Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (219)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nehanbím sa. Pocítil som pri projekcii toho sentimentálneho malého chlapca spred 25 rokov. A to je dosť nato, trochu tento film vyzdvihnúť. Spektakulárne non-stop dobrodružstvo, kde síce nieje všetko dokonalé ( či po formálnej alebo obsahovej stránke ), ale všetko spĺňa účel do bodky. Občas nerozumiem diváckej obci, keď sa ten či ten ( nadpriemerne podarený snímok ) stane kolosálnym prepadákom. Konkurencia, či demencia? ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Priznám sa k tomu filmu ma viedlo obsadenie H. Jackmana a nebolo to práve najhoršie. Čo sa týka príbehu a celého fantazy obsadenia nie je to nič extra, ale čo extra bolo a to teba, že sakra bolo, bola hudba v tomto filme. Scéna, keď piráti priviezli Petra do skalnatého kontinentu a tam všetci spievali, bola perfektná (Pan Original Soundtrack 05 Smells Like Teen Spirit) . Aj ďaľšie hudobné aktivity Johna Powella vyzneli dobre, taže preto som sa priklonil k 60%. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Smíchejte davové scény z "Mad Maxe", scenérie z "Avatara", létací scény z "Man of Steel" a vznikne Vám snímek Pan. Snímek, který si bere všude možně, nicméně ve finále mu to moc nevychází. Film je totiž ve své podstatě jen opulentními omalovánkami, které kromě nánosu CGI a barev neoplývají ničím zvláštním. Film se snad jedině může chlubit nejtrapnější rolí Hugha Jackmana (Ano, role ve filmu "Chappie" je tímto zcela překonána.), několika povedenými akčními scénami, a také faktem, že i v "Zemi Nezemi" mají ve velké oblibě skupinu Nirvana, konkrétně jejich nejznámější počin Smells Like Teen Spirit. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Pohádka, která se nestane stálicí, ale duši v sobě má tak upřímnou, že mi stačil jediný pohled do Petrových očí, abych věděl, že jsem v Zemi nezemi opět oním stejně ztraceným chlapcem jako před lety. Největším překvapením je absence přímého navázání na klasický příběh a motivace postav jsou oproti němu v rámci rodinnějšího přístupu méně vyhrocené, ale přetavení do téměř klasicky střižené dobrodružné podívané charakterům J. M. Barrieho v žádném případě neškodí. Nejzásadovější milovníci předlohy asi u zpívajícího Hugha Jackmana narazí, ale já neměl šanci mu odolat. Pořád totiž věřím na víly a na neopakovatelná kouzla, která jejich prach přináší. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Petr Pan se mi jako pohádka nikdy dvakrát nelíbila, rozhodla jsem se tady tomu dát šanci, protože, no proč ne? A akorát mě to utvrdilo v tom, že Petr Pan se mi asi nikdy líbit nebude. Začátek mě ničím neoslovil, ale tak jsem to přetrpěla s tím, že snad se to rozjede, jakmile se dostaneme do Neverlandu, jenže se to nerozjelo. Vůbec mě to nechytlo a zdálo se mi to hrozně dlouhé. Cast mě pak taky moc nenadchnul, sice jsem se těšila na Garretta v roli Hooka, ale to bylo něco otřesného. Dobře se na něj dívá, ale hrát teda fakt neumí, strašně přehrával a mluvil (s prominutím) jako dement, vůbec jsem nepochopila o co se pokoušel (asi jsem holt zvyklá na kvalitnějšího Kapitána). 2* ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Snímek vychází z veleúspěšné knižní novely "Peter Pan" skotského spisovatele a dramatika Sira Jamese M. Barrieho (1860 - 1937). (Conspi)

Reklama

Reklama