Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (239)

octopuska 

všechny recenze uživatele

Zuzanka by se po tomhle parádním kousku klidně mohla s celým štábem přesunout do jiných atraktivních lokací a natočit novýho Bonďáka. Laurieho záporák na jedničku. Debicki, jako netypická bond-girl osvěžující a Tomino, jako 007? Už tady dokázal, že by mu seděl, jako prdel na hrnec. Oblek mu sedí náramně, drsnej je až, až a charisma má na rozdávání. Takže snad to klapne a po Craigovi převezme žezlo. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Ne perfektní, ale přesto nadprůměrný seriál se špičkovým obsazením. Vizuál lahodící mému oku stejně jako to bylo třeba u Krycí jméno U.N.C.L.E. Jde o ten typ seriálu, kdy šlape vše tak, jak má, tj. kamera, audio, režie. Soundtrack, který provázel po celé sérii je bez chybičky. Děj pokulhává, to je ale jediné minus tohoto seriálu. A i když každá episoda měla 50 minut, nenudila jsem se ani jednou, byť by ten obsah jedné episody bylo možné zkrátit na polovinu. Ale i přesto jsem se každý týden na těch dlouhých 50 minut s Tomem a Lauriem těšila. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

John le Carré jako vymalovaný. A do šesti hodin už se převod jeho románu vejde. Tom Hiddleston a Hugh Laurie jsou báječná dvojka, a v minisérii se toho děje dost i na začátku, než druhý jmenovaný vstoupí do děje, takže nuda nemá šanci. Od Susanne Bier jsem zrovna takovouto variaci na bondovky nečekal, ale zvládla ji bravurně. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Výborná "konverzačná bondovka". S výnimkou prepálených akčných scén je tam všetko, čo klasicky strihnutý špionážny thriller potrebuje - udatného agenta, charizmatického superzloducha s krvilačnými poskokmi, krásnu ženu do trojuholníka, veľký plán, luxusné sídla, rýchle striedanie exotických lokácií, tajnú základňu v púšti, dokonca to má aj parádne dizajnovanú titulkovú sekvenciu a nechýba scéna v kasíne! To všetko je ale podané realisticky (len s drobnými žánrovými úletmi), psychologicky presvedčivo a v maximálne aktuálnom politickom kontexte. Finále napínavé! Réžia Susanne Bier bez zaváhania a herci do posledného vynikajúci! Hiddleston ako nový Bond z mojej strany schválený. ;-) ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby v tom bylo víc huňatých knírů a aspoň jedna bílá kočka, nebyla bych teď pokrytá spermatem nadšenců, kterým z nějakého důvodu ušlo, že jenom proto, že se bondovka tváří, jako by o mezinárodní politické situaci říkala něco kdovíjak hlubokého, nepřestává být upoceným škvárem, jejž z nudy žánrového standardu zvedá jen přítomnost velkých jmen (která navíc já osobně neocením, protože z Hiddlesova afektovaného šklebu se mi uzlujou vejcovody). ()

Galerie (146)

Zajímavosti (20)

  • Podľa článku uverejneného v The Guardian 15. júla 2016 herec Tom Hiddleston v rámci prípravy na rolu nočného manažéra Jonathana Pinea trávil noci tieňovaním nočného manažéra päťhviezdičkového hotela Rosewood v Londýne. (Arsenal83)
  • Všetky mená a prezývky Jonathana Pinea (Tom Hiddleston) súvisia so stromami: Pine = borovica, Lindon = lipa, Quince = dula (plod) a Birch = breza. (Arsenal83)
  • Natáčelo se v anglickém hrabství Devon, Maroku a Španělsku. (M.B)

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama