Reklama

Reklama

Flash

(seriál)
Trailer 19
USA, (2014–2023), 129 h 32 min (Minutáž: 41–44 min)

Režie:

Ralph Hemecker, David Nutter, Larry Shaw, Jesse Warn, Doug Aarniokoski (více)

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Patrick Sabongui, Robbie Amell, John Wesley Shipp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(184)

Po oblíbeném televizním hitu Arrow přichází nový superhrdina! Pod seriálem Flash je podepsaný stejný tvůrčí tým, který je zárukou zábavné a napínavé podívané o dobrodružstvích nejrychlejšího muže světa. Hlavním hrdinou je mladý forenzní technik Barry Allen (Grant Gustin) ve službách policejního oddělení metropole Central City. Barry je obyčejný mladík se srdcem hrdiny, který neváhá pomoci těm, co to zrovna potřebují. Když byl ještě dítě, jeho matka byla zavražděna a otec falešně obviněn, odsouzen a uvězněn. Tehdy se ho ujal detektiv West (Jesse L. Martin). Barry vyrůstal v rodině policisty společně s jeho vlastní superchytrou dcerou (a Barryho vysněnou dívkou) Iris (Candice Pattonová). Ale když se nečekaně stává obětí tragické nehody ve výzkumných laboratořích S.T.A.R., najednou zjišťuje, že má neuvěřitelné schopnosti a že se dokáže pohybovat rychle jako blesk. Díky tomu se s pomocí výzkumného týmu z laboratoří S.T.A.R. stává opravdovým superhrdinou. Pod dohledem vizionářského miliardáře Harrisona Wellse (Tom Cavanagh), expertky na biogenetiku Caitlin Snowové (Danielle Panabakerová) a vždy pozitivně naladěného Cisca Ramona (Carlos Valdes) začne Barry testovat hranice svých superschopností. Využívá je k boji proti zločinu, aby už nikdy nikdo nemusel mít podobně tragický osud jako jeho rodina. Bok po boku s adoptivním otcem detektivem Westem, jeho domýšlivým parťákem detektivem Eddiem Thawnem (Rick Cosnett) a Iris, která studuje kriminální psychologii, chrání obyvatele Central City proti mnoha různým superpadouchům – včetně těch, kteří získali zvláštní schopnosti podobně jako on. A když je nejhůř, vypomůže zkušenější superhrdina Arrow! Barry Allen alias Flash pečlivě tají svou skutečnou identitu a kromě toho, že je nejrychlejší široko daleko, dokáže překonat čas a nahlédnout do minulosti i budoucnosti. Sympaťák s úsměvem na tváři se konečně může posunout v životě dál… A to fakt hodně rychle! (TV Prima)

(více)

Videa (110)

Trailer 19

Recenze (279)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Trošku odlišnější seriál od Arrowa tím pojetím. První díly nebyly nic extra, ale myslím, že se vyplatilo koukat dál. Zrod dalšího zajímavýho hrdiny, kterej se potýká s tím stát se tím nejlepším. Nabízí to ovšem velmi zajímavý meta-záporáky, pěkný technický vymoženosti a sympatická parta. V porovnání s Arrowem taky děj na dvou frontách, do toho romantický klišéčka a spoostu tajemství, který nás určitě nenechaj spát. Kdo zabil Barryho matku? Co ma Wells za tajemství? Uměj si to pěkně rozvrhnout, takže to nenudí, ale to první řady Arrowa taky ne. Nejsem si jistej jestli to má budoucnost na víc než 2 série. To už bude záležet na sledovanosti. 21.5.15 Laťku si to udrželo celou sérii stejně dokonalou. Odpovědi jsme dostaly na všechno a z Wellse se stal luxusní charakter. I přes ten nicneříkající konec doufám v ještě aspoň jednu supr řadu. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Naprosto nesnáším na začátku a nakonci rádoby pohodářské prupovídky tipu " No jo, jsem nejrychlejší člověk na světě a bla bla bla bléééé " . Už to mi na seriálu vadí. Dále jsou v každém díle trapné dojemné scény. Nevím, jestli se inspirovali seriálem Krok za krokem, protože přesně tohle jsem tam nesnášela. Občas se trochu zasměju, ale není to kdovíjak dramatický. Nejspíš ten seriál dokoukám, ale klepat se na něj nebude. Prostě jen tak, když bude čas. Nejlepší by bylo mít ho s dabingem, protože u tohohle seriálu bych si klidně mohla vytáhnout žehlení. Určitě to není tip seriálu, na který se nedočkavě těším díl od dílu, jako npař. Black list, první série Homeland nebo Dexter. ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

