Reklama

Reklama

Drsná kritika detektiva Stonea ohledně policejního postupu v nedávném případu vede k jeho degradaci a přidělení k pohřešovaným osobám s rozvedenou Ruth Hattersleyovou. (Televize Seznam)

Recenze (8)

emma53 

všechny recenze uživatele

Při sledování této minisérie si nelze nevzpomenout na Monka v trochu jiném podání. Geniální, samý vzorec, svojský Sean, který silně mate všechny lidi kolem a některé až k nepříčetnosti, ale přijde na kloub každému případu. Tady šlo o dva a i když bych se asi přikláněla spíš k průměru, tak to neudělám, protože oba případy bezvadně vygradovaly. Za to dávám tvůrcům tu jednu hvězdu navíc a koneckonců, já se vůbec nenudila, dala jsem to na jeden zátah. A ještě bych chtěla vyzdvihnout sice menší roličku Chloe, kde to herečka zahrála tak uvěřitelně, že by ani nemusela mluvit, protože její emoce oči vyjadřovaly naprosto jasně, nádhera. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Opäť solídna Britská “lapačka”, ktorá ťaží najmä z prepracovaného scenára a špecifickej postavy v hlavnej úlohe, ktorá čiastočne pripomína postavu z úspešného seriálu Monk. Séria má 4 epizódy, pričom jej obsahom sú dva samostatne prípady, zahrnuté v dvoch častiach. Oba sú veľmi špecifické pre originalitu príbehov a následné twisty, ktorými disponujú, no nie je tomu tak, že by sa v nich množili mŕtvoly, respektíve, že by sa jednalo o nejaké rituálne vraždy. Všetko je položené na konverzácii, tak ako to majú Briti vo zvyku. Hodnotením som si ale nie veľmi istý, je to tak medzi 3-štyri. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Spise prumernejsi zalezitost (rozumej ve velmi vysokem standardu britske krimi zabavy) s dalsim detektivem podivinem, jehoz dedukcni schopnosti znacne prevysuji ty socialni. Na Chasing Shadows se bohuzel trochu negativne podepisuje fakt, jak tezke uz je dnes prijit s necim opravdu originalnim, ale zaroven neklisovitym a o neco vice charismatickym. Ackoliv muze muj komentar vyznit pomerne kriticky, spatna serie to rozhodne neni, navic se s kazdym dilem o neco zlepsuje. Ale mezi top zalezitosti televizni Uk krimi tvorby pravdepodobne nepatri. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Detektivní seriál, který nepřináší vůbec nic nového, ale je to britské a jsou tam skvostní herci (Mickey Smith, River Song - boží Alex Kingston a další herci z DW). Je docela škoda, že to má jen čtyři díly, protože s touhle sestavou bych se na to vydržel dívat klidně roky. Ty čtyři díly jsou navíc dvojdíly, takže případy se řeší jenom dva. Oba jsou ale velice zajímavé (první je možná drobet lepší) a stopáž je úplně akorát (45 minut), takže to fakt nestihne nudit. V rámci vysoce kvalitní britské žánrové konkurence je to sice ve stínu docela právem, ale fakt by byla škoda, kdyby to zapadlo, takže díky Seznamu za odvysílání! Sympatická a příjemná ztráta času. Tak trochu Monk, tak trochu vážnější. 80%. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

ničím mě dílko neuchvátilo.Shaersmith mi připoměl Bena Afflecka v podobné roli  geniálního úředníka s postižením.Název filmu mi vypadl z paměti ()

mata77

všechny recenze uživatele

Britská 4-dielna miniséria o špeciálnom týme agentov, ktorí sa zaoberajú hľadaním nezvestných osôb, ako aj stopovaním sériových vrahov. Atmosféra seriálu mi pripomína slovenské kriminálne seriály a to hlavne kamerou, strihom a dialógmi. Herci sú charizmatickí, chýba mi ale nejaká pecka, magnet, ktorý diváka spoľahlivo pritiahne k sledovaniu ďalších dielov. Britská televízna klasika. Promo: https://www.youtube.com/watch?v=m8bL1sNnA9c ()

Reklama

Reklama