Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 1
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (610)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pár skutočne vydarených fórov odvrátilo odpadové hodnotenie. Cohen už zachádza do extrému a trápne situácie strieda s takým, pri ktorých sa dvíha žalúdok. Okrem nich tu nájdete aj kopec nezmyslov, tak napríklad Penélope Cruz so zjavným latinským prízvukom tam hrá Angličanku, americká hlúposť sa ale potvrdila aj uvedením mesta Harare ako hlavného mesta Juhoafrickej republiky, hoci je to v Zimbabwe. Malé vydarené scénky sú celkom vymazané pocitom znechutenia, ktoré bude nasledovať. Film sa môže páčiť osobám, ktoré rozosmejú predmety v análnom otvore, mužské pery na guliach iného muža a slonie ejakuláty. V takom prípade môžem odporučiť. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Dost rozporuplný snímek, který si na tělo napsal Sacha B. Cohen. Film neskutečně kombinuje nechutnou buranskou komedii, (kde nechybí cucání mužských koulí a orální sex s obtloustlou ženou) a akční komedii parodující všemožné superagenty. Vtipy se pohybují na hranici absolutní trapnosti, ale dost často se vytasí s hláškou, která dokáže rozesmát i inteligentního diváka. Prostě průměr po všech směrech, na který se ale musíte naladit jinak se Vám zvedne kýbl. P. S. pro fanoušky komedií Adama Sandlera, TOPka roku. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Och bože, Sacha Baron Cohen je naprostý génius. Málem jsem v kině umřel smíchy - jako už tolikrát u jeho předchozích filmů. Scéna se slony je něco neuvěřitelného. Na tom filmu mě strašně baví nejenom jeho skvělé filmové narážky, nepolevující tempo, překvapivá promyšlenost a odzbrojující nálož nechuťáren a velkolepých fórů, ale i to, jak vlastně jen tak mimochodem ukazuje, jak jsou všechny špiónské filmy strašný shity. Grimsby není pro každého, ale za mě naprosté nadšení a megazážítek z kina. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

To byla ale blbost. Sacha Baron Cohen se zase předvedl. Opět nám představuje svou sérii nechutností, které jsou někdy vtipné a někdy ne. Scéna se sloním semenem už mi přišla trochu přeš čáru. Společně se svým bratrem tajným agentem, kterého hraje Mark Strong se vydává na cestu plnou dobrodružství po celém světě. Kromě Londýna se podíváme i do Ugandy, JARu, Čile nebo Jakarty. Asi nemá moc cenu se zaobírat dějem, který je stejně uhozený jak celý film. Taky film podporuje spoustu fotbalových stereotypů. Pohledná Isla Fisher hraje šikovnou agentku a nestárnoucí Penélope Cruz zase prohnanou záporačku. Taky mě dostaly scény s Danielem Radclifem a Donaldem Trumpem. Rebel Wilson mohli raději vynechat. Takže nakonec to byla celkem sranda. Uvidíme, co Sacha vymyslí příště. "Vysaj ten jed!" :D ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ta scéna se slony... jako jsou hranice, za které by se ve filmech už jít nemělo a tohle je přesně jedna z nich! (ano, smál jsem se jak debil :-). Cohen je prostě ďábel, kterýmu není nic svatý, a Grimsby jedna z nejlepších komedií za posledních pár roků, páč když se ten film začne trochu cukat, naběhne tam Liam Gallagher, sorry, naběhne tam Cohen a uzemní to dalším dementním vtípkem (ne, teď zrovna nemyslím ten džouk s Anglií ve finále MS, buhaha, jsem vtipnej). Tenhle film mě naučil tři věci- Cohen je komediální polobůh (páč komediální bůh je Ricky Gervais), Mark Strong badass as fuck a Grimsby neskutečná shithole. "Excuse me, Miss, go fuck yourself!" ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Režisér Ilya Nayshuller vzhľadom na nabitý program iba v krátkosti spolupracoval čoby konzultant pri POV (point of view) scénach. O pomoc ho požiadal sám Sacha Baron Cohen (Nobby). V rozhovore sa Ilya priznal, že je Cohenov veľký fanúšik. (MikaelSVK)
  • Hned jak byl film uveden, starosta městečka Grimsby na svoje náklady nechal natočit propagační film, který ukazoval město jako krásné a bezpečné místo k životu. (cihlenka)

Reklama

Reklama