zacala som to pozera kvoli Grantovi a pretoze ma chytil Arrow. A toto ma dostalo od prvej casti. Grant bol naozaj skvela volba pre postavu, ktoru vytvorili. A dobry je aj zbytok obsadenia. Hlavne Carlos Valdes a Tom Cavanagh. A Jesse L. Martin je skvely ako otcovska posava, snaziaci sa uzonglovat vsetko to nove, co vie a nemoze povedat. Zacali dobre a zatial tak aj pokracuju. A dufam, ze Wentworth Miller sa tam este objavi, lebo jeho villain sa mi fakt paci. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

1. sezóna:Comicsovější látku v telce asi stěží najdete. Tvůrcům se v tomto ohledu vyplatilo ono cílení stanice na mladší publikum a servírují nám řádně odlehčenou a přiznaně naivní podívanou, která navíc díky vizuálu a cheesy atmosféře dosti připomíná Raimiho Spider-many či původního Supermana. A nutno říct, že tento styl oblíbenému rychlíkovi hodně sedí. Menší infantilnost sice nemusí sedět každému, vztahové linky malinko skřípou a někdy je ta hranice mezi naivitou a stupiditou díky scenáristickým nelogičnostem až příliš tenká. I díky sympatickým charakterům a správnému hlavnímu tahounovi Grantu Gustinovi ale Flash vlastně pořád skvěle plní svůj cíl. Stále se totiž jedná o svižnou a ve většině případů také správně zábavnou žánrovku, jež si na nic nehraje a uteče rychleji, než stačíte říct Barry Allen. A cliffhanger na druhou sérii je díky cestování časem opravdu nadějný70% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Greg Berlanti, Andrew Kreisberg | Hudba: Blake Neely | Distribúcia: Warner Bros. TV Distribution | Štúdio: Bonanza Productions, Berlanti Productions, Warner Bros. TV, DC Entertainment | Ocenenia: - || Všetci, čo poznajú Big Beng Theory, tak vedia, že po zhliadnutí pilotu si teraz Sheldon Cooper trieska hlavu o stenu a stonavo kričí a pýta sa, ako mohli ľudia od Warneru vypustiť jeho obľúbenú postavu do tak povrchnej a schematickej záležitosti. The Flash zatial nemá žiadny náznak invencie na poli seriálov, čo sa typu rozprávania príbehu týka. Všetko sa zatial deje samozrejmo, a s obrovským množstvom náhod, ktoré uberajú na možnosti urobiť z Flasha realistickú osobnosť. Po pilotu sa obávam, že tvorcovia nasmerovali materiál ako čiro teen zábavu, a Nolanovských hĺbok alebo aspoň výpravnosť a prepletenosť poznanú z Arrow sa asi nedočkám. Určite však nezatracujem, pár epizód novému Flashu ešte určite dám. Update: Po štyroch epizódach vzdávam, i napriek tomu, že tvorcovia sa snažia seriál dostať do povedomia tým, že sa jeho postavy objavujú v Arrow a naopak. Veľmi silná epizódnosť a absencia kvalitného, obsiahleho nadpríbehu ma odradila. 60% | HD, THX, EN DTS | ()

Galerie (2 525)

Zajímavosti (93)

  • Herec Grant Gustin (Barry Allen) a herečka Candice Patton (Iris West-Allen) uvedli, že kdyby seriál neskončil devátou sérií, tak by se ani jeden z nich další sérii neupsal. (VojtechAllen)
  • V komiksech je postava Veronicy Dale (Bernadette Saquibal) ekoteroristka známá pod přezdívkou Hyrax, a je jedním z nepřátel Green Arrowa. (NiWi)
  • Když Barry (Grant Gustin) používal Still Force, v níž viděl minulost, přítomnost i budoucnost, zmínil osobu jménem Max. S největší pravděpodobností naráží na speedstera Maxe Mercuryho v komiksech. (LUKICKK)

Související novinky

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Reklama

Reklama