Reklama

Reklama

Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhléno životního stylu – krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayek), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému velkému překvapení sama zamiluje... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (73)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příšerně napsaný scénář likviduje i charisma Pierce Brosnana. Uznávaný profesor se přestěhuje z Anglie do Ameriky za svou výrazně mladší přítelkyní a jejich synem a musí vzít za vděk prací na škole, kde jeho přednášky nikoho nezajímají, nejméně pak studenty. A pak nastává – ale bohužel zdaleka ne tak rychle, jak to teď napíšu: Blik – partnerská krize, Blik – flirt se skorošvagrovou, Blik- potíže se Zelenou kartou, Blik – lehké potíže s chlastem, Blik – problémy s prací, Blik – potíže s otcem, Blik – totálně nesmyslné zakončení. Zhruba tak hlubokým prožitkem to vše působí, takže osudová láska ke skoropříbuzné je nejenomže neuvěřitelná, ale skoro i nepostřehnutelná, jak je rychle odbytá. Zdálo by se z výčtu, že snímek nabízí mnoho motivů, což sice jo, ale tak nevýrazně, nezáživně zpracované, že je skoro utrpení film přežít. ___ Láska po anglicku je nechutně zvětralý a vychladlý čaj. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Být cílovka, tak asi hodnotím o něco pozitivněji, jelikož film jde k divákovi s jasnou nabídkou, kterou do puntíku splní skrze všechna možná žánrová klišé, dialogy a zvraty. Pierce si odfajfkuje další romantický biják, obohacený o dvě další známá jména, a ženské publikum bude spokojeno. Jelikož ale asi cílovka úplně nejsem, tak v hodnocení nelze jít výše, jelikož film nenabídne absolutně nic nového, či zajímavého oproti všem ostatním slaďárnám. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která není moc romantická a už vůbec ne zábavná. Jen je, navzdory obsazení, plná protivných a nesympatických postav, které se v situacích šustících papírem chovají jako skuteční lidé - tedy hloupě. A stejně jako skuteční lidé se bezradně plácající v bezcílné marnosti odnikud nikam, aby byli nakonec tou nečekaně nudnou podívanou doslova dostrkáni k povinnému happyendu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vcelku obstojné, aj keď treba uznať, že celý film držal nad hladinou najmä skvelý výkon Pierca Brosmana a jeho postavy flegmatického Richarda so sviežim britským humorom. Čo sa však týka príbehu a jeho schémy, tak to bol bohužiaľ čistý priemer, hoci základ dejovej línie mal oveľa väčší potenciál ako sa napokon v skutočnosti podarilo naplniť. Príjemnú atmosféru dotvárala sympatická Olivia (Salma Hayek). *Spoiler* Naopak, totálne sebeckou postavou celého filmu mi prišla Kate (Jessica Alba), ktorá sa tvárila ako keby je najsvätejšia, pritom bola maximálne sebecká a súdila iných za to, čo sama predtým spravila tiež. Nech sa nikto na mňa nehnevá, ale Kate mi prišla ako nehorázna krava... Škoda tej predvídateľnosti, ale inak ten film asi nemohol ani skončiť. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nekonfliktní romanťárna, která sice nenadchne, ale ani neurazí. Brosnan se v romatnickém žánru pohybuje tak trochu jako slon v porcelánu, ale i tak působí snesitelně, Jessica Alba si i tady vystačila bez mimiky, nicméně občas se na ní kouká dobře a Salma je kus, který s přehledem strčí do kapsy 90% o polovinu mladších hereček. Jedním okem tam a druhým ven, ale čas s filmem strávený za ztracený určitě nepovažuji. 55% ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama