Reklama

Reklama

Velká šestka

  • USA Big Hero 6 (více)
Trailer 6

Velká šestka je emocemi nabité komediální dobrodružství o malém geniálním konstruktérovi robotů jménem Hiro Hamada, který se naučí využívat svůj talent. Pomůže mu v tom jeho neméně nadaný bratr Tadashi a jejich kamarádi: dívka Go Go Tamago, vyhledávající adrenalinové zážitky, čistotou posedlý Wasabi No-Ginger, sličná chemička Honey Lemon a jejich fanda Fred. Když se parta kvůli katastrofální souhře náhod ocitne uprostřed nebezpečné hry, kterou kdosi rozehrál v ulicích San Fransokya, Hiro se obrátí na svého nejbližšího kamaráda – robota jménem Baymax - a přetvoří svou partu přátel na high-tech hrdiny odhodlané vyřešit vzniklou záhadu. (Falcon)

(více)

Videa (42)

Trailer 6

Recenze (720)

Foox 

všechny recenze uživatele

Nápady v každém záběru, kterým vévodí postava bombového Baymaxe, kterého okamžitě chci! Ovšem oproti tomu je tu velký černý puntík v podobě jasně daných hranicí a velkého počtu použití klišé. Je jasné, že si tvůrci nemohli dovolit přešlápnout někam dle svého, ale bohužel díky tomu je tu z velké části to samé, co už jsme viděli, ať už u Jak vycvičit draka nebo Avengers. 70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Po ukazkach jsem se na film docela tesil a zklamanej jsem nebyl. Sice se nekona nic originalniho, ale na druhou stranu, i kdyz se jede podle zabehnutejch klise, dokazali je tvurci vymackat na maximum. Takze je tu namichanej idealni mix mezi situacni komedii, kterou obstarava chvilema nemotornej hlavni robot, nekolika dojemnejma scenama (na animak az prekvapive intenzivnima) a samozrejme akci, ktery neni naprosto co vytknout, snad jen to, ze se clovek ani nenadeje a je konec filmu, pritom bych si jeste minimalne pul hodinku souboju s chuti dal. Jinak animaci a dabingu neni vicemene co vytknout, ale nijak zvlast z dnesniho standardu nevybocuje. Takze za me spokojenost, urcite nekdy rad mrknu znova. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mnohem slabší odvar toho co nám dodává Marvel zhruba 2x ročně, takže je mě opět záhadou, stejně jako už několikrát v poslední době, zdejší vysoké hodnocení. Úžasňákovi skvěle bavili, byli dospělí, tohle často nebaví a je to natočené pro malé děcka. Baymax taky není zase takový frajer jak v traileru sliboval. Velká šestka je prostě pokus o superhrdinský animák se vším co k tomu patří, bohužel nepřidává vůbec nic navíc. Společně s druhým Drakem další letošní zklamání. Možná jsem už opravdu trošku starej. 60% ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Pixarovské postavičky myluju už od hravých Toy Story a úžasných Úžasňákových a ani zde nejsem zklamaná. Naopak technicky-vtipně-pestrou invencí a milou klíčovou postavičkou jsem maximálně překvapena a potěšena. Téma geniality a fantazie bez hranic mě pravidelně dostává, takže už zbývá jen povzdychnout si - Taky bych doma chtěla jednoho určo menšího Baymaxe. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Vizuálně dokonalý animovaný film, který stojí na geniálním chlapci a také robotu Baymaxovi. Potenciál robota "zdravotníka" využitý dobře a vtipně. Nejvíc pobavila scéna "de la opilý" vybitý robot, která mě potěšila (potom bych ještě vyzdvihl krátkou pasáž robotích zápasů). Nanoboti, či jak se ty potvůrky jmenovali fungovali a ve výsledku se bylo na co dívat ("záporák" byl aspoň něčím zajímavý). Na druhou stranu měl člověk pocit, jakoby podobný příběh už někde viděl/slyšel a některé momenty byly jako vystřižené z jiných filmů. To však nebylo nijak výrazné. Neupotalo mě to tak, jak bych očekával, ale jinak celkový dojem za 4 hvězdičky. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (41)

  • Titulnú pieseň "Top of the World" naspievala málo známa kapela Greek Fire, ktorá je skôr iba bočný projekt muzikantov. Jej lídrom a spevákom je Philip Sneed, gitarista americkej rockovej kapely Story of the Year. (KN1Fe)

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (více)

Oscarové nominace 2015

Oscarové nominace 2015

15.01.2015

Oscarové nominace jsou na světě. Letošní 87. ročník bude především duelem Grandhotelu Budapešť a Birdmana, jež čeká zápolení o devět sošek. Osm si jich může odnést Kód Enigmy, šest Chlapectví nebo… (více)

72. Zlaté glóby - výsledky

72. Zlaté glóby - výsledky

12.01.2015

V losangeleském hotelu Beverly Hilton byly uděleny 72. Zlaté glóby, kterými Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu oceňuje každý rok nejlepší filmové a televizní počiny. Nejúspěšnějším filmem… (více)

Reklama

Reklama