu ani príliš pomalé tempo. Podpriemer. 40/100 ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Černá komedie s pár vskutku podařenými absurdními situacemi a mini-gagy. Na debut se jedná o vyspělý film, schopný sdělit kus neoddiskutovatelné pravdy o sexuálním chování lidí. Na druhou stranu je ale cítit určitá epizodičnost a nezdařená mozaikovitost, kdy se snímek skládá z řady nápadů a scén pouze poslepovaných dohromady. Tempo také není konzistentní, dá se říct, že poslední čtvrtina už nepřináší nic nového... 6/10 ()

VilemRousi 

všechny recenze uživatele

KVIFF 2013 - Tak tohle mě dostalo, musel jsem se na to vyspat, abych to mohl ohodnotit :-). Obrázek dnešního všedního života, tedy alespoň té části, o které se veřejně nemluví, podaný s vtipem a ruskou duší (nedovedu si představit, jak by podobný film dopadl, kdyby se natočil u nás :-) ). Co víc asi dodat směsice různých hrdinů, kteří mají "svůj problém". Naprostý souhlas s Isherwoodem. Nahota není samoúčelná a výborně v celém filmu sedí. Jediné co bych jinak skvělému debutu vytkl je možná trochu roztříštěná dějová linie (občas jsem hledal, která postava je která), ale jinak určitě 4* P. S.: Pokud Vám v kině po prvních 5 minutách bude vrtat hlavou, proč to všechno začíná na hřbitově - nebojte, počkejte do konce a budete se muset smát! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama