Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?" Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Ingen, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo svůj osud. Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Ingen jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (254)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem dal trojku jak vyšitou. Za prvé proto, že je zde více vtipných situací než třeba v Prcičkách. Více vtipných a vycházejících ze skutečného života. Za druhé proto, že trojice hereček je nesmírně sympatických a krásných. A za třetí proto, že od Němců bych podobné komedie nečekal. Amíci točí jeden podobný film za druhým, ale němčouři? Samozřejmě, že ve snímku převládají hlavně puberťácké vtipy. Však je to také komedie o náctiletých pro náctileté. Ale myslím, že i v pozdějším věku je se čemu smát. Což právě v Prcičkách nebylo tak časté. Samozřejmě, že příběh sám o sobě má spíše trochu rozmazanou dějovou linku a herecké výkony nejsou bůhvíjaké, ale tři hlavní herečky se mi docela líbily, hrály dost věrohodně. Zkrátka a dobře, není to takový průšvih jako třeba český Panic je na nic a podobné filmy. ()

Zeek odpad!

všechny recenze uživatele

Dočkal jsem se přesně toho, co jsem od tohoto filmu čekal a to do posledního puntíku. Trapná teenagerovská komedie z Německé produkce, snažící se napodobit ty americké, které taky nestojí za nic. Nechápu za jakým účelem se tyhle filmy točí, na to se snad nemůže nikdo dívat. Teda krom mé mladší ségry, no asi se pár lidí najde, ale mě už odrazuje samostnej název. Jestli nechcete 90 minut trpět, tak se na to nedívejte. Moje hodnocení: Odpad !!! ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Já se bavil. A při scéně s kolem v obýváku jsem málem přepadl přes gauč i já! Vtipně a cudně podaný příběh o necudnostech. A o strastech, kterých nás kluky naše jinošské noční poluce ušetřily. Což je od přírody vůči holkám asi trochu nespravedlnost... Celý film jsem držel těm holkám palce , aby dosáhly své zasloužené sladké odměny a nenudil jsem se ani chvíli. Všechny tři herečky byly dobře vybrané, zajímavé typy, přirozeně hezké, takzvaně obyčejné holky od vedle. Tři sympatické kočky na cestě za svým prvním orgasmem... co chtít od sobotního večera víc? Viděno zatím třikrát, zařazeno v oddychových komediích v pohotovostním šuplíku pro případ podzimní depky. Poctivé tři hvězdy, za každý orgasmus jedna... Čtvrtá hvězda natruc všem uživatelům, kteří těm holkám tu rozkoš asi nepřáli (nebo záviděly?) :-) ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Zázrak to není, ale pobavil jsem se docela dobře. Na rozdíl od hloupých prciček, které jsou jen zcela trapné, je tohle chvílema docela vtipné a navíc jak mladičká "amftka" (která je hodně dobrá komická herečka i dneska a myslím, že životní role ji čeká na stará kolena, až jí vycpou tváře, nasadí rovnou kratší paruku a ztvární Madam Merkel v životopisném filmu - uvidíme, kam se svět vyvine, pokud normálním směrem, moc kladné a pozitivní to nebude...), tak především Felicitas Woll byly opravdu roztomilý koťata a scéna Diany na kole byla zcela, ale zcela famózní a hlavně originální. Jinak, nemívám ve zvyku kritizovat místní hodnotitele, ale taková přehlídka debilních intošských "sebeprezentací" se najde u málokterého filmu. Vyjímkou je třeba Qsudio, který to vystihl naprosto přesně a navíc ví, o čem píše, ale spíš typická Galadriel vyhrává pomyslné dno se svým hodnocením: "Trapné a ještě německé". Přesně tyhle typy lidí nesnáším, jsou to totiž to samí, co si anonymně vylejvaj svoje komplexy méněcennosti a v přímém kontaktu s Němci jsou ti nejpohotovější a nejaktivnější anální alpinisté. Jinak tohle je zábavný film, rozhodně zábavnější než cokoliv, co se podobného natočilo kdy u nás na podobné téma a ty kecy o německých filmech si už taky strčte všichni za klobouk, Němci filmy točit umějí a rozhodně líp, než kdokoliv u nás, protože když vezmu třeba jen malý výběr, tak Životům těch druhých, Bornholmské ulici, Věži a nebo nakonec i Good Bye, Lenin! se žádný z našich tvůrců s výjimkou Hřebejka nepřiblížil ani na vzdálenost dělící Plzeň od Mnichova..... ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Ach, mädchen, mädchen... Teenagerské komédie mám rád, ako skoro každý mladý človek a tak som sa odhodlal nazrieť aj na východ smerom od USA, do germánskej kuchyne, kde nikdy nechodím - niežeby to bola moja zásada, ale nemecké filmy sú nejako málo propagované, takže je ťažšie sa o nich dozvedieť. Na trilógiu American Pie (99-03) nedám dopustiť a toto mala byť taká odpoveď na tieto filmy. Žiaľ, veľmi slabá a bez šťavy. Na horeuvedený kult to totiž nestačí ani z jednej stránky - chýba tu humor, chýbajú tu fakt vtipné scénky (orgazmus na bicykli som za ňu veru nepovažoval), žiadne legendárne hlášky, a čo je to do čerta za obraz? Tá kamera? A čo to bol za suchý mejdan kde sa okrem toho že usporiadateľka našla domáce porno s rodičmi nedialo vôbec nič? A kde bola poriadna hudba a ozvučenie, taký ten americký punk-rock typický pre tieto filmy? Keď som to videl, tak mi hneď bolo jasné že to z USA ani nemôže byť. Mnohí v komentároch aspoň kvitujete že sa to tu zaobišlo bez fekálnych scén. No neviem či to nejako dopomohlo tomuto filmu. Mne to občas ako komédia vôbec nepripadalo, ale proste len ako teenagerský film, hlavne pre baby, s niekoľkými scénami ktoré nás mali rozosmiať (ale nestalo sa - nech je dôkaz týpek s prsteňom na penise a to ako Ingenin otec mu ho dával dole a jeho priateľka ho videla, mysliac si že mu robí feláciu - úbohé). Neviem si predstaviť, že toto vypustili do kín a už vôbec nie, že by som na toto išiel (v súčasnosti aspoň). Scenár a zápletka filmu slabá, pri romantických scénach trochu chýbala iskra a Diama Amft úplne zbytočne musela ukázať tie svoje tmavé bradavky. To bola jednoducho samoúčelná nahota. Nech sa snažím ako snažím, ale ja jednoducho pozitíva nejako nenachádzam. Hlavné hrdinky mi boli ale celkom sympatické, Karoline Herfurth ktorú všetci vyzdvihujete najmenej, aj keď sa tvárila celkom roztomile a nevinne. V čase vzniku bola mladučká a jasne to vidno. Počas celého filmu bola nenalíčená, okrem tej poslednej časti v klube. Keď Vicky rozprávala o maturite, tak teraz neviem či tie tri boli spolužiačky, alebo len také kamarátky všeobecne, lebo Karoline, teda Lene, by som jednoducho neuveril že je maturantka. Hodnotím dvoma hviezdičkami, číselne by to bolo tak 4,5 , maximálne 5 bodov z desiatich, jednoducho priemer s veľkými nedostatkami. Hviezdička za Dianu Amft a Felicitas Woll, pol hviezdičky za Karoline Herfurth (čakám od nej viac v dvojke) a pol hviezdičky za taký ten celkový dojem z filmu - jednoducho, pozerať sa to dalo, ale toto je proste príklad filmu na jedno použitie. Čakal som niečo lepšie a neodradilo ma ani to že je to z Nemecka (mimochodom, čo proti nim všetci máte?). Dám si ale tu námahu a pozriem si aj dvojku, ale keďže tam nebude Felicitas Woll, moje očakávania sú ešte chabšie ako tu. EDIT 3.8.2012: mením hodnotenie na 1*, po vzhliadnutí Wir sind die Nacht s hlavnou predstaviteľkou K. Herfurth nemôžem inak, to bola úplne iná trieda ako toto. U dvojke upravím na 2*. ()

Galerie (22)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama