Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Vášnivý čitateľ Ken Kaneki žije v Tokyu, kde sa medzi ľudmi potulujú aj "ghoulovia", ktorí na prvý pohľad vyzerajú ako ľudia, čo využívajú k získaniu potravy. Kaneki na to doplatí, keď sa zamiluje do dievčaťa, ktoré je ghoul, hoci on jej skutočnú identitu nepozná. Odhalí ju až v momente, keď ho dievča napadne a pokúsi sa ho zjesť, pretože ghoulovia sa živia na ľudoch a potrava, ktorou sa živia ľudia, im príde nechutná. Avšak zhodou okolností sa stane, že to ona v dôsledku nepozornosti neprežije a lekári sa pokúsia Kanekimu zachrániť život. Aby Kaneki prežil, musia mu voperovať orgány toho dievčaťa. Operácia Kanekiho navždy zmení a vyvolá v ňom nezvyčajné reakcie, ako napríklad nechuť k ľudskému jedlu... (Chinese Ashio)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ghúlové jsou zajisté zajímavé téma a díky tomu se také příjemně sledují. Zároveň obdivuji tvůrce, že se odvážili jít zde až do takového násilí, jaké můžeme vidět ke konci. Škoda jen, že jsme se nedočkali nějaké hlubší zápletky a děje. Nebo to tak přišlo jen mně? Nejzajímavější je nejspíš poslední díl, který ač je velice brutální, tak nám konečně ukáže pořádného Kanekiho. Škoda jen, že jsme si na to museli počkat tak dlouho. Aspoň díky tomu vypadá další série slibně. Nakonec snad jen dodat, že se zde objevil jeden z nejlepších openingů. ()

HDeer 

všechny recenze uživatele

Krátke a povrchné spracovanie znamenitej predlohy. Kým manga sa viac sústreďuje na komplexnejší obraz ghoulmi zamoreného Tokya, anime sa po celý svoj čas iba pohráva sa akousi protagonistovou prvotnou dilemou, ktorá sa neskoršie javí ako nepodstatná. Príbeh pôsobí zlepene, postavy dostávajú iba štipku pôvodného priestoru a aj naj-poslednejšiu radosť v podobe ako-tak stráviteľných súbojov nám kazí nie veľmi nenápadná cenzúra. Aj napriek tomu, že patrím medzi viac medzi sklamaných, než nadšených fanúšikov a mnohé z výhrad voči seriálu úplne chápem, stále si ho dovoľujem označiť za ľahký nad-priemer. V istej miere za to môže hlavne vydarený vizuál a hudobná stránka seriálu. Škoda len toho premrhaného potenciálu. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tokyo ghoul je jak filmový průmysl. První díl je nejlepší, pokračování ujde a pak jen ždímají peníze. Tokyo ghoul má dílů 12... Snad si o tom utvoříte představu, co na tuto slátaninu kňučení, rozumů a skoro bezdůvodné akce říkám. Nemohu doporučit prakticky ani těm, kdo hledají jen akci a bezmyšlenkovité souboje. Na to jsou o DOST lepší kousky, než tato nepovedená věc... Za nadějný start: 30% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šuhaj natočil seriál ktorý stojí za hovno. Hlavný hrdina je uplakaný sráč. Kopec postáb sa chová nelogicky. Až pričasto som sa pýtal sám seba, čo som komu urobil, že to musím pozerať. Každý tu vrieska, preháňa, reve, hádže sa o zem. Katastrofa. Pritom nápad je zaujímavý a na ghoulov v Tokiu som sa tešil. To som ešte ale nevedel, že budú "guilt free". Japonci ešte aj zo zombíkov vedia spraviť gayov. A niektoré scény museli byť robené na LSD, lebo zdraví človek by to nevyprodukoval. ()

Steel32 

všechny recenze uživatele

Asi jsem od toho očekávala až moc, takže mě docela mrzí, že to vlastně vůbec nesplnilo moje očekávání. Nebylo to úplně špatný, ale aby mně to nějak extrémně zaujalo, to se říct nedá. Poslední díl byl v podstatě jediný, který mě upřímně bavil a hodnotit něco na základě posledních pár minut posledního dílu se mi zdá jako blbost. Postavy byly taky takový nijaký, tak alespoň ta písnička v openingu se mi líbila. Je to škoda, myslím si, že to mělo mnohem větší potenciál a určitě se z toho dalo vytřískat víc. Jedna pomyslná hvězda navíc za ten konec. ()

Galerie (412)

Zajímavosti (3)

  • Při scéně, kde Gurmán Shuu Tsukiyama přemýšlí o tom, jak sní Kanekiho, poslouchá 9. Symfonii e moll Antonína Dvořáka – Z Nového Světa op. 95 (jajo161)

Reklama

Reklama