Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (96)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmy o cestovaní v čase mám rád. Kľudne môžu byť ladené i v komediálnom duchu. Nedávno som natrafil na snímok "To bol zajtra flám". Je to príbeh o štyroch chlapíkoch, ktorí sa vrátili späť v čase a zmenili tak svoju budúcnosť. Celkom som sa pri tom pobavil. Teraz som si pozrel druhú časť ("To bol zajtra flám 2"). No už ma to tak nebralo ako pôvodný film. Zdalo sa mi to dosť nudné a miestami až trapné. Hodne tam chýbal aj John Cusack. Je to úplne zbytočné pokračovanie. ** ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhé dielo Hot Tub Time Machine, v porovnaní s tým prvým, je niekoľko krokov späť. Samotný príbeh je viac ako nestabilný, jednotlivé dialógy nie sú dostatočne vtipné (ani tú úroveň z prvého diela nedosiahnu) a samotný záver (spolu s obrázkami z minulosti) je nič iné, len jeden zlý vtip. (R. Corddy stále dobrý.) Škoda, pretože prvé dielo bolo celkom slušné! Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování, až nechutně parazitující na perfektním prvním díle, který byl opravdu zábavný, nápaditý, vtipný, kulervoucí, tohle je ale prostě už jen nesoudné vyždímání původního námětu, které má daleko blíž ke trapnosti a nudnosti a v porovnání s jedničkou jde o naprosto připitomělou záležitost a strmý pád na čumák. Jediné, co snad zůstalo tedy alespoň trochu na úrovni, a to nejen s ohledem na první díl, je obsazení, které je nadále poměrně zábavné a výrazné, ikdyž nutno zároveň podotknout, že přestože mám Robba Corddryho neskutečně rád, tak pro mě je hvězdou vedlejších rolí, ve kterých je vždy naprosto nepřehlédnutelný a svými výstupy si pak většinou krade i filmy sám pro sebe, ovšem na utáhnutí hlavní role prostě nemá a chvílemi ho zkrátka bylo až moc a spíš působil až rušivě a otravně, ostatní mu ale naštěstí slušně sekundovali a doplňovali ho, takže v tomto ohledu ještě ok. Samotná zápletka byla ale už jen jeden šílenej vejšplecht bez hlavy a paty, mě to chvílemi nedávalo ani moc smysl, no prostě hrozný, nesmyslný vopruz. Vtipnost pak sice v určitých momentech fungovala, ovšem v poměru s trapností byla prohrávajícím a smršť vulgarit toho tentokrát také moc nezachránila. Pro mě jde zkrátka o zcela posraný pokračování, které nemělo vůbec vzniknout a pokud ano, tak z úplně, ale opravdu z úplně, jiného scénáře. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol celkom príjemná oddychovka. Veľa si požičala z kvalitnejších filmov, ajtak ale zabavila. Tu sa nevydarilo skoro nič, humor je úchylný, príbeh trápny a všetky postavy nesympatické. Toto sa nemalo vôbec točiť. Dúfam že ich ani vo sne nenapadne spraviť pokračovanie. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejhorších pokračování na motivy zbytečných pokračování. Nejhorší herci, scénář zápletka.. naprosto nechutné a fekální.. přímo odporné úchylné ne vtipné.... zkrátka asi nejhorší zklamání tohoto roku které překonalo i Mimoně. Nehozná drzost tuhle fekální blbost vůbec cpát do kina! Jediný důvod proč téhle vyplané pijovině o třech pijech... kteří cestují do minulosti aby zachránily toho největšího PIJÁKA všech dob co kdy splZnil stříbrné plátno... nedám rovnou odpad. Je ta narážka na Terminátora která se mi docela líbila. Jinak to byl těžky kakozní potrat... Takže proč film nevidět? 1) VOJET CHLAPA. 2) ZBLITEJ DO BEZVĚDOMÍ. 3) SMARTTINE, 4) CHCANKY, SRAČKY, KREV A BLITKY! VYZVRATNEJ OSUD! "U komedie ze které se vám chce blejt... a scénou za scénou máte pocit že člověk co má tohle Oskarové dílo veřejných záchodků na svědomí nemohl být při smyslech, či by jsme snad i mohli polemizovat o jeho jistém druhu nesvéprávnosti! Asi bude něco KURDE špatně! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama