Reklama

Reklama

Když je manažer rizikového milionářského investičního fondu James King (Will Ferrell) dopaden za podvod a má jít sedět do San Quentinu, dá mu soudce 30 dnů, aby si mohl dát do pořádku své záležitosti. Zoufalý James se obrátí na Darnella Lewise (Kevin Hart), aby ho připravil na život za mřížemi. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkáře, Darnell je tvrdě pracující živnostník, který nikdy nedostal ani pokutu za špatné parkování, natož aby byl kdy ve vězení. Oba muži společně dělají všechno, aby se z Jamese stal „tvrďák", a během této přípravy zjišťují, jak se v mnoha věcech mýlili - včetně názoru jeden na druhého. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (216)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud budu někdy odsouzen na základě falešného obvinění k výkonu trestu odnětí svobody, tak uteču do Berouna, protože tam mne nikdo nebude hledat a v přestrojení za Leoše Mareše tam budu svádět místní slečny. Pan King je však Američan, který věří v systém a do vězení hodlá nastoupit i přes svou nevinu. Za to mu gratuluji a musím uznat, že jeho příprava na pobyt za mřížemi v sobě nějakou tu zábavu měla. Většinou ji tedy obstarával Darnell, který si dosud nepoznanou roli zkušeného kriminálníka skutečně užíval, ale snaha zhýčkaného bankéře vypadat tvrďácky taky měla své světlé chvilky. ()

mateas.matt 

všechny recenze uživatele

Po delsi dobe ulitla komedia, ktera neurazi cerny ani bily. Priposranej vlk z Wall Streat, co si prokouse poctive cestu skrz vojebavky na jeho hlavu. Zprvu se chova jako naprostej slepej idiot, ale ke konci se z nej stane prvotridni tvrdej negr, co pobral i trochu te chytrosti. Predelat bezva bejvak na simulator vezeni je vcelku ulitla myslenka.. ale budiz, rozhodne pobavilo. ()

Reklama

divak84 

všechny recenze uživatele

tak rozhodně lepší než třeba haunted house 2 :) hrstká vtípků, kterým se lze upřímně zasmát nebo zachichotat , tam je. Hart je rozhodně lepší herec než stand-Up komik, Ferrel si zahral něco z nudy. Samozřejmě obsahově nic, každý (kdo se ve filmech vyzná) na to jde s tím aby viděl ty komediální prvky z "tréninku". o nic jineho v tom filmu nejde. když mate doma nějakou akci, oslavu, spoustu lidí, tak je to jeden z těch typických filmů, který vám hraje na pozadí a vaše banda se vždy po 25 minutach zasměje při pohledu na obrazovku.. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

I když běžně herce Willa Ferrella opravdu moc nemusím, musím uznat, že toho blba zahrál relativně slušně, i když...možná to ani nemusí hrát, tohohle pocitu se nemůžu zbavit. Linka filmu překvapivá moc nebyla a dalo se předvídat tak neak všechno, ale relativně slušně to bavilo, žádný nucený humor a nebylo toho ani moc ani málo, taková příjemná pohodovka na večer. ()

Octane 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nezasmál jako právě u tohodle filmu. Další parádní komedie!! Excelentní Will Ferrell a Kevin Hart, co k tomu dodat, ve filmu tvoří perfektní dvojku, se kterou není nuda. Film jsem viděl už asi 3x a pořád jsem se u něj lámal smíchy. Vážně tenhle film se povedl, dokázal mě pobavit. Hlavní postavy filmu a celkový zpracování super. Sice někdy bylo těch psích kousků trochu moc, ale když někde hraje Will Ferrell, tak se to dá čekat. Délka filmu super. Nemůžu jinak než jen doporučit. Mayo a čokouš! ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v USA. (willy1)
  • Postava, kterou hraje Kevin Hart, se jmenuje Darnell, což je Hartovo pravé prostřední jméno. (Káronoš)

Související novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Reklama

Reklama