Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Kazama Kenji chodí na střední školu a spolu se svými dvěma kamarády tvoří partu delikventů, tedy alespoň se o to snaží, protože Kenji je ve skrytu duše dobrák. Jednoho dne zahlédnou na chodbě kouř z ohně v jedné místnosti, který následně uhasí. Zde zjistí, že se jedná o klubovnu Herních vývojářů, který tvoří 4 děvčata. Jenže nejedná se o ledajaká klasická děvčata, ale bandu psychopatů, oproti které je Kenjiho parta mírnými beránky. Tomuto klubu navíc hrozí uzavření kvůli nedostatku členů a tak se pokusí Kenjiho za každou cenu připojit do jejich klubu. Kenji po určité snaze útěku se nakonec slituje a připojí se k nim dobrovolně. A tak začínají jeho nová dobrodružství v prostředí tohoto klubu. (DaweForeman)

(více)

Videa (2)

Promo 2

Recenze (3)

Hromino 

všechny recenze uživatele

Třeskutě vtipný, až to bolí? Takový by seriál zjevně chtěl být, ale není. Kdepak, má bránice zůstala po většinu času úplně v klidu, byť postavy nezřídka hnány do absurdních situací byly a kadence pokusů o vtip na jeden díl se pohybovala ve vysokých číslech. Zásadní příčinu nevtipnosti seriálu D-Frag! vidím v nezajímavě napsaných postavách. Je jich mnoho a divák se o jejich zázemí dozví naprosté minimum, navíc zpravidla nejsou nijak výrazné či zapamatovatelné. Ze jmen dívčích postav si vybavuji jen Roku a Takao, z chlapeckých jen Kendžiho a Atarua. Druhotnou příčinou nevtipnosti je způsob, jakým jsou „vtipy” a „vtipné situace” servírovány. Téměř pokaždé hraje prim řvaní postav, hysterické vyvádění a křečovitě absurdní situace, které ovšem v takové míře výskytu pozbývají opravdového vtipu a divák při jejich sledování zažívá periodicky ten trapný pocit, kdy cítíte, že jste se asi měli zasmát, ale jaksi nevidíte důvod čemu. Hudební doprovod v seriálu mi přišel vesměs průměrný (ovšem písně v openingu i endingu byly fajn a k duchu seriálu se hodily) a návrhy postav se mi příliš nelíbily. Za některé povedené vtipy a opening/ending tedy ve výsledku dávám horší 2*. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Kazama se snaží být ultimátním delikventem, jenže poté co pozná děvčata v provizorním herním klubu, tak zjistí pravou podstatu největších delikventů na škole. Aneb začíná spousta vtipných momentů v jeho životě, které jen tak nepobírá. Divák to ovšem ve většině případů také nepobírá. Zpočátku se to zdá velmi vtipné, ale postupně ten humor opadá a končí jako strašná slátanina. Krom snahy o vtipnost tu nevidím žádný jiný pozadí, což z toho dělá příběhově nezajímavou věc. Animace je dobrá a hudební stránka celkem ujde. ()

Reklama

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Prostě nope. Pokud jsem v ongoingu někde našel chybu, tak je to D-Frag. Nepochybně nejhorší anime co jsem viděl v tomto roce -.-. A co že se mi na tom nelíbí? Inu, anime má být údajně tak vtipné, až by se z toho sledující neměl smíchy udržet na židli. Postavy jsou nezajímavé a každou bychom jistě mohli najít v jiných, daleko zajímavějších anime. Po pár dílech jsem měl chuť to zabalit, ale nakonec jsem se nuceně dodíval. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama